推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

我對上一次出去玩無用套口交,驚中花驚鰲X個月,
幾月都無同女友做過。

我前幾日同女友做無用套。
做完有d驚。
不過都四個半月,希望無事啦。

引用:
原帖由 pain25 於 2013-1-8 11:09 發表 我對上一次出去玩無用套口交,驚中花驚鰲X個月,幾月都無同女友做過。我前幾日同女友做無用套。做完有d驚。不過都四個半月,希望無事啦。
小心D好D,有時我都唔知邊D係花邊D唔係。

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-1-8 17:45 發表 小心D好D,有時我都唔知邊D係花邊D唔係。
頭先經過灣仔,順路去check下。
無事!

各位師兄.....小弟龜頭最近發現生一粒圓形篇平既野細細粒 (應該細過1mm) 過了兩三星期都冇發大及擴散
有冇機會係花??好驚

小弟另外想問下 DR. HO 資料
小弟上網搵到旺角有兩位DR. HO 都係皮膚及性病科
可唔可以PM 我
我好驚

引用:
原帖由 kc99012 於 2013-1-8 22:29 發表
小弟另外想問下 DR. HO 資料
小弟上網搵到旺角有兩位DR. HO 都係皮膚及性病科
可唔可以PM 我
我好驚
去政府CHECK下先啦。免費。

引用:
原帖由 kc99012 於 2013-1-8 21:56 發表 各位師兄.....小弟龜頭最近發現生一粒圓形篇平既野細細粒 (應該細過1mm) 過了兩三星期都冇發大及擴散有冇機會係花??好驚
有時這些東西有了很久,只是你之前沒有注意,不一定是花,去政府驗下,如果不放心可去專科做測試。

太痛苦了 快感的代价 恐苳

大家好...小弟兩個星期前玩過一次, 全程帶套, 個套冇事, 但之後超級後悔 同埋好驚中招...我肯定自己唔會再咁做!!!

但係依兩日睪丸同下腹開始都有少少痺痺地, 但我冇尿頻,又冇異物流出, 剩係覺得睪丸同下腹有D 抽抽地既感覺
請問一下有冇師兄有相似既病徵出現過?? 如果有咁既病徵, 醫生有冇話係咩病?
其實我打算去睇醫生嫁啦, 只係想睇下有冇師兄可以傾下先....

希望有師兄可以分享一下, 我日日提心吊膽我就黎爆煲

相關搜索目錄: 物流

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-1-6 08:17 發表

請問做laser 和冷凍有什麼分別, 是不是一樣好痛, 這兩種療法各有什麼好處和壞處呢 ?
冷凍最好, 而且效果會好d深入d, 重有laser要做好多功夫, 但效果都係一樣, 如果尿道位冷凍會更好

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-1-11 16:25 發表 冷凍最好, 而且效果會好d深入d, 重有laser要做好多功夫, 但效果都係一樣, 如果尿道位冷凍會更好
Stanley 兄,近來好嗎?

引用:
原帖由 色未頭上 於 2013-1-11 15:58 發表 大家好...小弟兩個星期前玩過一次, 全程帶套, 個套冇事, 但之後超級後悔 同埋好驚中招...我肯定自己唔會再咁做!!!但係依兩日睪丸同下腹開始都有少少痺痺地, 但我冇尿頻,又冇異物流出, 剩係覺得睪丸同下腹有D 抽抽 ...
我就認為冇野。

相關搜索目錄: 物流

回復 16309# 的帖子

做了冷凍,近來好嗎?

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-1-11 22:49 發表
我就認為冇野。
多謝師兄既安慰, 可能我真係自己做完錯事內疚自己凝住,
不過點都好, 我會去睇醫生 CHECK真D... 買個安心

1.) 我想問, 如果我係兩個星期前有玩過, 暫時沒明顯病徵, 只係睪丸痺痺地, 依家去驗準嗎??
2.) 我想驗埋其他性病, 可以分享下DR HO. 15F 驗全套約幾多錢嗎, 等我有個BUDGET??
3.) 全套是包驗所有性病嗎? (包括快速驗AIDS, 梅, 驗尿 & 精 加埋 HPV DNA TEST嗎?)

先多謝你地既答覆, 搵到E到可以宣洩下真係舒服D....

引用:
原帖由 色未頭上 於 2013-1-11 23:08 發表 多謝師兄既安慰, 可能我真係自己做完錯事內疚自己凝住, 不過點都好, 我會去睇醫生 CHECK真D... 買個安心1.) 我想問, 如果我係兩個星期前有玩過, 暫時沒明顯病徵, 只係睪丸痺痺地, 依家去驗準嗎?? 2.) 我 ...
如果你想放心D就去驗A同梅,冇事已經安心很多,其他就有病症再算。

各位師兄。請問如果我有時忍尿耐D到急果陣。按一按尿咀。有d 洗米水色既淺白色。。係咪有菌???我無去9394的。。
  有冇師兄有GP 介紹? 專科好貴, 我冇去玩架 >3< 我只係天生尿道窄, 年年睇政府, 近呢兩年 每個月總有1~2次尿道炎, 求救~~~~~~

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-1-11 22:54 發表
做了冷凍,近來好嗎?
你好! 我上星期四在DR HO做了肛門口冷凍, 到現在三天了, 還有小小痛和有好多液體滲到內褲裡, 好像是血水, 這是正常嗎? 如果是正常要多久才會乾, DR HO 叫我三星期後才覆疹 !
謝謝 !

