推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-11 16:39 發表
Felldomx2345    打左去book 味吖!
而家要book定?????

係加!!你預天日睇,今曰book  la !

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-5-11 15:31 發表
而家每一日都好似好難過.............thank you tttt1 ching........
唔好自亂陣腳先,自己去買d 快速測試,2 weeks test 一次,4 weeks test 1次,6weeks test 一次,都無事,既就3個月後,test多次,過到4weeks 果關個心都定好多咖啦,另外想問係去唱k定骨場出事呢?因好多時唱k d 女飲到醉晒,俾人中出機會都大d,因正常去d高級d既,條女清醒,都唔會亂俾人唔用dom,感覺上無咁驚ja

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-11 16:03 發表
Me  too  我要7月中!!
真的後悔了
我覺得你反而要調整下心態,依家先20歲仔,仲有大把世界,你將來都會遇到唔同女人,可能過幾年又會去玩,
次次做完愛都咁驚,睇幾千蚊醫生,遲早攪到人都顛,自己做足安全措施,人生太多野唔到你驚,呢度有d師兄都唔係去玩,係溝條女番黎都中,當係普通病咁睇,會好d

大家好。新人CD-ROM報道,多多指教。
依幾日我差唔多追哂所有post,因為實在太憂慮。
4月29飲醉左上左樓推油按摩,然後手淫,期間無口交和陰道交,無用安全套。
幾日後開始尿頻同細佬有點不適(尿道),人容易疲倦、怕冷。
先去政府,俾佢通(JJ),話無淋同尿道炎。
再去2間診所都話尿道炎…無除褲
跟住不放心,翌日去揾15/F。佢話尿口見紅,係發炎。我問佢會唔會係淋同非淋,佢話有機會。跟住做左化驗,用2枝棉花棒拿sample...
食左四環素+消炎+抗生,但依幾日仲'形住形住'。今日下午一試性行為,都有痛同唔自在。
各位巴打/絲打,小弟真係好困擾,我知後悔無用,但宜家擔心唔知如何部署,又怕中其它。
有會巴打/絲打有類似經歷?
出淋/非淋/花前會唔會怕冷,尿道痛?

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-5-11 20:16 發表

我覺得你反而要調整下心態,依家先20歲仔,仲有大把世界,你將來都會遇到唔同女人,可能過幾年又會去玩,
次次做完愛都咁驚,睇幾千蚊醫生,遲早攪到人都顛,自己做足安全措施,人生太多野唔到你驚,呢度有d師兄都唔係去玩, ...
thx!!你~~~不過我真係好怕~~每日返學果陣就可以忘記一陣,但一放學返到家,又吾洗返part-time 既.看
到父母又會好想喊~怕中A士

我母親節日我同媽去喝茶係個商場度,既然播緊(真的愛你) ~~我的眼唳立克留出~~
沒法解色怎可報盡親恩,愛以寛大是無解.請盡我說声,真的愛你~~
mother i love  you  ~~

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-5-11 20:16 發表

次次做完愛都咁驚,睇幾千蚊醫生,遲早攪到人都顛,自己做足安全措施,人生太多野唔到你驚,呢度有d師兄都唔係去玩, ...
請問去dr. ho 度前後用左幾$ 吖!!
我都有啲啲咁精撞
~~thank  thank  thank

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-11 20:51 發表

請問去dr. ho 度前後用左幾$ 吖!!
我都有啲啲咁精撞
~~thank  thank  thank
4-5000,dr ho算平,依家都係間中去覆診

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-5-11 21:04 發表

4-5000,dr ho算平,依家都係間中去覆診
如果檢林,非林果類,大約幾$度,我要草一草
吾該~

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-11 21:25 發表

如果檢林,非林果類,大約幾$度,我要草一草
吾該~
$1000 大約

幾耐知結果吖!!  thx!!朋友\

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-11 22:24 發表
幾耐知結果吖!!  thx!!朋友\
5 days - 6 days

咁死La!!要怕幾日又!

有好多病1個月都都都出左加喇可??

今日問過醫生,佢話如果中淋病好明顯架喎
佢話中左一星期咩都會出哂黎
有異味同埋有d黃黃綠綠既分泌物同埋會有異味架~~

所以佢話我咁耐都冇就唔洗驗喇.............
因為我睇左3個醫生都係咁講............

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-5-11 01:25 發表

放心啦, 我開頭中招時, 驚到不停上網睇野, 之後過2年左右不停夜晚聽收音機, 因為原來可以係香港search到大陸既電台, 夜晚全部都係d大陸既大醫院賣廣告搵d醫生上去解答問題, 而香港早3-4年前都係, 但而家唔知重有 ...
Stanley 兄, 多謝支持, 雖然我知皰難搞, 但我都抱希望時間可以解決問題, 大家努力....

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-5-11 15:21 發表
今日問過醫生,佢話如果中淋病好明顯架喎
佢話中左一星期咩都會出哂黎
有異味同埋有d黃黃綠綠既分泌物同埋會有異味架~~

所以佢話我咁耐都冇就唔洗驗喇.............
因為我睇左3個醫生都係咁講............
YES, 正確正常所有病都係好快出, 淋病都係

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-5-12 02:13 發表

YES, 正確正常所有病都係好快出, 淋病都係
我玩完之後兩年先出花呀
兩年幾冇做過冇揼骨都出事...
我約左等睇醫生

加油吖!!咁多位巴打,絲打!!
我想問下大家點等3個月a士空窗期加??

引用:
原帖由 jubigado 於 2011-5-12 03:16 發表

我玩完之後兩年先出花呀
兩年幾冇做過冇揼骨都出事...
我約左等睇醫生
你肯定個d 係花~????????

2年幾之後先出又真係少見d喎~~

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-5-11 20:12 發表

唔好自亂陣腳先,自己去買d 快速測試,2 weeks test 一次,4 weeks test 1次,6weeks test 一次,都無事,既就3個月後,test多次,過到4weeks 果關個心都定好多咖啦,另外想問係去唱k定骨場出事呢?因好多時唱k d 女飲到醉晒 ...
唉~~~~~去k出左事....................

Freedown2345!!你去左睇dr.ho 味吖??

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-5-12 12:07 發表
Freedown2345!!你去左睇dr.ho 味吖??
我係想驗hiv.......係味唔洗咁早????
lee幾日個胃成日都好痛...........好驚係病徵..........

哎!!我尼幾曰都有啲好支力同基玉酸酸地既feel!!
吾知係吾係a士既病精!!!

Sorry  請問花同泡診,會吾會發左係江門再去下體加???
Thx

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。