推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

[quote]原帖由 dary_1981 於 2012-2-6 06:00 發表
小弟都中花了,一星期前做左電灼,而家傷口都未埋,日日隔過鐘頭就去厠所睇,反到公司無心做野!好灰!早兩日發現
其他位置又起,反去睇醫生話太細粒唔知係米,俾葯水自己反去一星期點一次!葯方買左疣定寧自己搽 ... [/quote

唔好亂搽藥有時搽多左損左可能重大鍋, 最好聽醫生講同用翻佢地既藥好d

回復 14546# 的帖子

但係先前個醫生教我一星期用一次,點左落去四個鐘先好洗!

多謝stanley ching 唉…真係好擔心中a,中左所有野玩完啦!真係想個天俾多次機會!

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-9 08:20 發表 但係先前個醫生教我一星期用一次,點左落去四個鐘先好洗!
咁就按照醫生吩咐用藥!

回復 14551# 的帖子

用呢d葯確實要小心,ching你病況如何?

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-8 10:44 發表
多謝catzy c姐回覆,係呢?你病情點?
今日去左醫生到睇 話冇新的花~~ 佢話算系穩定左

認真恭喜catzy c姐,要繼續努力!

引用:
原帖由 catzy 於 2012-2-9 16:34 發表 今日去左醫生到睇 話冇新的花~~ 佢話算系穩定左
穩定就是好事來,加油呀!

引用:
原帖由 fastfit 於 2012-2-9 16:54 發表

穩定就是好事來,加油呀!
多謝    冇林過會好甘快  大家都加油

日日起身問題又反黎,仲有兩個星期就夠90日,真係好驚!

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-8 23:56 發表
strange ching多謝你意見,但其實我感覺自己真係有機會中a,所以有d唔太敢面對,怕知道左連花都無心機醫!唉…好驚,而家知錯太遲!
可否講下你如何認為自己有機會中?  
你有試過無安全套性行為?  但我可以告訴你, 以男性而言, 一次無用安全套, 就算對手(女性) 是AIDS 病毒帶菌者, 中招機會只有2000分之1 !  (如男方未割包皮,則中招機會較大, 約1000份之1 .) 要和AIDS 病毒帶菌者, 多次無套性行為先可以被傳柒.
但如果男方是AIDS 病毒帶菌者, 女方受感染的機會大很多, 約200分之1.
要放下心頭大石, 你還是去驗血吧, 我相信你會無事.  總好過時常懷疑.

多謝strange ching安慰!但我上過月試過全身皮膚敏感,喉嚨痛到唔知係唔係淋巴痛,近日訓果陣出汗!真的驚驚地!

it's a good forum for sharing experience

今日個袋腫佐,已半年啦唉

johny ching睇返你以前d post好似係包皮炎,做咩而家搞到個袋都腫埋?

三十號開始屙尿痛,二月三流癑,六號確診尿道炎,九號確診淋病,打針食葯後癑已不見,,,幾時驗血check埋其他病好?有冇驗血好介紹?

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-10 22:39 發表
多謝strange ching安慰!但我上過月試過全身皮膚敏感,喉嚨痛到唔知係唔係淋巴痛,近日訓果陣出汗!真的驚驚地!
你是說懷疑這是AIDS 感染後的症狀?
其實真大部人真正感柒AIDS 的人在感柒後短期內都不會有症狀, 要等約五至十年先至有.
所以我相信你所說的皮膚敏感,喉嚨痛等等都是另外健康問題, 和AIDS 無關.

回復 14563# 的帖子

ching 我都諗緊邊道驗血好,諗緊去關懷愛滋定去反診所?不過最好夠90日先好驗

引用:
原帖由 lam19821221 於 2012-2-11 22:38 發表
三十號開始屙尿痛,二月三流癑,六號確診尿道炎,九號確診淋病,打針食葯後癑已不見,,,幾時驗血check埋其他病好?有冇驗血好介紹?
師兄請你說出曾經有何接觸(如只有口交, 或有帶套做愛或無帶套中出) , 我先至可以建議你去驗什麼?

回復 14564# 的帖子

多謝strange ching令我有感到無甘驚!我出事日係25/11,仲有2個week 就三個月!但1月中有過一次finger fuck,甘洗唔洗由一月中計起?

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-11 22:43 發表
ching 我都諗緊邊道驗血好,諗緊去關懷愛滋定去反診所?不過最好夠90日先好驗
要免費可去政府社會衛生科, 要等一個月先至有報告.
去私家診所驗, 二十四小時內有報告, 收費四至六百元.

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-11 22:37 發表 johny ching睇返你以前d post好似係包皮炎,做咩而家搞到個袋都腫埋?
昨日已起身就係咁,only腫,包皮紅又要再睇dr

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-11 22:49 發表
多謝strange ching令我有感到無甘驚!我出事日係25/11,仲有2個week 就三個月!但1月中有過一次finger fuck,甘洗唔洗由一月中計起?
Finger Fuck 不會引致感柒, 就算你Finger Fuck 完手指留有女方液體,馬上再按觸自己JJ。 

回復 14568# 的帖子

我就唔會政府cheak!想去關懷愛滋貪好似四十五分鐘知結果,同有心理輔導!講真做完都會捐反d錢俾人!

引用:
原帖由 dary_1981 於 2012-2-11 22:59 發表
我就唔會政府cheak!想去關懷愛滋貪好似四十五分鐘知結果,同有心理輔導!講真做完都會捐反d錢俾人!
OK!  我相信你驗血無事 !

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。