推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-1-19 10:35 發表
我都快2年啦~ 其實耐唔耐我都會上黎睇,不過有時冇發表野姐, 因為呢到多數都係男性,我係真女性真係小,,可能冇乜女人會好似我咁啦。

其實stanleysex兄講,好多兄弟唔見左,其實係大部份人經歷過咁唔開心既野,而家冇事 ...
我有一個月無上過來都係因為咁, 唔想成日盈住我中過招.

Stanley兄點解攪咁耐既?????
我就終於叫做醫好左大腸桿菌jj炎啦,
黎緊就到政府睇番泌尿科
Candy 姐又係好慘, 比d衰男人野到~

引用:
原帖由 紫崇 於 2011-1-20 07:56 發表
黎緊就到政府睇番泌尿科
慘咩啊,我自己羅黎既

做人好多時候都會做錯,但錯都要睇下有冇機會返轉頭,錯左之後又記唔記得自己當日衰乜,改唔改過,呢樣野先係最重要!

做錯事緊係要為自己付出代價加啦, 大家唔駛太灰心, 希望在明天! kaka~

引用:
黎緊就到政府睇番泌尿科
朋友,你的手掂完肛門就不要直接掂尿道口,很易傳染病菌,很多婦女去完大便向前方向清潔,掂到尿道口都易染病。

相關搜索目錄: 清潔

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-1-18 14:11 發表

所以大家放鬆d萬事有我墊底, 大家努力!!

尋晚聽電台聽到cd rom依句, 即刻諗翻起好快幾年, 6年裡面個個都話以後唔會做cd rom, 會睇會講翻, 所以點解依度版主有依條唔準比醫生料或公開係度, 等希望大家唔好賣廣 ...
Stanley, 如果不是看見數年前你的 post,我都懷疑你是否真的有這些病,因為你態度好像很樂觀。你太太知不知你的病?

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-1-20 10:03 發表

慘咩啊,我自己羅黎既

做人好多時候都會做錯,但錯都要睇下有冇機會返轉頭,錯左之後又記唔記得自己當日衰乜,改唔改過,呢樣野先係最重要!

做錯事緊係要為自己付出代價加啦, 大家唔駛太灰心, 希望在明天! kaka ...
candy 姐,其實你依家係唔係cin 1???不過好多女人都有hpv,抹片唔正常,定期check住就無事,
之前識個朋友做完手術咁多年都無事,佢果時cin2

引用:
黎緊就到政府睇番泌尿科
醫番甩皮果度?

政府要收你幾多錢啊?

引用:
原帖由 candycandy 於 2011-1-20 10:03 發表

慘咩啊,我自己羅黎既

做錯事緊係要為自己付出代價加啦, 大家唔駛太灰心, 希望在明天! kaka ...
無錯, 錯左之後千萬唔好再犯呢一個錯啊.

如果真係搵唔到, 可以去油麻地衛生署社會衛生科, 唔使醫生轉介, 唔洗錢, 包醫包藥包搽藥水, 起碼佢會話你知係唔係生花先.

STANLEY兄, 唔經唔覺有花都多過一年呢, 回想之前好失落好無助既日子, 依個版面真係對我黎講好大幫助。到依家我都耐不耐上黎做cd rom~~

依家我都keep住睇下自己個patpat到會唔會有返發, 所以各位師兄要向前看,依個病一定好, 唔使灰心~~~加油呀各位~~

引用:
原帖由 worryman 於 2011-1-20 14:48 發表

上網d人話政府醫生好唔掂, 叫最好睇私家..

有冇c兄可以pm我dr. ho 的資料?? 係唔係何x強??
頭100頁有答案的, 呢度唔可以話你知邊個醫生, 係邊度架.

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-1-20 11:00 發表

candy 姐,其實你依家係唔係cin 1???不過好多女人都有hpv,抹片唔正常,定期check住就無事,
之前識個朋友做完手術咁多年都無事,佢果時cin2
基本上都咁耐我自己都接受左,,第時都做左最壞既打算

所以都冇乜好擔心

多謝你地鼓勵啊~

引用:
原帖由 worryman 於 2011-1-20 11:28 發表
急...

有冇師兄可以pm 我好醫生的資料, 例如dr. ho... (我上去醫生網查, 查唔到dr.ho 在惠豐中心的資料)...
我冇去玩, 間中有去機機, 但係呢排好似中左花....心情好sad.....
冇人會話你知架,你自己睇清楚最頭d post la

去機機咪又係去玩, 朋友,病毒好猖狂架,, 快d搵個專科睇左去啦! 祝你早日康復~

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-20 12:37 發表

醫番甩皮果度? h:" />

政府要收你幾多錢啊?
仲甩緊皮, 不過Dr.Ho話無野就算架啦, 黎緊6個月想學師兄你咁去驗多次身~

引用:
原帖由 紫崇 於 2011-1-20 21:30 發表

仲甩緊皮, 不過Dr.Ho話無野就算架啦, 黎緊6個月想學師兄你咁去驗多次身~
做得好, 你識去驗身即係你有危機感, 識保護自己.

引用:
原帖由 heiwmh 於 2011-1-20 23:10 發表
而家越黎越擔心佢幾時會好返 >.<
甩左幾日又翻發,,
雖然每次翻發都係1-2粒,,
唉...
都成3個月啦 >.<
好想快d 好返呀...
你中咩??咩位????

花會唔會生係口腔? 因為我醫生話吹都會中招喎. 但又有師兄話唔會.

你地點會同佢解釋??
有冇帶佢地睇醫生?
去邊睇?

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-1-20 23:49 發表
花會唔會生係口腔? 因為我醫生話吹都會中招喎. 但又有師兄話唔會.
I think this is very low risk. Most common stds from mouth to genitial are Chlaymidia, Herpes, NGU....

But warts and HPV are very unlikely to transmit, is pretty much less than a 1% chance.

引用:
原帖由 ken1121 於 2011-1-21 09:46 發表

I think this is very low risk. Most common stds from mouth to genitial are Chlaymidia, Herpes, NGU....

But warts and HPV are very unlikely to transmit, is pretty much less than a 1% chance.
Holy Shit, then my genital warts should be infected from the nasty, shitty, and stinky towel which separates the bed and my small dick.

引用:
原帖由 紫崇 於 2011-1-20 21:30 發表

C-Hing - 前兩天再看Dr. Ho.問他是否要再驗尿和血,他說血過了90天驗無事的話就不用再驗,因
為已經很準確,尿如驗了無事愎發的機會也很微,我本想再多驗一次HIV的,但他說沒需要

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。