推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

非淋好似係會經尿道傳。。。我唔知有冇,要下星期先出報告

第三代只可以驗抗體,而宜加好多儀器已經係第四代,可以同樣驗埋抗原
感染者得到愛滋後兩個星期,抗原同抗體個數開始會被新一代儀器測得到(但準確度仍然偏低,五成都冇)
特別講一講,一個正常被愛滋感染嘅人,抗原起第二週至第八週會經過由一個低峰標升去高峰再跌返落黎
其實當抗原已經跌落黎同時,抗體仍然繼續向上升,呢個時候,基本上只驗到抗體嘅第三代儀器都有一定準確度驗出結果

所以嘛,其實第四代已經減去唔少壓力,第八週都係陰嘅話,已經係99%再繼續無限9999嘅準確度
freedom兄同後悔兄要相信科技,一齊做埋第三個月嘅

我唔知咁講幫唔幫到你地,始我仍然處於泥培薩過江嘅環境,諗起都想喊,希望一直陰落去
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-29 20:21 發表 即係如果中hiv......頭2星期就test到???

其實以上資料都係國內嘅人講返黎,的確佢地果啲第二週至第八週嘅論點真係好似幾兒嬉

所以我今日都問何醫生,點解香港個數咁保守,反之國內同胞咁開放
咁何醫生當然都支持三個月驗多驗就心安理得,不過同樣支持科技嘅發展同進步

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-29 20:42 發表
第三代只可以驗抗體,而宜加好多儀器已經係第四代,可以同樣驗埋抗原
感染者得到愛滋後兩個星期,抗原同抗體個數開始會被新一代儀器測得到(但準確度仍然偏低,五成都冇)
特別講一講,一個正常被愛滋感染嘅 ...
yes ~加油大家~我地會無事的~
咁dr ho 度係3.4代吖???

咁就就唔多知,你已經第八週,就算第三代已經有超過九成嘅準確度

大家食完何醫師開嘅安眠藥係咪真係會好快訓?我食完冇耐已經乜都唔想諗,只想訓
希望下次可以叫何醫生比多啲

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-30 07:53 發表
大家食完何醫師開嘅安眠藥係咪真係會好快訓?我食完冇耐已經乜都唔想諗,只想訓
唔好食咁多ar.....係好快訓......不過好燥......我燥到咬到條莉...........

今日要去睇DR HO....希望冇事啦~

引用:
原帖由 Nomoodgirl 於 2011-6-29 10:17 發表
醫生話都幾多,好似三粒,我都唔知叫唔叫大粒。
算啦,而家冇事]就得

不過我雖然識咁講,但自己都真係好驚架
我身體又一向都唔好,好驚好易發

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-30 07:53 發表
好堅吖真係~好完無耐.個人好攰.只想上牀訓~~成個程15min搞掂~~

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-30 07:49 發表
咁就就唔多知,你已經第八週,就算第三代已經有超過九成嘅準確度
我仲有20日~希望無事!!

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-30 11:57 發表

算啦,而家冇事]就得

c你仲有10日炸!尼排点吖???

尋晚發左個惡夢......夢見自己向醫院檢身有cancer......

大獲la....條頸仲係好腫.....................

其實真係想知道呢到有無人中過a士?

我都有發惡夢!!!係中a士添!!!
好怕!好怕!

我可能中!!!!!!!!

岩岩睇完醫生.......個醫生話我無淋巴腫...........個條係頸既肌肉....仲攞本圖書比我睇..................

唉~~~個醫生仲話我驗左咁多次血.....好無謂.....

每次收你幾錢?
我琴日去試j頭炎時唔記得叫醫生睇埋尿道有冇事
而且一驗要五日先有結果,另外又怕宜加食緊嘅藥會影響結果

唉,其實我覺得今次上去睇都冇問清好多問題就怕到走左

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-30 10:06 發表

唔好食咁多ar.....係好快訓......不過好燥......我燥到咬到條莉...........
我每晚都眼光光,好想每晚都好似食左果種藥去女心訓教
特別當好多人話口交冇事,但我跟本由一個口腔有血嘅人幫口交時就覺得自己好黑仔

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-30 20:05 發表
每次收你幾錢?
我琴日去試j頭炎時唔記得叫醫生睇埋尿道有冇事
而且一驗要五日先有結果,另外又怕宜加食緊嘅藥會影響結果

唉,其實我覺得今次上去睇都冇問清好多問題就怕到走左
我係公司附近睇~~~~

幾$一次吖咁???????

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-30 11:57 發表

算啦,而家冇事]就得

Hello 我都係女仔黎架, 上年中過花,, 我諗我有成年都冇上黎呢度喇.. 我爬左好多版先睇到呢度..!

我同ex Sex 果陣有用condom, 6-7 個月後生左幾粒野, 原來係花 (果陣已經同佢分左手), 同佢講佢竟然話我同第二D男人搞所以中左, 佢真係好cheap!

我上年7月去睇政府, 茶左藥都唔係好得, 最後係9月睇dr. ho... 之後每幾個月keep住check (因為有時摸到有野又好驚) 但佢話唔係花, 只係皮膚既腺體...!

dr ho話要好返, 係要靠抵抗力, 所以我就日日食1-2隻奇異果 / 橙 + 飲多d水 +早d訓.... 唔知係咪咁樣, 就冇再出花喇...

其實我覺得奇異果真係好work!!! 因為好多vitimin C... 你真係可以試下呀!!! 同埋依家我已經養成左日日都要食生果既習慣, 個人其實真係健康d!!

我希望講咁多廢話對大家有用啦, 因為我自己係過來人, 都試過好驚, 嬲, 個人好似崩潰咁!

最後希望大家身體健康, 真係試下唔好咁緊張!! 唔好再去玩喇, 唔係lai野就大鑊!!!

相關搜索目錄:

今曰終於7月月1曰喇!!!
離7月20日我死亡曰子不遠!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。