推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 strange 於 2011-10-3 21:04 發表

其實AIDS 空窗期只是三個月. 性接觸 三個月後去驗, 已經好準.
咁梅毒呢? 因為我去到免費驗野D機構佢話有七點幾%誤差~ , 攪到我又驚番=0=

引用:
原帖由 eugene~129 於 2011-10-5 02:37 發表

唔係ar ching, 我睇左兩次醫生
第2次佢已經話左我係啦
食左d藥差唔多好番晒
但第到又起d新既........
醫生只係望完你就話你中皰?  正確應該係啲皰直接抽啲液體去化驗先知係咪.   如果你一停藥就會發, 咁一般醫生會試落重啲藥, 又或者食3個月藥等等

吾好意思仲有野想請教
咁我而家睇果個係皮膚專科
我應該轉番其他科定繼續睇佢好呢?
因為上次都睇左成$900, 都吾平所以希望岩醫生啦

thx

學習學習!以便不時之需!

各位,小弟大約5-6年之前根部有1粒小肉粒,不知是什么,沒理它,後來變了扁扁的一小塊,不痕不痛,也沒理它,以為是普通肉粒,直到5-6年後今天早上發現那扁扁的上面長了1小粒,有小小痛,去看普通科醫生,他説是椰菜花,寫信我去政府專科做手術.(我前幾天帶套出去嫖了1次)請問我應該去看政府還是私家好?更不知怎面對老婆.(還没生BB),這次死梗.....

hope you feel better

引用:
原帖由 1235116 於 2011-10-6 15:23 發表
各位,小弟大約5-6年之前根部有1粒小肉粒,不知是什么,沒理它,後來變了扁扁的一小塊,不痕不痛,也沒理它,以為是普通肉粒,直到5-6年後今天早上發現那扁扁的上面長了1小粒,有小小痛,去看普通科醫生,他説是椰菜花,寫 ...
1235116兄依度好多兄弟都有你依種情況, 現在只有盡快找醫生做冷凍或激光啦, 你應該重年輕還有大把機會生唔好灰心

引用:
原帖由 raul7_2002 於 2011-10-1 14:28 發表
我九月頭中過珍珠疣....初頭去左睇醫生...做刮除手術.整過9粒....早兩個拜又生過....跟住去左睇第二個醫生...cfm都係珍珠疣....都冇咁驚....今次做左冷凍....佢話安全d...似係既都幫我做埋.做左1x個傷口...一個星期前 ...
正常一定要好翻超過一年, 3個月太小太唔安全, 所以最好一年或以上先有無用套既性行為啦為左你愛既人

咁梅毒呢? 因為我去到免費驗野D機構佢話有七點幾%誤差~ , 攪到我又驚番=0=

那我應該拿信去政府專科還是私家看?如果私家第一次上去,會馬上做手術嗎?因為我星期一要回鄉下探親,要去一星期.唔該!

引用:
原帖由 紫亞 於 2011-10-7 01:05 發表
梅毒在接觸後3個月驗血, 就絕對準確了.  去政府社會衛生科可以免費驗.
我吾明為什麼D機構說有誤差, 你可以下次去社會衛生科見醫生時問清楚.

如果你在接觸後到三個月, JJ都一直無出現有小粒狀潰瘍的異物, 或皮膚出現紅班, 跟本無需要驗梅毒.

呢排小左好多舊人上黎,同埋都無人再問我醫生資料,我諗好多c hing 都好返,可賀!

引用:
原帖由 eugene~129 於 2011-10-6 12:57 發表
吾好意思仲有野想請教
咁我而家睇果個係皮膚專科
我應該轉番其他科定繼續睇佢好呢?
因為上次都睇左成$900, 都吾平所以希望岩醫生啦

thx
都係睇皮膚及性病科, 呢啲錢都慳唔倒

eugene兄:早D 睇皮膚科,切勿延誤治療的最佳時間,否則手尾很長!

昨天找了dr.ho,他说因为我是幾年內都是1粒,到最近生多粒都係同1点,佢叫我做激光,話應該可以1次断尾,因為佢檢查週圍和肛門都冇,埋單3xxx,希望成功啦.唔知係米心理作用,尋日開始,成日急尿

引用:
原帖由 1235116 於 2011-10-8 06:39 發表
昨天找了dr.ho,他说因为我是幾年內都是1粒,到最近生多粒都係同1点,佢叫我做激光,話應該可以1次断尾,因為佢檢查週圍和肛門都冇,埋單3xxx,希望成功啦.唔知係米心理作用,尋日開始,成日急尿
3xxx...
好似又貴左...
我昨晚沖涼頭邊有個白印.
好返年幾.
希望不係.
睇多1 week先.

引用:
原帖由 fastfit 於 2011-10-8 02:54 發表
eugene兄:早D 睇皮膚科,切勿延誤治療的最佳時間,否則手尾很長!
引用:
原帖由 熊貓 於 2011-10-8 01:38 發表 [url=redirect.php?goto=findpost&pid=15484365&ptid=431][/url]

都係睇皮膚及性病科, 呢啲錢都慳唔倒
今日岩岩睇左(其實我見都好番左好多不過未清晒
佢話已經冇乜野, 而家睇到果D已經唔係herpes,
係herpes 引起既一d後遺症, 話俾d藥膏我茶
唔洗再番黎啦wo

希望可以好番晒啦, 雖然對生活冇乜大影響, 但心理上成日形住有d野咁

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-10-7 23:36 發表
呢排小左好多舊人上黎,同埋都無人再問我醫生資料,我諗好多c hing 都好返,可賀!
Mark hing~
我前日去社會衛生科覆診,再驗唔到有菌,事實上我自己感覺真係幾乎冇晒任何不適既感覺,尤其是尿道口,所以我諗你大可放心,如果前列腺問題,大部分報導指出中醫既方法先可以有效醫得好

心情好差..好想搵人傾下

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-10-7 15:36 發表
通常都係咁架啦, 咁都好既代表好翻哂, 男男女女都係好翻哂就會唔見人

引用:
原帖由 1235116 於 2011-10-7 22:39 發表
應該OK既激光我覺得其實同冷凍差唔多, 冷凍比較方便DD, LASER重要貴好多

引用:
原帖由 markchan2323 於 2011-10-7 23:36 發表 呢排小左好多舊人上黎,同埋都無人再問我醫生資料,我諗好多c hing 都好返,可賀!
師兄,你近來點呀 ?
我都係咁上下

引用:
原帖由 bear147 於 2011-10-9 21:44 發表 心情好差..好想搵人傾下
朋友,係咩問題 ?
如唔介意都可以同你傾下 ,
加油 ,唔好諗埋一邊 ,多d上來分享治療進度

引用:
原帖由 紫亞 於 2011-10-7 01:05 發表 咁梅毒呢? 因為我去到免費驗野D機構佢話有七點幾%誤差~ , 攪到我又驚番=0=
冇事啦, 全部病徵都冇
呢個病好大病徵架, 唔會好似非淋咁....

引用:
原帖由 PATSY 於 2011-10-9 15:03 發表 Mark hing~我前日去社會衛生科覆診,再驗唔到有菌,事實上我自己感覺真係幾乎冇晒任何不適既感覺,尤其是尿道口,所以我諗你大可放心,如果前列腺問題,大部分報導指出中醫既方法先可以有效醫得好
恭喜晒你呀 ,可以咁快斷尾
我就重係咁.............變左精索靜脈曲張之後 ,坐長途車/ 太大旭動 /做運動做得耐 /踩單車 都會有不適
咁多年都未試過咁感覺到旦旦既存在.......

相關搜索目錄: 運動

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。