推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-24 16:28 發表
我背脊尾龍骨上少少生左粒暗蒼嘅野,究竟關唔關事?
一定吾关~我之成日,生既原因係天氣熱.油脂多者~~
放心師兄~~

咁都放心啲
其實我每晚都想喊,不過真係喊唔出

岩岩係個website搵到......話口腔出白點....可能係非洲淋巴細胞瘤病毒.....
聽都未聽過............

你唔係驗埋咩

好似衣原體=非淋
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-24 16:50 發表 岩岩係個website搵到......話口腔出白點....可能係非洲淋巴細胞瘤病毒.....聽都未聽過...........

條頸左手邊正中間又吾知發咩溫痛痛地!
打喊努都痛!!!!

我only驗血......因為第一次上choice度.....之前太急.......屙左......
去度無尿屙............

有時間就免費check下囉,我琴晚驗左,要兩星期先有結果
但事實我咁快上去都未必check到

不過我睇返之前啲帖,有師兄見到細佬有時留左啲分泌液出黎先知有非淋
師兄有冇
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-24 18:49 發表 我only驗血......因為第一次上choice度.....之前太急.......屙左......去度無尿屙............

可能訓教姿勢影響
引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-24 18:29 發表 條頸左手邊正中間又吾知發咩溫痛痛地!打喊努都痛!!!!

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-24 23:12 發表
可能訓教姿勢影響
我都吾知吖~~之前都好似味試過~~

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-24 22:43 發表
有時間就免費check下囉,我琴晚驗左,要兩星期先有結果
但事實我咁快上去都未必check到

不過我睇返之前啲帖,有師兄見到細佬有時留左啲分泌液出黎先知有非淋
師兄有冇
有非淋 e原果d好明顯加!!
j頭留王/白分袐物.呵尿jj好興咁~~通常係頭幾日就發~~

但非洲淋巴就真係唔知係咪性行為招惹到,同freedom一樣未聽過
初初以為係縮寫

聽日假期,要好好休息呀

不過我仍然要返工
引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-24 23:32 發表 我都吾知吖~~之前都好似味試過~~

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-25 00:14 發表
聽日假期,要好好休息呀

不過我仍然要返工
我會加LA!!一陣拍粒安眠薬就sleep  la ~~
天日原本要返工既,不過咁岩吖哥放,所以返小日工lo~~~
費事下個月中左無心機再陪家人~~~

愛上左不棄不離尼隻歌~~~

正當眼內全個世界丟低我在遠走
唯有愛我的你卻願承受
縱使眼下全個世界都失去 但你甘願拯救
就算這以後 沒半點報酬 卻永不放手

引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2011-6-24 13:42 發表
灰心~~~
我想問你係幾時有花,宜家個情況係點?
我4月中知有花,係dr ho冷凍左2次
而家d花甩哂,希望唔好咁快發啦

c打你d花生左係邊個位呀~?

我都係女仔黎架,所以好擔心~

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-25 00:41 發表

我4月中知有花,係dr ho冷凍左2次
而家d花甩哂,希望唔好咁快發啦

c打你d花生左係邊個位呀~?

我都係女仔黎架,所以好擔心~
放心喇絲打,你又無咩不良試好既,平時早d訓,多菜小肉,做下運動就ok la ~~
加油~你會好快好番加~~~^^

相關搜索目錄: 運動

回復 13187# 的帖子

我生左係陰道口最低果個位,做左一次冷凍,宜家想甩咁樣。不過,又好似有粒出左黎-_____-我將啲藥粒搽埋係疑似個位,希望唔係啦!我下星期要去覆診,都估要做多次,我都非常擔心!

引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2011-6-25 01:10 發表
我生左係陰道口最低果個位,做左一次冷凍,宜家想甩咁樣。不過,又好似有粒出左黎-_____-我將啲藥粒搽埋係疑似個位,希望唔係啦!我下星期要去覆診,都估要做多次,我都非常擔心!
我都冷凍左2次先甩哂架
你搽個d 係咩黎架,我自己搽個d係冷凍左之後搽傷口的
你個d 係咪~?如果係搽左都冇咩用的
你覆診問問醫生啦

希望你快d好返啦~

我而家都好擔心呀
因為聽人講頭頭好易發...真係好驚.....

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-25 01:01 發表

放心喇絲打,你又無咩不良試好既,平時早d訓,多菜小肉,做下運動就ok la ~~
加油~你會好快好番加~~~^^
但頭頭好易發,所以真係好驚呀

相關搜索目錄: 運動

HELP...好驚奶野

我係6月8號上左大陸,環保口爆左,過左一個星期,去CHECK,中左非淋病尿道尿,
我真係好驚中愛滋,中其他野...跟住琴日去左關懷愛滋到CHECK愛滋都梅毒,個結果無事,
不過要等3個月空窗期,我晚晚都訓吾到,日子好難過!..
對住女朋友,真係好驚會累左佢....我先知得個廿幾,我吾想咁,好驚呀,
有無師兄知道邊到可以係空窗期入面..可以準確咁CHECK 到???
幾$到??真係好急.....好驚....呢兩日,個人好似感冒咁,係咁流鼻水,個身又好似好很咁
我就黎痴線啦...有無人可以幫到我

希望真係可以無事啦!...反工都已經無心機反,
對住女朋友,已經覺得自己好對佢吾住,..真係吾想同她分開....
好想反D知道個結果,,...有無人可以幫下我....
今天的感覺...呢世都會記得...好後侮呀

ming,你第一次上去玩就出事?

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-25 00:37 發表
愛上左不棄不離尼隻歌~~~

正當眼內全個世界丟低我在遠走
唯有愛我的你卻願承受
縱使眼下全個世界都失去 但你甘願拯救
就算這以後 沒半點報酬 卻永不放手
近來我愛左火鳥呢隻歌

從頭細數命運由甚麼鑄成 心境每秒在註釋生命
密雲外還有清空 眼淚哪可遮掩眼睛
沒有光末路憑目光照明 火花擦碎後更加豐盛
天國近才會記得不死本領 你也痛醒請做証

吾係牙,玩左好耐架都!不過中左非淋,驚中其他,我等吾切,有無人答我邊到可以快d知道a士個d,吾洗等3個月

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-6-25 10:18 發表
吾係牙,玩左好耐架都!不過中左非淋,驚中其他,我等吾切,有無人答我邊到可以快d知道a士個d,吾洗等3個月
咁經過今次,真係要痛改.....唔好再令女友失望
希望大家都會冇事

你只玩環保吹,但有套玩陰交?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。