推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

恭喜發財
祝大家身体健康, 早日康復.

引用:
原帖由 ipssooss 於 2012-1-21 11:35 發表
想請問一下, 各位一開始生花既時候係點發現GA? 因為我E家陰莖底部生左十幾廿粒 粒粒狀既野, 我驚係中左花, 我想請問下中左會唔會痕GA? 同埋如果真係中左, 佢會幾時變大?
去看醫生吧.

引用:
原帖由 fastfit 於 2012-1-21 18:51 發表

真的恭喜晒!我仍然在奮鬥中!痊癒後有什麼心得可以保持不復發?
祝龍年龍精虎猛^^
不知道,靠上天.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2012-1-22 17:58 發表
恭喜發財
祝大家身体健康, 早日康復.
大家甘話.身體健康.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2012-1-23 01:58 發表 恭喜發財祝大家身体健康, 早日康復.
大家也要身體健康,龍馬精神!

标题

从未试过,也不想尝试啊

戴上套套就不怕;1

sorry,yingki  :之前的post有幾十頁怎post出來.

小弟不會再出post.收筆.做回CD.ROM.認識我的人,如想分享可以pm/icq/msn小弟.謝謝.
e-mail/msn:anthony460@hotmail.com

舊題目有過五萬人瀏覽,我們曾經擊退sam1234,不過這已是以前的事情,這裡沒有人知道我們以前的事情,重post舊文沒有意思,時間已不同.

我中左花仔做左好多次冷凍都吾甩

師兄門~我好驚呀~我中左花仔一年幾~初初生左十幾粒花~做左冷凍之後其他位置既花都甩左~就係包皮係帶果兩粒吾識甩~我係dr.ho度做左好多次冷凍都無用~每次都加重濟量都吾甩~dr.ho都話吾知點解~答我吾到~我而家好絕望呀~成年都吾敢同女朋友做愛~有你巴打有呢d甘吾愉快經歷呀?

引用:
原帖由 fastfit 於 2012-1-22 02:51 發表

真的恭喜晒!我仍然在奮鬥中!痊癒後有什麼心得可以保持不復發?
祝龍年龍精虎猛^^
其實, 我已經有一年半沒再復發, 醫生說, 如果我不再有新的性接觸, 可以說是完全康復.

所以最緊要是吾好再去玩.

新年快樂, 祝早日康復!

引用:
原帖由 swc971422 於 2012-1-25 13:05 發表
師兄門~我好驚呀~我中左花仔一年幾~初初生左十幾粒花~做左冷凍之後其他位置既花都甩左~就係包皮係帶果兩粒吾識甩~我係dr.ho度做左好多次冷凍都無用~每次都加重濟量都吾甩~dr.ho都話吾知點解~答我吾到~我而家好絕望呀 ...
疣是會自己慢慢在身體消失的, 不用擔心.

............

引用:
原帖由 strange 於 2012-1-25 16:03 發表

疣是會自己慢慢在身體消失的, 不用擔心.
會自己無左既?我剩係聽過會愈來愈多~我一年幾都仲係果粒呀~

花會隨時間越來越少?
包皮炎想像中麻煩,時好時懷,而家d皮好紅同粉紅色,

第一次中招

看不出甚麼
也不知道甚麼
更不知如何回答

引用:
原帖由 swc971422 於 2012-1-25 13:05 發表 師兄門~我好驚呀~我中左花仔一年幾~初初生左十幾粒花~做左冷凍之後其他位置既花都甩左~就係包皮係帶果兩粒吾識甩~我係dr.ho度做左好多次冷凍都無用~每次都加重濟量都吾甩~dr.ho都話吾知點解~答我吾到~我而家好絕望呀 ...
我起Dr Ho度做咗一次冷凍,起婦科醫生度做咗一次電灼治療,最頑固嗰粒都冇咗了,前派我去婦科醫生度覆診,佢幫我check過話冇哂啲病灶啦,都叫好返,來緊呢一年要觀察下,如果冇復發就冇事,希望安然渡過啦。
所以師兄你可以試下電灼,雖然多數皮膚科醫生會選擇冷凍,我亦唔知男仔做唔做得呢個方式,但你可以問下你嘅主診醫生。可以去醫院做,但好貴

電灼係一次過可以電死哂啲病灶,較徹底

Dr Ho在那裡 who mail me pls.

引用:
原帖由 swc971422 於 2012-1-26 09:19 發表

會自己無左既?我剩係聽過會愈來愈多~我一年幾都仲係果粒呀~
其實每個人的情況不同, 但可以說, 花在生長到一個高峰期之後, 會自己慢慢消退.  幾時完全消失, 只是時間問題.
祝早日康復!

引用:
原帖由 Jonny1996 於 2012-1-26 19:00 發表
花會隨時間越來越少?
包皮炎想像中麻煩,時好時懷,而家d皮好紅同粉紅色,
花會隨時間越來越少?........ 是醫生說的,   我在由發病, 到高峰期,跟著慢慢消退, 前後足足九個月, 當中經驗之痛苦只有自己默默地忍受, 但好了之後, 至今一年多, 未有番發.

至於包皮炎, 我經歷時間比生菜花長, 前後一年多, 前後看很多次醫生, 用過不少藥, 有口服, 有搽藥膏, 但終於都好了. 除了看醫生用藥, 還要保持良好起居飲食, 不煙不酒, 不要吃辛辣的食物.  

我的包皮龜頭炎, 是給女方口交傳染的, 那些時候, 我經常去東莞嫖宿, 可以說是自作自受.

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 cheung43 於 2012-1-27 11:38 發表
Dr Ho在那裡 who mail me pls.
本版有常規, 不可介紹醫生地址資料, 否則會永被BAN户口。

但其實你可以在本話題搜尋,由第一頁開始,你會很快看到Dr Ho 資料.

Dr ho 打去得電話錄音…

各位新年快樂呀,早日康復

引用:
原帖由 JessicaS 於 2012-1-27 03:46 發表

我起Dr Ho度做咗一次冷凍,起婦科醫生度做咗一次電灼治療,最頑固嗰粒都冇咗了,前派我去婦科醫生度覆診,佢幫我check過話冇哂啲病灶啦,都叫好返,來緊呢一年要觀察下,如果冇復 ...
請問師姐一般做要幾多錢左右呢?

引用:
原帖由 cheung43 於 2012-1-28 11:11 發表 Dr ho 打去得電話錄音…
Dr Ho  要年初八先開工!

謝謝fastfit兄,我都係環保吹出事…唉

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。