推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-25 17:13 發表
請問何醫生幾時返啊? 我D毛囊炎斷唔到尾, 差唔多好番時, 得番一粒米, 自己減藥, 即刻第二朝變番大. 唉, 睇FORUM, 話嚴重既要放膿, 怕.
我都打左去......護士話28號..........我都想搵佢檢查下..............

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-6-25 17:49 發表
我想問中花花係點架?我袋皮而家生左幾點好細粒白白地金既野!支野就無事!咩黎架?8號環保吹,會吾會己經奶左野?
花好少生係春袋.

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-25 17:54 發表

我都打左去......護士話28號..........我都想搵佢檢查下..............
估唔到花做左一次冷凍後無翻發過(>1 year). 反而今次因為天氣熱引起既毛囊炎就成個月都斷唔到尾. 食晒一個療程既藥, 無左, 得番粒米. 但第二日D膿又谷番出來. 正常話食抗生素同搽藥膏會一個星期好番. 嚴重既要放膿.  黑仔了. 28號, 咁可以提早預約嗎, 師兄. 我唔想睇番我跟開個醫生, 費事拖證.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-25 18:02 發表

估唔到花做左一次冷凍後無翻發過(>1 year). 反而今次因為天氣熱引起既毛囊炎就成個月都斷唔到尾. 食晒一個療程既藥, 無左, 得番粒米. 但第二日D膿又谷番出來. 正常話食抗生素同搽藥膏會一個星期好番. 嚴重既要放 ...
我都打算星期一約.........其實我都唔知自己睇咩........搵dr ho睇下我粒淋巴係唔係正常..........

原本三十號約左,不過唔記得唔得閒,所以立即約左關懷##啲當值醫生睇左先,再起七月頭先再搵何醫生

其實有冇師兄姐見過關懷##啲當值醫生?

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-25 21:38 發表
原本三十號約左,不過唔記得唔得閒,所以立即約左關懷##啲當值醫生睇左先,再起七月頭先再搵何醫生

其實有冇師兄姐見過關懷##啲當值醫生?
有當值醫生架? 我見過護士咋, 抽血驗乙型肝炎.

我問過佢有冇其他性病睇
佢就話佢地單位定期都有醫生上來免費睇症
咁岩下個星期就有,而既然我又有時間搵何醫生
所以咪即時預約時間
引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-25 22:49 發表 有當值醫生架? 我見過護士咋, 抽血驗乙型肝炎.

重土有佢地話果個會係男醫生,但唔知會唔會有護士睇住

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-25 23:12 發表
重土有佢地話果個會係男醫生,但唔知會唔會有護士睇住
你係女仔? 幫我抽血果個係男護士來架喎, 叫patrick.
但估醫生應該係檢查/確診性病, 包唔包治療的?

唔包,齋睇診
我係仔黎。

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-25 23:45 發表
唔包,齋睇診
我係仔黎。
咁最多都係話你生乜咋喎.
仔, 唔怕啦, 對住男醫生.

我點點怕對女護士。....

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-26 00:13 發表
我點點怕對女護士。....
想都無. 男護士來的.

義工就有男有女. 我都係見男.

我粒瘡爆左了, 第一次見自己條J生暗瘡(毛囊炎), 然後爆膿, 後流血. 希望D膿出左來後就好番啦.

相關搜索目錄: 暗瘡

既然28號醫生返左就立即walk in,或者宜加搵第二間睇住吧

各位師兄,我係23號去關愛到快速驗HIV ,結果係無事!點知琴日係口腔到發現到有d白色野!嚇到我即該看急症,e生話係口龍發炎!好驚牙而家,係咪有咩先兆?但係兩日前先check完血黎?到底咩事?有無人有金的情況?thx

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-26 13:00 發表
既然28號醫生返左就立即walk in,或者宜加搵第二間睇住吧
約左好d.......我上次即日約.....都要等成個幾鐘.........

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-6-26 13:34 發表
各位師兄,我係23號去關愛到快速驗HIV ,結果係無事!點知琴日係口腔到發現到有d白色野!嚇到我即該看急症,e生話係口龍發炎!好驚牙而家,係咪有咩先兆?但係兩日前先check完血黎?到底咩事?有無人有金的情況?thx
我個口都有一點點.......lee3日我食左類固醇........都無好轉.......d白點仲走左位.........
不過之前d醫生又話無野............係個牙醫話有病毒..............

相關搜索目錄: 牙醫

死啦!好驚係個d先兆,呢幾日又病病地

但係又無理由check到架

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-26 14:01 發表

約左好d.......我上次即日約.....都要等成個幾鐘.........
始終都唔係普通野, 每個睇既時間都相對地長呢.

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-6-26 13:34 發表
HIV, 無事=無事.

喉嚨發炎就係喉嚨發炎, 你自己精神緊張啫.

其實宜加我都喉嚨痛,同樓上師兄一樣子,覺得係hiv引致

各位師兄好!如果發現自己有HIV症狀但又檢查不到的話,可能和我一樣中了一種新病毒,如果大家有肌肉跳、關節響、舌白、腸嗚!就肯定了,這病由內地傳入,最可怕是口水可傳染,我全家和一些同事也中了,很痛苦,希望大家不是這病!如想知多一些關於此病可pm我!或www.life-voice.org

下,陰滋病好似證實左係假wo?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。