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-1-13 10:34 發表 你好! 我上星期四在DR HO做了肛門口冷凍, 到現在三天了, 還有小小痛和有好多液體滲到內褲裡, 好像是血水, 這是正常嗎? 如果是正常要多久才會乾, DR HO 叫我三星期後才覆疹 ! 謝謝 !
通常大約七日左右,記住keep住乾爽,同塗dr Ho 比消炎藥及用消毒藥水消毒傷口。 我之前會用johnson baby藍色濕紙巾抹乾淨個傷口,不過要輕輕力,之後搵紙巾再輕輕吸吸。  沖涼時最好最尾先洗pat pat, 掂完傷口要立刻用消毒洗手液洗手,之後先再掂皮膚第二度,免感染無事既地方。

如果發現再生花,最好快d去搵dr ho,不要等下次覆診。

我剛剛星期六去左覆診,dr Ho 話上次睇漏左,仲有兩小粒花係肛門入面,即刻做laser.

佢今次好細心check左好多次先做laser, 今次無收我錢,dr Ho 真係仁醫。

引用:
原帖由 ansontcl 於 2013-1-13 15:13 發表

通常大約七日左右,記住keep住乾爽,同塗dr Ho 比消炎藥及用消毒藥水消毒傷口。 我之前會用johnson baby藍色濕紙巾抹乾淨個傷口,不過要輕輕力,之後搵紙巾再輕輕吸吸。  沖涼時最好最尾先洗pat pat, 掂完傷口 ...
Ching 你做laser的嗎? 我家做了冷凍, 我有搽Dr Ho 比的消炎藥, 一天兩次, 我想買吸水護墊放在內褲裡, 不知這成不成?

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-1-13 18:28 發表 Ching 你做laser的嗎? 我家做了冷凍, 我有搽Dr Ho 比的消炎藥, 一天兩次, 我想買吸水護墊放在內褲裡, 不知這成不成?
Tony 兄,我做laser. 之前去搉油感染到花。。

不建議你咁做,咁樣會焗住個傷口。

建議呢期都係著鬆d既底,最好係透氣抗菌既,我兩個月前都開始著,係Uni_l_o 度買,幾好的。

同著番d無咁slim 既褲。

Tony 兄,放鬆d, 我開頭中左招都好緊張,但中左5個月黎,開始放鬆番,搵番自己身活。

記住唔好成日周圍摸肛門口check 來check 去,用鏡照好d. 我之前就係咁,摸到pat pat 那都生左幾粒。

你好快無事。放心!

引用:
原帖由 ansontcl 於 2013-1-13 22:26 發表 Tony 兄,我做laser. 之前去搉油感染到花。。 不建議你咁做,咁樣會焗住個傷口。建議呢期都係著鬆d既底,最好係透氣抗菌既,我兩個月前都開始著,係Uni_l_o 度買,幾好的。同著番d無咁slim 既褲。 ...
Ching,你推油中招,想問你有傷口嗎?同中左幾耐出

引用:
原帖由 熊貓 於 2012-12-27 22:38 發表

Thanks!  呢位師兄.  唉, 又發現毛髮位皮膚又紅紅哋, 馬上食藥.  都3年幾, 隔幾個月又返發一次  有無中皰既師兄有咩好方法減低返發機會呢?
真係好灰, 唸都無唸過返發會係咁短時間, 今次只隔個幾星期, 仲係係我旅行第一日就開始, 最慘無唸咁快, 所以無帶藥去, 就係咁先無奈 仲唸著日本可以即刻買藥, 點知係藥房無得買, 頂  有無師兄長期會食藥?  食邊隻?  點食法?

引用:
原帖由 ansontcl 於 2013-1-13 22:26 發表

Tony 兄,我做laser. 之前去搉油感染到花。。

不建議你咁做,咁樣會焗住個傷口。

建議呢期都係著鬆d既底,最好係透氣抗菌既,我兩個月前都開始著,係Uni_l_o 度買,幾好的。

同著番d無咁slim 既褲。

...
我諗我都應該在水療推油染到的, 因我沒肛交, 做愛都有帶套 ! 就是經常推油 !
我也希望能快點好 !
師兄你染了五個月是不是這期間經常都番發?

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 熊貓 於 2013-1-14 02:32 發表 真係好灰, 唸都無唸過返發會係咁短時間, 今次只隔個幾星期, 仲係係我旅行第一日就開始, 最慘無唸咁快, 所以無帶藥去, 就係咁先無奈 仲唸著日本可以即刻買藥, 點知係藥房無得買, 頂  有無師兄長期會食藥?   ...
熊貓兄唔好灰心,注意一下飲食有冇D不同所以返發咁短時間。

相關搜索目錄: 飲食

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。