推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

家計會幾$同幾耐有報告?

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-7-4 20:47 發表
家計會幾$同幾耐有報告?
見醫生初次200......但係唔知要幾耐.........
死la......隻手有3度地方腫左.......粉紅色................又唔似蚊做成.........

痕吾痕吖咁你果啲??????

引用:
原帖由 kwokyh2 於 2011-7-4 22:02 發表

之前去玩過一次
之後成日都驚住會出事
好大壓力
點算
雖然明知中招既機會好細
但係都好驚
我應該點算好
咩事吖師兄你???

你地放鬆d
不係遲早睇精神科.

你幾時去玩.同衣加身體有無特別吖??

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2011-7-4 23:06 發表
你地放鬆d
不係遲早睇精神科.
我真係驚會

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-7-2 10:35 發表

今日下晏dr ho好似有位ar~~~~你打去問下~~~~
唔該晒你先啊, 唉, 我中果隻野叫做"癤" (Furuncle), 有無師兄聽過?

我都順便book埋下星期去關壞愛滋做test.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-7-5 00:34 發表

唔該晒你先啊, 唉, 我中果隻野叫做"癤" (Furuncle), 有無師兄聽過?

我都順便book埋下星期去關壞愛滋做test.
味聽過係尼區~~
咁師兄你衣加点吖???

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-5 00:57 發表

味聽過係尼區~~
咁師兄你衣加点吖???
皮膚發炎既一種, 放左膿架啦, 等埋傷口. 好似粒黃豆咁的.

順便叫醫生睇下以前生花D位置.

核酸化驗技術是一種能準確地檢測病毒的技術,可以將小部份的病毒或遺傳物質放大至十億倍,因此血液樣本中即使很微少數量的病毒也可以檢驗得到。為提升血液安全,輸血服務中心自2002年中採用了核酸化驗儀器以測試捐血者的血液樣本是否含有丙型肝炎病毒及愛滋病毒 RNA。隨著檢驗病毒技術的進步,核酸化驗技術自2007年已伸延至為每位捐血者的血液樣本進行乙型肝炎病毒的去氧核糖核酸測試。此嶄新技術亦能顯著縮短檢測已受愛滋病毒、丙型肝炎病毒及乙型肝炎病毒感染之血液的空窗期,其中感染丙型肝炎病毒的空窗期由70日減少至約5日,"感染愛滋病毒的空窗期由22日縮短至約6日",而感染乙型肝炎病毒的空窗期則由59日減短至約20日。

唔係叫你地去捐血來驗血, 只不過做一個參考.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2011-7-4 15:06 發表
你地放鬆d
不係遲早睇精神科.
我都就有哈哈

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-7-5 01:47 發表
核酸化驗技術是一種能準確地檢測病毒的技術,可以將小部份的病毒或遺傳物質放大至十億倍,因此血液樣本中即使很微少數量的病毒也可以檢驗得到。為提升血液安全,輸血服務中心自2002年中採用了核酸化驗儀器以測試捐血 ...
lee樣我都問過dr ho........不過我問佢個時.....我已經係個半月....佢話唔洗倏lee樣.......
我而家差唔多都成為專家................日日都上綱搵資料..........
我上d台灣綱睇.....有d人話6-8週....d hiv抗體都出晒黎......都唔知真唔真...........
問dr ho....佢話3個月係超保守...又話其實無定3個月....又話d病徵....係好明顯.....我個日係41日做test....dr ho話有90%準.........
養和個醫生佢話見過d hiv病人......係感冒,發燒,淋巴腫....連續幾個星期唔退........我個日係47日去做test.....佢話有99%準.........
之後我打去衛生署同choice,關愛度問.......佢地回我話有d人感染後全無病徵......一定係3個月後test......先至準..........
再上世衛個site睇......佢地話空槍平均係22日...............
唉........個個都講既野唔同............都唔知信邊個.................

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-7-5 11:08 發表

lee樣我都問過dr ho........不過我問佢個時.....我已經係個半月....佢話唔洗倏lee樣.......
我而家差唔多都成為專家................日日都上綱搵資料..........
我上d台灣綱睇.....有d人話6-8週....d hiv抗體都 ...
3個月一定最準, 但講真有幾多個兄弟可以咁有耐性等到.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2011-7-5 03:12 發表

我都就有哈哈
好耐無見啦, stanley師兄, 最近做左cd-rom?

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-4 21:51 發表
痕吾痕吖咁你果啲??????
有少少.....今日好似又散左d...........

今晚上關懷愛滋做TEST. 難得即日都預約到.

引用:
原帖由 bebebaba1234 於 2011-7-5 13:46 發表
今晚上關懷愛滋做TEST. 難得即日都預約到.
我19號都要去~我尋日打去book 19 號,跟住話下半月味有時間!!佢叫我8號再打過過尼!

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-5 13:50 發表

我19號都要去~我尋日打去book 19 號,跟住話下半月味有時間!!佢叫我8號再打過過尼!
你月頭係未過空槍期? 你以前上過去未?

我7月20號夠期~~以前味去關懷愛滋檢過~~
我都預自已中硬~~

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-5 14:28 發表
我7月20號夠期~~以前味去關懷愛滋檢過~~
我都預自已中硬~~
樂觀D先得架喎, 師兄. 你咁樣遲早有精神病.

哎!!!一曰味征實無事,一曰都放鬆吾度!!!

唔知點解......我覺得針手指好鬼痛............

月近空窗期到期曰,就月多病精!!

我今日都63日了..........

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。