推介:| Web Hosting | Cloud Server | Server Hosting | Server Colocation | Responsive Web design | Bob嫂Ur pnt瘦身三寶 | Email Hosting Service | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

兩年前第一次去玩, 最近兩三個月發現JJ根部有粒野, 後面又有三粒
睇GP話係疣, TRANSFER 左我去皮膚科...
好擔心...

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-5-9 16:18 發表

各位師兄, 我上個星期皰疹返發, 今日又去左睇何醫生, 醫生同我講花比皰疹易好, 因為花係皮膚表面, 一般出花做冷凍會把病毒減少好多, 所以容易將病毒控制係低水平, 亦即係話返發既機會遠遠比皰低, 醫生話皰頭兩年 ...
熊貓兄唔好灰心, 我都5年時間去攪啦, 你應該一定好過我, 加油啦, 之前咁多同你一樣既兄弟你記唔記得, 依家咪一樣無哂.

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-8 15:54 發表

thx!!不過我真係好驚~~我過幾日20碎LA!!希望個天可以比個機會我改過自新LA~~
唔再玩唔敢講啦, 你始終後生, 醫生都講好多都會好翻後再去, 因為以為好翻就無事, 之前有d ching都係, 另外你先20所以都可以去好方面去睇, 早d知道岩同唔岩後, 而且大把時間比你去改, 但我地30幾等得黎都唔知點, 連生仔都怕唔同你, 所以都可以叫一個教訓得黎早左, 咁對你日後既人生可能更正面更努力為你家庭.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-5-10 02:17 發表

唔再玩唔敢講啦, 你始終後生, 醫生都講好多都會好翻後再去, 因為以為好翻就無事, 之前有d ching都係, 另外你先20所以都可以去好方面去睇, 早d知道岩同唔岩後, 而且大把時間比你去改, 但我地30幾等得黎都唔知點,  ...
thx!!我想問如果滾完後1個月後去檢查,係吾係好多都發左出尼加喇!!!

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-10 11:45 發表

thx!!我想問如果滾完後1個月後去檢查,係吾係好多都發左出尼加喇!!!
你有冇用condom?有就唔洗驚咁多~每做一次驚一次咪成世有排驚?

有用,不過吹無!!
我以後吾會再去!!
師兄近排有無好轉吖??

有用,不過吹無!!
我以後吾會再去!!
師兄近排有無好轉吖??

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-10 20:12 發表
有用,不過吹無!!
我以後吾會再去!!
師兄近排有無好轉吖??
唔洗驚,無事咖,吹都中,全世界d人死左大半啦,唔好自己嚇自己

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-5-10 02:12 發表

熊貓兄唔好灰心, 我都5年時間去攪啦, 你應該一定好過我, 加油啦, 之前咁多同你一樣既兄弟你記唔記得, 依家咪一樣無哂.
Stanley兄, 多謝你安慰, 我都會努力, 只不過醫生都話難搞, 只望返發既次數越來越小, 越來越遠.  我都快兩年, 之前中皰既師兄, 無再上嚟一係無再返發, 不過都有可能已習慣, 因為皰同花唔同, 唔理佢都會自已謝......

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-5-10 22:35 發表

唔洗驚,無事咖,吹都中,全世界d人死左大半啦,唔好自己嚇自己
多謝鼓励 吖!!我以後會珍惜家人~~
衣加先發覚家人的重要~`
過幾day 生曰,我願望自己冇A士同各位朋友身體快啲好番
同過返一啲正常既生活~~

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-5-9 11:09 發表

其實我真係冇諗過原來咁細個都會出去玩的.............

我pm左比你架
細個會出去玩架=3=  我朋友兩父子去都係咁啦, ~

引用:
原帖由 熊貓 於 2011-5-10 14:48 發表

Stanley兄, 多謝你安慰, 我都會努力, 只不過醫生都話難搞, 只望返發既次數越來越小, 越來越遠.  我都快兩年, 之前中皰既師兄, 無再上嚟一係無再返發, 不過都有可能已習慣, 因為皰同花唔同, 唔理佢都會自已 ...
放心啦, 我開頭中招時, 驚到不停上網睇野, 之後過2年左右不停夜晚聽收音機, 因為原來可以係香港search到大陸既電台, 夜晚全部都係d大陸既大醫院賣廣告搵d醫生上去解答問題, 而香港早3-4年前都係, 但而家唔知重有無, 係逢星期六新城夜晚都係講依d病, 而當然相對大陸電視台和電台既重差好遠, 所以睇同聽好多案例, 基本上好翻就無事, 重可以生仔, 只係時間問題而已, 我之前係大陸睇電視有個女人打上去都係問皰既問題, 個醫生都一定double confirm佢可以生仔, 都過左2年, 基本上係唔會再發出黎, 所以生仔一定無問題, 即代表會好翻哂啦, 當然個女人話之前係佢醫院醫好架啦, 但係咁多電台, 10個都有一個岩, 加上而加唔同以前, 大陸既醫療都好好多了, 比d d時間啦我都5年先見到曙光, 加油, 我地會繼續係度support you!!

正常之前既兄弟無翻發, 翻發你估唔會諗到依度去第二度講咩, 同疣一樣10個兄弟10個無事就閃, 得閒既你咪見到1年半載先有我同期既兄弟先留一句又唔見人就知啦. timway舊版2005年開頭時timway係top one既風月版時大把兄弟都中疣, 皰, 依原支原等野黎吹水啦, 之後咪慢慢好翻後都唔見哂!!

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 紫亞 於 2011-5-10 23:51 發表

細個會出去玩架=3=  我朋友兩父子去都係咁啦, ~
唔係卦.................

不過希望你都快d 好返,唔會再返發啦~~~~

死喇!!成日fell都身體好似好吾舒服咁!!
吾知係吾係中左a士!!

死喇!!成日fell都身體好似好吾舒服咁!!
吾知係吾係中左a士!!

大家好.......我係新人........
我上星期去左滾.............
仲同女女中出左2次..................
我而家好驚..........想問各位ching.....dr ho個地址係邊..............
我知錯la.......個日飲大左2杯..............
希望大家可以幫幫我..................

……

Pm 左你。。。。。。

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-5-11 13:36 發表
大家好.......我係新人........
我上星期去左滾.............
仲同女女中出左2次..................
我而家好驚..........想問各位ching.....dr ho個地址係邊..............
我知錯la.......個日飲大左2杯...... ...
個女女又肯俾你中出??又係飲大左?

.....

身體有無咩邊化吖你咁feeldomx2345

之後幾日喉嚨痛.........四支無力...............
後悔男ching......你pm dr ho個地址比我.......唔該............

要等3個月.........真係好耐.........
有無ching知道 rt pcr係唔係香港無得做.......
我上綱搵個....只係得台灣有.............

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-5-11 15:20 發表
要等3個月.........真係好耐.........
有無ching知道 rt pcr係唔係香港無得做.......
我上綱搵個....只係得台灣有.............
其實依家d test 2 weeks 無就50%一個月無事,都有85-90%無事,6-8weeks 無就99% la

而家每一日都好似好難過.............thank you tttt1 ching........

Me  too  我要7月中!!
真的後悔了

Felldomx2345    打左去book 味吖!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。