推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

其实a士急性期會吾會係空窗期第3個月先出加~~~

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-7 17:07 發表
其实a士急性期會吾會係空窗期第3個月先出加~~~
我尋日都有問dr ho lee個問題.....佢話十年得一個人係咁~~~~

其實唔知自己有冇事
無啦啦走去搵dr ho會唔會好怪....
佢係咪真係會ck晒下身睇你有冇事架??
同埋只係得個兩個星期,係咪乜都會驗唔到....
真係好大壓力...成日訓得唔好

Hi ,請問可否提供 DR HO INFO 俾小弟., THX!!!!!

引用:
原帖由 keith033 於 2011-5-17 20:57 發表
唔知仲有d乜未發出o黎 , 上來睇得多仲驚…不過互助分享下

等精及尿報告等o左一個星期, 今日睇o左, 無衣原, 不過中o左大腸桿菌, 幸好不是O-157等那類勁菌…
由輸精管脹痛, 到睪丸痛, 發唔到力, 唔知點解喉嚨痛…
好耐無上來報告,就來三個月喇,桿菌都未清,仲隱隱痛,每兩星期一次見醫生,醫藥費可想而知;

下星期四便足90日,未中大洃w經長期服藥! 仲要挨幾耐!

恭喜師兄!
已經過左八週都係陰就真係冇事嫁喇
原來何醫生都有做p24
咁就唔使再去咁遠到恙和
不過我想知何醫生收費和恙和差幾遠?
重有佢幾時會出報告嫁?
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-7-7 15:36 發表 尋日我都係認唔住去左dr ho度.......原來佢地都係做p24+hiv抗體~~~同埋佢地係用第4代~~~尋日我係64日......dr ho話做完今次........唔洗再做test..............話而家d技術2個月同3個月都係差唔多.......叫我放心 ...

好多師兄師姐除左靠藥物醫病,佢地都會配合健康生活儘量早睡早起,師兄要加油
引用:
原帖由 keith033 於 2011-7-7 23:33 發表 好耐無上來報告,就來三個月喇,桿菌都未清,仲隱隱痛,每兩星期一次見醫生,醫藥費可想而知;下星期四便足90日,未中大洃w經長期服藥! 仲要挨幾耐!

師兄!好早起身!!!
我果時你dr ho test a 同梅,用左10000
養和就聽freedomx2345師兄講好似五百幾!!!
牙肉腫痛加左邊有2粒林巴痛!!
死得都似尼鋪

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-7-8 08:15 發表
恭喜師兄!
已經過左八週都係陰就真係冇事嫁喇
原來何醫生都有做p24
咁就唔使再去咁遠到恙和
不過我想知何醫生收費和恙和差幾遠?
重有佢幾時會出報告嫁?
養和$5xx只係做hiv........dr ho度做hiv $8xx~~~~~我估dr ho因為係專科所以貴d..........

我諗你講一千吧
同埋唔好懷疑咁多先啦,報告好多都指如果真係受感染會起頭二,三個星期發現
你都差不多過三個月
引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-8 08:31 發表 師兄!好早起身!!!我果時你dr ho test a 同梅,用左10000養和就聽freedomx2345師兄講好似五百幾!!!牙肉腫痛加左邊有2粒林巴痛!!死得都似尼鋪

嘩,差三百蚊,我都係返恙和算
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-7-8 10:53 發表 養和$5xx只係做hiv........dr ho度做hiv $8xx~~~~~我估dr ho因為係專科所以貴d..........

哎!!今曰個人同個頭興興地!!好似發燒咁!!
仆街喇!!仲有11  day 涯!!!
千其吾好中吖!!!

會吾會最最後果十一曰空窗期先發燒加!!

養和都有p24+HIV. 5xx不是嗎?

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-7-8 15:59 發表
養和都有p24+HIV. 5xx不是嗎?
有~~5百幾蚊~~~

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-7-8 11:25 發表
我諗你講一千吧
同埋唔好懷疑咁多先啦,報告好多都指如果真係受感染會起頭二,三個星期發現
你都差不多過三個月
打錯~係1000至岩!!!
希望真係無事LA!!

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-8 11:30 發表
哎!!今曰個人同個頭興興地!!好似發燒咁!!
仆街喇!!仲有11  day 涯!!!
千其吾好中吖!!!
其實會唔會係心理作用??
之前D報告有冇話有問題先?

引用:
原帖由 活在驚慌2 於 2011-7-8 17:35 發表

其實會唔會係心理作用??
之前D報告有冇話有問題先?
完全無問題~~
不過都係好驚~~

test

hi咁靜冇人在?

好驚
條野突然有粒好細既黑點
係咪有事

引用:
原帖由 b246810cc 於 2011-7-10 19:32 發表
hi咁靜冇人在?
咩事吖師兄你???

引用:
原帖由 活在驚慌2 於 2011-7-10 22:05 發表
好驚
條野突然有粒好細既黑點
係咪有事
有無痕ar,痛ar 咁??

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-11 00:39 發表 有無痕ar,痛ar 咁??
咁又冇....
我真係覺得我有心理病多過中招....
身體冇事但係成日都怕有事

我都覺心理大過生理既傷害!!!
今曰打左去關懷愛滋book19號驗!!
希望無野喇!!

真係好煩........隻手成日起左d粒粒出黎...............

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。