推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

驗到陰性就滾開喇,唔好再返黎
你一定會冇事
引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-18 13:22 發表 天日就要去驗喇a士喇!!好驚吖!!!

4星期,每個禮拜都吉手指自己驗,由本身好驚吉落手到宜加已經吉到冇乜感覺,只想佢真係準確係陰性,因為前前後後都吉左六七次
引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-18 15:32 發表 C兄你衣加過左幾耐吖??

Thank  c  兄!!!
我地大家都會無事加!!,
最緊大家以後吾好再亂同女仔ml就ok

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-7-18 15:30 發表
打算後日去恙和驗血
但岩岩打電話去問時,佢地話要轉介信,而且結果佢地會報告返何醫生知,我冇得好似上次師兄咁可以即日等到結果

最麻煩就係,何醫生返埋聽日就放兩個星期假,咁恙和就叫我搵過另一個醫生寫轉介 ...
你去睇門診.....同個醫生講.......佢就可以叫姑娘幫你驗la~~~~~~

我上星期4(90天)即驗左血, Dr.之後果晚打電話話我梅同Aids無中, 真係謝天謝地, 三個月真的難耐 .... 大家真係要好好愛惜自己.

依家大腸桿菌仲有少少痛, 挨.... 希望無疣 喇...

回復 13480# 的帖子

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-7-16 18:48 發表
小弟今次如果無事,真係算好好彩........d死人同事仲成日話叫g唔會中招好衛生.......我諗我以後都會乖乖地做人....

玩返d男人玩的 相機,音響,養下魚算啦,過去呢一年,呢個壞習慣連睇醫生都用左我萬幾蚊,去次歐洲都得啦......諗返轉頭唔知為乜。

最後: 大家努力,好返後真係唔好啦~!!!! 唔係次次咁好彩

好有同感呀師兄, 就算人生有幾不如意, 也不應"冒不該的險", 人生仲有好多洏i以做.

引用:
原帖由 keith033 於 2011-7-18 19:49 發表

好有同感呀師兄, 就算人生有幾不如意, 也不應"冒不該的險", 人生仲有好多洏i以做.
穳好c兄們的睇法~~希望個天可以比機會我la

咁你之前話個test五百幾
咁如果睇埋果度醫生,咁收費咪更多?
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-7-18 19:15 發表 你去睇門診.....同個醫生講.......佢就可以叫姑娘幫你驗la~~~~~~

仲有8個中最後.死亡時間開始倒數~~

好驚吖衣加~~~時間過得咁慢加

各位兄弟我無事喇!!
大家都會無事加!!!多讖大家大個月來的支持同鼓勵吖!!

希望我同你一樣都會冇事,我重有排先三個月,一半都未過

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-7-18 23:35 發表
咁你之前話個test五百幾
咁如果睇埋果度醫生,咁收費咪更多?  
唔係ar~~~~total 5百幾~~~~

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-19 20:04 發表
各位兄弟我無事喇!!
大家都會無事加!!!多讖大家大個月來的支持同鼓勵吖!!
公喜~~~~以後唔好再玩...................

今日係第43日,我己經又忍吾住,今晚去關懷到 test!希望係陰性,keep住係陰性直到永遠!真係好怕!

引用:
原帖由 ming8959 於 2011-7-20 17:45 發表
今日係第43日,我己經又忍吾住,今晚去關懷到 test!希望係陰性,keep住係陰性直到永遠!真係好怕!
頂住AR~~~~我LEE幾日都周身痛.........http://www.youtube.com/watch?v=qUsgHpZi8SE 今日係YOUTUBE搵到......係講P24同空槍期~~~~P24好似就係而家D人講既第4代.........

今日去左養和驗左血,要等二三日先有結果

可能加左價,收六百二
引用:
原帖由 freedomx2345 於 2011-7-20 09:46 發表 唔係ar~~~~total 5百幾~~~~

佢地唔比我驗,一定要三個月
引用:
原帖由 ming8959 於 2011-7-20 17:45 發表 今日係第43日,我己經又忍吾住,今晚去關懷到 test!希望係陰性,keep住係陰性直到永遠!真係好怕!

Thx,各位師兄,我而家係到等梗,好驚好慌,個心完全吾知道想點!唉,精神上就黎撐吾住

引用:
原帖由 goldenproof 於 2011-7-20 18:22 發表
可能加左價,收六百二
係AR~~~我上次都要等一日~~~~

唉,我呢幾日大脾內側痛,睇左Dr. Ho,都唔知係淋巴定係輸精管痛,總之鍾左小小........

又要食多7日抗生素......加上個尿道口發炎都係有d柴柴黑黑咁......

已經20日了,食咁耐都唔好,我開始諗緊係咪我好大問題,定係使唔使換醫生睇下........唉

引用:
原帖由 後悔男 於 2011-7-18 22:27 發表

穳好c兄們的睇法~~希望個天可以比機會我la
我都想,我仲未好,好慘.....

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-7-20 23:13 發表
唉,我呢幾日大脾內側痛,睇左Dr. Ho,都唔知係淋巴定係輸精管痛,總之鍾左小小........

又要食多7日抗生素......加上個尿道口發炎都係有d柴柴黑黑咁......

已經20日了,食咁耐都唔好,我開始諗緊係咪我好大問 ...
有無分泌物流出?

相關搜索目錄: 物流

引用:
原帖由 Love4U 於 2011-7-21 14:09 發表

有無分泌物流出?
平時小便完就無乜,.只係成日剩返小小 尿係個尿道出口位,坐係道耐會易左急尿......

可能仲食緊紅色藥同尿道口有查藥膏,唔大覺有咩分秘物。

食到第四日藥,好似好d,但我驚食多兩三日都未好,請問Dr Ho 係咪放緊假,咁我想配多7日藥得唔得?睇到一半轉醫生又好似唔知點咁

相關搜索目錄: 物流

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。