推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-5 15:25 發表
月近空窗期到期曰,就月多病精!!
手指頭要放鬆先得啊. 我今晚都希望順順利利.
上一次我上去(佢地啱啱搬), 去左另一楝大廈, 既另一個相同冧巴單位, 按鐘, "我係來做TEST的", 個阿叔呆左係度.

哎!!!左邊頸有2粒野!!林巴又腫了!!!
死得!!!
仲有2星就夠3個月!!!

我又約左去dr ho度.......諗住又做test..........

唔該大家唔好再講中a la,有用condom果d係無可能中,freedom兄你test左咁多次無事咖la,唔好再日日睇,日日諗,日日係度講,只會令其他兄弟睇完更驚~~長此下去,只會用成心理病,當3個月test 完又會諗6個月,6個月test完又會諗2年,之後小小事又會走去test,完全影響人生,有事就去睇醫生la,驚都驚唔黎,放鬆d la~~~~

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-7-5 19:21 發表
我又約左去dr ho度.......諗住又做test..........
freedom兄,信醫生la,唔好再test落去,會迫到自己顛,唔係條條女都有aids,異性性交,俾同肛交中的機會低好多,再加上你test左咁多次,2個月無事就真係99%無事咖啦

引用:
原帖由 TTTT1 於 2011-7-5 19:25 發表
唔該大家唔好再講中a la,有用condom果d係無可能中,freedom兄你test左咁多次無事咖la,唔好再日日睇,日日諗,日日係度講,只會令其他兄弟睇完更驚~~長此下去,只會用成心理病,當3個月test 完又會諗6個月,6個月test完又會諗 ...
sorry~~~我收歛下............

引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-7-5 19:36 發表

sorry~~~我收歛下............
傻la,我只係唔想大家咁辛苦日日因為呢d事,係度折磨自己~~依家去滾ja,又唔係殺人放火,放心la,真係無事咖啦

6月22號第一次去玩
只係吹,有套,但上套前佢LAM過條野同袋底
成日都諗會唔會出事,真係好驚
好大壓力
只係得個兩個星期
去DR HO到驗係咪晒氣....?
真係唔想有事...好驚

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-5 18:00 發表
哎!!!左邊頸有2粒野!!林巴又腫了!!!
死得!!!
仲有2星就夠3個月!!!
師兄,追過下POST
見你係做之後兩個星期去驗
其實兩個星期驗唔驗到野...
真係好大壓力...

我上網睇過!!如果中左!!二星都可能驗到的!!!

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-5 20:51 發表
真係好怕出事
下身唔見有咩異樣
但係呢一兩日有D頭暈身慶
可能唔太夠訓同埋壓力大
真係好怕出事....
諗緊去唔去DR HO到檢查一下好...

做完TEST, 關懷都仲係咁舒服, 佢地好NICE的.

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-5 20:51 發表
紅十字會果套系統, 6日都得喎.

仲有13day 我諗我果15min會嚇到賴尿到有至!!!!

我都算儘量放鬆自己心情,但幾乎晚晚發惡夢,而且每日諗住吉手指驗血,所以前日都去屈臣買左doctoreyes個kit,同樣好難唧啲血出黎

不過咁岩琴日何醫生打黎覆返J頭炎報告時,同樣叫我唔洗太擔心

希望今次大步濫過喇!!!!

http://tieba.baidu.com/f?z=88171 ... F%D6%B0%AC&pn=0

對大家有幫助的!!!!

今日先至28日渣!有排捱,無套口文會吾會中架?我跟本就吾知對方有無血聲口,就咁中左非淋先識驚中a士

求幫手

邊位bro可以pm我dr ho 地址同埋電話!! 我袋底有甩皮仲好痕!! 好驚有野!! 想去check下!! thx

師兄,我聽說過口交(特別被口交)嘅人要得到A係要有好多苛刻條件,機會唔係冇,而係就算患者口腔有血幫你口交,你細佬都會有傷口先做到液體交換

雖則係咁,但我聽完都重怕怕地
引用:
原帖由 ming8959 於 2011-7-6 10:07 發表 今日先至28日渣!有排捱,無套口文會吾會中架?我跟本就吾知對方有無血聲口,就咁中左非淋先識驚中a士

唉,真係勁驚囉而家!日日都訓吾到!好想時間快d過

仲有12日~~~
左边下巴有2粒淋巴腫~~
我牙肉腫痛.希望係尼個原困

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-7 11:07 發表
仲有12日~~~
左边下巴有2粒淋巴腫~~
我牙肉腫痛.希望係尼個原困
尋日我都係認唔住去左dr ho度.......原來佢地都係做p24+hiv抗體~~~同埋佢地係用第4代~~~
尋日我係64日......dr ho話做完今次........唔洗再做test..............話而家d技術2個月同3個月都係差唔多.......叫我放心...........

太開心la............dr ho打番黎話無野..........叫我唔洗再做test~~~~~~

師兄你都放鬆好多喇!!!
仲有十幾曰到我!!!
希望到時大家聽我報喜喇!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。