推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-5-15 00:18 發表

咁奇怪, 中招過幾日已經出皰, 你點會中左兩年, 不過今年先知, 如果一型返發機會低好多, 我皰一直都係旁邊毛髮位, 左, 右, 屁股都試過, 醫生話因為跟神經走
以前發得少, 系自己都吾知中左, 以為皮膚病, 直至Dr. Ho確認先知lor....唉...講起就火...我上年6月去發時去see家庭醫生, 叫我驗血, 報告全部negative...真系好開心, 今年一月再發, feel到吾妥, 去see Dr. Ho, 點知check完一, 二都有....

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-15 00:22 發表

20號去dr.ho 度chilk下先!!
19生日吖∼20seeD.r
20號你我事發後的第一個月,
我聽啲師兄講好多病已經浦左
頭,所以先1個月再去∼∼
如果無野發應該無事啦....吾好再去玩真系無僥幸...我就系例子...林, E原, 現在到皰....

引用:
原帖由 hkpeople111 於 2011-5-15 00:29 發表

以前發得少, 系自己都吾知中左, 以為皮膚病, 直至Dr. Ho確認先知lor....唉...講起就火...我上年6月去發時去see家庭醫生, 叫我驗血, 報告全部negative...真系好開心, 今年一月再發, feel到吾妥, 去see Dr. Ho, 點 ...
驗血未必驗到, 一般有皰出去睇就知, 想問你係邊到出, 因為我唔係JJ出, 所以戴套都怕傳比人, 你有無咁問題

皰一般幾耐度會浦頭加??

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-15 00:37 發表
皰一般幾耐度會浦頭加??
一般1,2個星期

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-5-15 00:33 發表

驗血未必驗到, 一般有皰出去睇就知, 想問你係邊到出, 因為我唔係JJ出, 所以戴套都怕傳比人, 你有無咁問題
我系JJ莖d皮出....其實如果吾發, 吾戴套都吾會傳比人...我以前吾知道中, 同太太做都無事, 當然現在知道就會帶啦....

Dr. Ho 話驗血有新技術可以驗到, 我都系驗血驗到既...

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-5-15 00:38 發表

一般1,2個星期
其實吾使太刻意去想, 照常生活, 發就注意清潔多d....

相關搜索目錄: 清潔

各位師兄晚安LA~~大家也早点睡吧~~

引用:
原帖由 hkpeople111 於 2011-5-15 00:38 發表

我系JJ莖d皮出....其實如果吾發, 吾戴套都吾會傳比人...我以前吾知道中, 同太太做都無事, 當然現在知道就會帶啦....

Dr. Ho 話驗血有新技術可以驗到, 我都系驗血驗到既...
你同太太做無戴, 佢無被感染都算好彩, 我知準備發係皮膚已經有活躍既病毒, 可以傳比人, 平時無事量少傳染能力比較低, 但無醫生會講一定唔會傳比人

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-5-15 00:45 發表

你同太太做無戴, 佢無被感染都算好彩, 我知準備發係皮膚已經有活躍既病毒, 可以傳比人, 平時無事量少傳染能力比較低, 但無醫生會講一定唔會傳比人
其實Dr. Ho都有講, 呢種病毒好咋, 接觸空氣就死, 精液吾會傳染, only皮膚d皰會, 但就算我點完d皰再點人都吾系甘容易, 除非好刻意點人傷口....老實講, 如果你成日都想個病有幾可怕會好痛苦....

甘多位保重....我吾會成日上來, 因為我要好好生活, 再見!!!!

引用:
原帖由 hkpeople111 於 2011-5-15 00:53 發表

其實Dr. Ho都有講, 呢種病毒好咋, 接觸空氣就死, 精液吾會傳染, only皮膚d皰會, 但就算我點完d皰再點人都吾系甘容易, 除非好刻意點人傷口....老實講, 如果你成日都想個病有幾可怕會好痛苦....
我就係怕傳比人, 又怕再比人傳, 所以2年都無搞野, 唉

引用:
原帖由 hkpeople111 於 2011-5-14 16:32 發表

如果無野發應該無事啦....吾好再去玩真系無僥幸...我就系例子...林, E原, 現在到皰....
hkpeople111兄講得岩開頭唔信點知我同你一樣, 我只係無e原, 其實一有淋就好容易有埋其他, 所以真係要小心.

所以都話開頭既唔知, 再去再中, 所以都係要迫自己唔好再玩先係解決方法

大獲la......今日隻手好似出左5-6粒紅色一點點.......................

很吾很加d紅點?????

我成10個月了, 有D  巴打都知我咩事, 今次連DR.HO 都大聲話我:  我覺得你唔好再去諗有冇花了,,,,,,   我係唔係可以當冇事先?

Hi everyone ...

I am 17 now ... Turning to 18 this October .... I was childish ... I went to massage about 1 month ago .... And now, my dick head 's skin is kind of weird ... But no feeling at all ... I am so worry about warts .... How does warts look like when it first come ...? I want to see doctor ... But I am in Japan ... I am not sure is it ok to see those kind of doctor under age ....
What can I do ... I feel lost ...

引用:
原帖由 紫亞 於 2011-5-16 01:38 發表
我成10個月了, 有D  巴打都知我咩事, 今次連DR.HO 都大聲話我:  我覺得你唔好再去諗有冇花了,,,,,,   我係唔係可以當冇事先?
師兄~~你太過緊長者~~dr.ho 都話你無野LA!!
不過我都係度怕梗a士,仲有4日先一個月,好怕吖真系,有左a士我真係可能會去死~~

回復 12685# 的帖子

stanleysex
hi~~~~老友你好嗎?

回復 12609# 的帖子

放心啦~~~時間問題...唔再玩一定會醫好

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-9 12:31 發表
我吾飲酒,但係食煙囉!!
仲有幾技,食埋介喇!!送比吖媽可能最後一份禮物!!
哈哈~~.小朋友..有心介就唔好食啦..
等於醫好左....會唔會玩多幾次再介呢???

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-4-13 00:00 發表

我暫時應該好翻1年左右啦, 6年前係頭8個月用藥水既, 不停翻發, 第9個月好翻, 點知再過8個月又發翻出黎, 所以都話藥水係唔夠深入既, 之後找了dr ho冷凍左再半年左右就ok, 點知唔知又過了1年半載左右又係尿道位有, ...
好開心見你無事啦~~~

可唔可以pm dr.ho 資料比我
同收費
急~~~

引用:
原帖由 minghin 於 2011-5-16 22:11 發表

哈哈~~.小朋友..有心介就唔好食啦..
等於醫好左....會唔會玩多幾次再介呢???
吾會再表去玩.见過鬼怕黑~~
心理壓力比生理大好多~

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。