推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

有冇人用過疣定0,ok ma

yun

cao你出黎我一定撐硬你

smalljj
好明顯你沒有看我們之前的post.3M的有兄弟用過,好壞參半.dr.ho有沒有用液體來證明你是否有事?即如有事會變白色那種.

pj515179
又出來搞事??

回復 #1475 Tony1 的帖子

samll jj  

你幾時睇doctor ho??? 我覺得doctor ho 好少睇錯, 如果doctor ho 有懷疑, 佢會用藥水testing, 佢係一個好有醫德的醫生, 我相信佢唔會o甘樣

tony 你覺得我講得對嗎??

伙記1
絕對是.所以我問他dr.ho有沒有用液體來證明他有沒有事.

引用:
原帖由 伙記1 於 2007-3-21 22:05 發表
samll jj  

你幾時睇doctor ho??? 我覺得doctor ho 好少睇錯, 如果doctor ho 有懷疑, 佢會用藥水testing, 佢係一個好有醫德的醫生, 我相信佢唔會o甘樣

tony 你覺得我講得對嗎??
最早在j頭有可疑,点藥水冇白,但我話想切來check,後去留小便先,就見点点冇白但成個尿咀白晒,後入返去診室切,我話成個尿咀白晒,佢話睇下,可能比尿?淡左又冇白,之後就切左2点,check結果為皮膚增生,之後去左3次,次次有比佢睇,但佢冇用藥水,有一点佢話正常,但而家去左銅x灣陳x餘,切左check左話係......之前dr.ho話正常,近幾月同老婆做冇用dom,死得啦,昨日又見到2点黑点,pk啦,自05年中玩左一次到而家都冇去,但未去玩前肛門左右各有一粒,油記馬會同私家話唔係疣,05年尾去陸xx皮膚科佢話佢覺得係疣,又話冇得check,驗唔準的,就冷凍左.....到現在

借問聲, 那裡有得驗前列線炎?

smalljj
陸xx是否在沙田?銅x灣陳x餘與DR.HO也是同門.(政府出來),anyway最重要找到一個自己信的醫生.

伙記1
可能唔同case有唔同處理.我們看得多醫生會明白這點.

引用:
原帖由 yuchi 於 2007-3-21 01:48 發表

我龜頭發炎都醫jo 3星期 , 時好時壞

e家小便時個尿道仲係痛...摸到個頭頂又痛

平均2-3hrs 先小一次便 應該唔係非淋???

真係去唔返以前咁 , e家有目標都唔係咁夠膽媾 ..... 下面咁樣有點兒自卑
...
媾女,可以慢慢来,我还未好番!我想可能有其他问题,你们是不是一星期有一二次有小小分泌物(白色),这样是不是正常?我完全不痛的!
TONY,
可否PM DR HO的资料给我?我都想看看!

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-3-22 22:27 發表
smalljj
陸xx是否在沙田?銅x灣陳x餘與DR.HO也是同門.(政府出來),anyway最重要找到一個自己信的醫生.

伙記1
可能唔同case有唔同處理.我們看得多醫生會明白這點.
陸xx是在沙田,最慘陳x餘切左2粒後連針收$4700好貴,下次返去拆線要$500,上次dr.ho切左2粒收$2500是用电灼

引用:
原帖由 voluptary 於 2007-3-22 22:49 發表

媾女,可以慢慢来,我还未好番!我想可能有其他问题,你们是不是一星期有一二次有小小分泌物(白色),这样是不是正常?我完全不痛的!
TONY,
可否PM DR HO的 ...
未見過有白色分泌.....

中過招敢唔敢再做?????

引用:
原帖由 minghin 於 2006-11-25 22:49 發表

如果效果好..pm隻藥名俾我丫..唔該!
Hi, I am new here!

Can you please pm me the 藥名? I do not have much money to see private doctor, please help me!

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-3-21 20:28 發表
有冇人用過疣定0,ok ma
People in China said it is good.
Can I buy this in Hong Kong?

smalljj
很難正確決定是否.正常來說我相信醫生的經驗,如你認為醫生斷錯症可以去醫務委員會投訴.

Frankie1
之前說過好壞參半.藥房有得買,但要醫生紙.以下這網頁是台灣疣定0官方網頁,台灣叫樂得美.這隻藥英文叫aldara,小弟2年前已在此post過,小弟沒有用過,但這裡有兄弟用過.
http://www.aldara.com.tw/

kintengc
請不要搞事.謝謝

請不要覺得我們回覆與瀏覽率高便搞事.我們是用錢與痛苦換來經歷.所以這裡沒有吹水成份.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-3-23 23:56 發表
smalljj
很難正確決定是否.正常來說我相信醫生的經驗,如你認為醫生斷錯症可以去醫務委員會投訴.

Frankie1
之前說過好壞參半.藥房有得買,但要醫生紙.以下這網頁是台灣疣定0官方網頁,台灣叫樂得美.這隻藥英文 ...
我冇搞事播,只想兄弟們交流下,dr.ho都係一個好好dr,你可能唔係話我搞事(我敏感.....),,我亦冇怪dr亦冇話去醫務委員會投訴,已book左dr.ho但laser貴嗎,你而家ok ma

smalljj
你太敏感.不是說你搞事.有些人說廢話就搞事者.

laser貴.你真有錢.

我暫時ok.

引用:
原帖由 Tony1 於 2007-3-24 00:57 發表
smalljj
你太敏感.不是說你搞事.有些人說廢話就搞事者.

laser貴.你真有錢.

我暫時ok.
laser約多少錢,而家係怕wife唔知何時發,又怕在入面看不到自己死就算害人害物,我05到而家尿咀入面同尿道,會陰入面每天都有痕又找不到菌而家又多樣死左好過

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-3-22 15:12 發表

陸xx是在沙田,最慘陳x餘切左2粒後連針收$4700好貴,下次返去拆線要$500,上次dr.ho切左2粒收$2500是用电灼
咁鬼貴, 頂佢醫乜呀半萬蚊

另你你張相跟本睇唔到有咩, 真係要用藥水試先知.

另外各位兄弟你地冷凍左咁耐係咪重有疤痕? dr ho有無話會退架, 見伙記兄成大半年都話重有

Stanleysex 兄,
我就唔覺有疤痕.唔知其他兄弟有冇?

引用:
原帖由 smalljj 於 2007-3-24 01:08 發表

laser約多少錢,而家係怕wife唔知何時發,又怕在入面看不到自己死就算害人害物,我05到而家尿咀入面同尿道,會陰入面每天都有痕又找不到菌而家又多樣死左好過
small jj ,
第一件事,不要太疑慮,如果真係,都已成定局,
除了醫治外,還有正面面對,
2) dr.chan 是不是專科, 問的原因是因為根據這裡
brother們經驗,應該是採用冷凍,如果落刀而且要聯針好像怪怪的,
3)報告的可信性,事實上有某些化驗所真的..........
4)如果你的情況,可能需要多一點醫療意見,旺角
dr.歐德成都不俗.....

引用:
原帖由 stanleysex 於 2007-3-24 01:49 發表

咁鬼貴, 頂佢醫乜呀半萬蚊

另你你張相跟本睇唔到有咩, 真係要用藥水試先知.

另外各位兄弟你地冷凍左咁耐係咪重有疤痕? dr ho有無話會退架, 見伙記兄成大半年都話重有
灰灰白白那点点

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。