推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

不過我上次有開藥.........可能無藥會平d..........

恭喜恭喜!
何醫生佢收費幾多我唔清楚,而佢都要三十號先返,其實我昨晚去左關懷##免費驗A,梅,重有免費驗尿測試埋淋病同衣原
感覺唔差,普遍嘅問題佢地都識答

如果師姐未過三個月又想知道成數,可以去私家比錢去用更好科技去驗
但同樣都唔係好清楚何醫生係咪都要求三個月果隻
引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2011-6-24 09:24 發表 個花開始甩啦!=)好開心!接住落黎就係去做埋個Test!去何醫生度做Test大約幾錢?

回復 13147# 的帖子

我宜家做會唔會快左啲?我兩個禮拜多啲咋噃。
同埋何醫生係咪30號先番黎?

Freedom兄
我剛打過去養和,佢地駁左幾個單位先問到有關p24+hiv test嘅資料
但化驗師就講唔到我究竟可以幾時去(出窗期)check先有效?
佢就咁叫我去門診先問醫生

咁我想問你當時去驗時,醫生有冇同師兄你講啲乜?例如空窗期或準確度果啲?
謝謝
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-24 09:27 發表 我係空槍期第47日做.....p24+hiv抗體一齊做.......

係呀,姑娘咁講
引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2011-6-24 09:34 發表 我宜家做會唔會快左啲?我兩個禮拜多啲咋噃。同埋何醫生係咪30號先番黎?

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-24 09:57 發表
Freedom兄
我剛打過去養和,佢地駁左幾個單位先問到有關p24+hiv test嘅資料
但化驗師就講唔到我究竟可以幾時去(出窗期)check先有效?
佢就咁叫我去門診先問醫生

咁我想問你當時去驗時,醫生有冇 ...
係ar~~~要睇左門診先可以做test......要見左醫生先........你直接去la....d化驗師唔同你講咁多.........因為個報告出左都係醫生睇過....再由護士打比你講有無野........
d化驗師只係做化驗..........

我之前個d綱講.....如果中hiv.....最先出係p24.......所以高危後2-4星期就可以check到.........
pcr就係check RNA.......同p24既情況差唔多........又係頭幾星期就有...........
佢地話LEE兩個方法.....就係等D人太驚.....又想早D知........就用...........

我之前去過有間醫院做TEST.....佢地都唔知咩叫PCR..........

師兄尋晚到訓得吾好,係牀碌左好耐先耐得着!!!
搏頭仲係酸酸地痛!!!!!!!!

我LEE幾日都係訓到成身汗...................晚晚都有夢發.........

咁一係我打左去關懷xx做左個免費test求安心先,之後先去何醫生度做test!

哎!!!真係好 驚吖!!
點解咁耐仲有啲擬似病微加???

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-24 11:56 發表
哎!!!真係好 驚吖!!
點解咁耐仲有啲擬似病微加???
我之前咪同你講....我口腔有好多白點....
DR HO,醫院同中醫都話無咩野.....上次係醫院睇......個醫生仲係我銷骨位....搵到一粒淋巴核..........
不過上述所有人都話無事..............
跟住我尋日去左睇牙醫.....問關於口腔D白點.........個牙醫話係過濾性病毒........
開左D類固醇比我食..................

相關搜索目錄: 牙醫

希望真係我多擬喇!!!!!

收到,咁等我七月中搵門診先
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-24 10:28 發表 我之前個d綱講.....如果中hiv.....最先出係p24.......所以高危後2-4星期就可以check到.........pcr就係check RNA.......同p24既情況差唔多........又係頭幾星期就有...........佢地話LEE兩個方法.....就係等D人太 ...

人地一個正常中学生應該擔心考試,升班既問題.我就吾係,係要擔心身體有無事~~~
平時一有時間就禁下條頸睇下有無淋巴腫~一日都吾知禁左幾多次~
幾時完吖啲咁既生活,我受夠la~~

dr ho應該28號就返喎
上星期佢係咁同我講既,唔知而家有冇改到

因為我下星期都要返dr ho度覆診~

冇上黎幾日見到有新人入黎真係好唔開心
希望你地快d好返啦~~

灰心~~~
我想問你係幾時有花,宜家個情況係點?

姑娘說何醫生出外開會,不過唔緊要,咁早上去驗都冇用,約左七月頭
引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-24 13:20 發表 dr ho應該28號就返喎上星期佢係咁同我講既,唔知而家有冇改到因為我下星期都要返dr ho度覆診~

一年有多了, 幾時可以重生? 我想識女朋友啊.

我打左去關懷Xx啦,佢叫我過左空窗期先去test。我頭先同佢傾計既時候,終於忍唔住喊左出黎。

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-24 13:55 發表
姑娘說何醫生出外開會,不過唔緊要,咁早上去驗都冇用,約左七月頭
我都係吖~~有對象不過吾敢行動同表白~~~

引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2011-6-24 14:34 發表
我打左去關懷Xx啦,佢叫我過左空窗期先去test。我頭先同佢傾計既時候,終於忍唔住喊左出黎。
喊出尼真係舒服好多~我初初成日到有喊.試過係條街行行下都眼濕濕~

我背脊尾龍骨上少少生左粒暗蒼嘅野,究竟關唔關事?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。