推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

第一次中招(新版開始)

有時我真係好唔明呀,點解有女朋友都仲出去玩

點解要到有事時先話覺得對唔住自己女朋友
咁如果冇事,你地係咪就會繼續去玩呢~?

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-6-25 02:07 發表
我係6月8號上左大陸,環保口爆左,過左一個星期,去CHECK,中左非淋病尿道尿,
我真係好驚中愛滋,中其他野...跟住琴日去左關懷愛滋到CHECK愛滋都梅毒,個結果無事,
不過要等3個月空窗期,我晚晚都訓吾到,日子好難過!..
對 ...
Ming巴打係邊度check非淋、尿道炎?
同埋病徵係點?

引用:
原帖由 灰心中的人 於 2011-6-25 11:17 發表
有時我真係好唔明呀,點解有女朋友都仲出去玩

點解要到有事時先話覺得對唔住自己女朋友
咁如果冇事,你地係咪就會繼續去玩呢~?
男人自控能力真係低....結果未見過鬼都唔怕黒....不過我相信有過教訓會更愛鍚對方(當然唔好因為呢個原因先愛對方)

回復 13190# 的帖子

你咁這講我都放心啦!
只能夠令到自己抵抗力好啲黎對抗個病毒!
你做左咩test呀?

回復 13198# 的帖子

同意~~~搞到無辜既人都有機會被牽連!

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-6-24 10:28 發表
我之前個d綱講.....如果中hiv.....最先出係p24.......所以高危後2-4星期就可以check到.........
pcr就係check RNA.......同p24既情況差唔多........又係頭幾星期就有...........
佢地話LEE兩個方法.....就係等D人太 ...
希望這個網址能有消楚些解釋

http://tw.knowledge.yahoo.com/question/question?qid=1609081707307

其實是兩種檢驗

我真係吾會再玩架啦!希望真係無事,我想問口交係咪無金大機會中愛滋?有無人可以答我?我係衛生署個到check

其實真係想知點解台灣有pcr驗,但香港都冇.....
應該再講,起yahoo搵有關pcr既中文網址,幾乎只有顯示台灣地區...

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-25 12:49 發表
其實真係想知點解台灣有pcr驗,但香港都冇.....
應該再講,起yahoo搵有關pcr既中文網址,幾乎只有顯示台灣地區...
我所知.......好似pcr都唔係咁準確..............
我曾經搵到一間化驗所有pcr做......佢都同我講.....唔係太過準........但係台北榮總醫院回我有98%..........

我睇佢地講到99%
而24果個測試就講比較難預計時間去做,因為p24存在一段時間
所以我就算請假都好,都要搵時間上去

你指果間係香港化驗所?
我諗收得好貴

仲有25日!!哎!不過我都打定輸數,預自中9硬!!!

師兄你最近一次去驗係幾時?
引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-25 14:50 發表 仲有25日!!哎!不過我都打定輸數,預自中9硬!!!

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-6-25 12:47 發表
我真係吾會再玩架啦!希望真係無事,我想問口交係咪無金大機會中愛滋?有無人可以答我?我係衛生署個到check
口交機會係細,但唔代表無。
不過無傷無血,都唔駛咁驚。
除左口交,你有無做其它??

我係事後2個令禮拜係dr ho 度檢

我同樣被口交,幫我果個原來口有血
引用:
原帖由 Love4U 於 2011-6-25 15:22 發表 口交機會係細,但唔代表無。不過無傷無血,都唔駛咁驚。除左口交,你有無做其它??

我只係環保口爆,無做其他

其實已經第二個月,點解唔驗多次呢?
引用:
原帖由 後悔男 於 2011-6-25 15:36 發表 我係事後2個令禮拜係dr ho 度檢

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-6-25 15:37 發表
我同樣被口交,幫我果個原來口有血  
都要有足夠數量同傷口

我下個月20 就夠3個月喇!!!
不過尼個月一定好難頂!!!

咁我都希望安全渡過
壓力好大
引用:
原帖由 Love4U 於 2011-6-25 16:08 發表 都要有足夠數量同傷口

其實我果次ml後個dom都有血吖,係小小不過,jj就無!!!!

請問何醫生幾時返啊? 我D毛囊炎斷唔到尾, 差唔多好番時, 得番一粒米, 自己減藥, 即刻第二朝變番大. 唉, 睇FORUM, 話嚴重既要放膿, 怕.

我想問中花花係點架?我袋皮而家生左幾點好細粒白白地金既野!支野就無事!咩黎架?8號環保吹,會吾會己經奶左野?

幾日前打電話,佢話何醫生去第二度開會,最快約到嘅時間係三十號
引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-6-25 17:13 發表 請問何醫生幾時返啊? 我D毛囊炎斷唔到尾, 差唔多好番時, 得番一粒米, 自己減藥, 即刻第二朝變番大. 唉, 睇FORUM, 話嚴重既要放膿, 怕.

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。