推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 1# 的帖子

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-1-14 23:49 發表
熊貓兄唔好灰心,注意一下飲食有冇D不同所以返發咁短時間。
生活習慣都差唔多, 真係唔知點解

相關搜索目錄: 飲食

引用:
原帖由 熊貓 於 2013-1-15 12:56 發表

生活習慣都差唔多, 真係唔知點解
熊貓兄, 你和我當初情況一樣, 我都破紀錄既5年啦, 雨過一定天晴既, 係時間問題而已, 但我都信DR HO, 除了我和另外一個人外全部都係好快好翻, 真係運氣要9成

各位師兄。請問如果我有時忍尿耐D到急果陣。按一按尿咀。有d 洗米水色既淺白色。。係咪有菌???我無去9394的。。
   有冇師兄有GP 介紹? 專科好貴, 我冇去玩架 >3< 我只係天生尿道窄, 年年睇政府, 近呢兩年 每個月總有1~2次尿道炎, 求救~~~~~~

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-1-15 21:50 發表

熊貓兄, 你和我當初情況一樣, 我都破紀錄既5年啦, 雨過一定天晴既, 係時間問題而已, 但我都信DR HO, 除了我和另外一個人外全部都係好快好翻, 真係運氣要9成
Stanley兄, 多謝支持, 不過皰比花更難斷, 係神經既病毒, 好似傷風感冒.....   真係無助

下星期一去dr.ho覆診,不知上次冷凍清得乾不乾淨。

引用:
原帖由 熊貓 於 2013-1-16 12:52 發表

Stanley兄, 多謝支持, 不過皰比花更難斷, 係神經既病毒, 好似傷風感冒.....   真係無助
但係當年我一直不停聽新城(個時好似係星期六定日夜晚個女醫生個節目, 好出名下)同一d大陸電台, 電視等等, 好多人都好翻哂, 而且d醫生都confirm過多1-2年左右唔翻發就無事可以生bb, 或者你都可以好似我當年咁想去大陸一d醫院試一下, 不過當然要大醫院個d.

引用:
原帖由 紫亞 於 2013-1-15 23:35 發表 各位師兄。請問如果我有時忍尿耐D到急果陣。按一按尿咀。有d 洗米水色既淺白色。。係咪有菌???我無去9394的。。   有冇師兄有GP 介紹? 專科好貴, 我冇去玩架 >3< 我只係天生尿道窄, 年年睇政府, 近呢兩年 每個月 ...
一一師兄不用太憂慮。你的情況,好有可能是尿道細菌感染,快去看W生。想平D可看政府社會衛生科,完全免費!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-1-19 22:05 發表

但係當年我一直不停聽新城(個時好似係星期六定日夜晚個女醫生個節目, 好出名下)同一d大陸電台, 電視等等, 好多人都好翻哂, 而且d醫生都confirm過多1-2年左右唔翻發就無事可以生bb, 或者你都可以好似我當年咁想去 ...
大陸怕怕, 台灣仲好啲

引用:
原帖由 熊貓 於 2013-1-20 00:39 發表 大陸怕怕, 台灣仲好
大陸好多是騙人的,冇都話你有,D test 又可以假,除非個醫生是你的朋友。

去完覆診,暫時冇乜問題,我自己準備兩個月后再覆診,除非有新發現。各位ching努力。

引用:
原帖由 熊貓 於 2013-1-19 16:39 發表

大陸怕怕, 台灣仲好啲
其實大陸唔係怕既問題, 超大醫院既就應該ok d, 你地見香港大學都去深圳開醫院啦, 但係醫藥費係貴過香港好多, 而有d用中西合壁去醫, 所以都有唔同地方

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-1-21 15:42 發表
去完覆診,暫時冇乜問題,我自己準備兩個月后再覆診,除非有新發現。各位ching努力。
恭喜沒問題了, 祝ching 早日斷尾! 用不用搽3M 防覆發 ?
我在Dr Ho 做完肛門冷凍快要到兩星期了, 但還有小小水透出, 上星期Dr Ho再開了抗生素給我,叫我去藥房取沒收錢 !
下星期去覆診, 沒到三星期,早兩天, 雖脫了好多了, 不過好似還沒清晒, 是不是要三星期才清及乾水的呢?
點解我做完冷凍會那麼久還沒乾水 ! 有點擔心 !

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-1-22 09:49 發表

恭喜沒問題了, 祝ching 早日斷尾! 用不用搽3M 防覆發 ?
我在Dr Ho 做完肛門冷凍快要到兩星期了, 但還有小小水透出, 上星期Dr Ho再開了抗生素給我,叫我去藥房取沒收錢 !
下星期去覆診, 沒到三星期,早兩天, 雖脫了 ...
Ching,

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-1-22 09:49 發表 恭喜沒問題了, 祝ching 早日斷尾! 用不用搽3M 防覆發 ?我在Dr Ho 做完肛門冷凍快要到兩星期了, 但還有小小水透出, 上星期Dr Ho再開了抗生素給我,叫我去藥房取沒收錢 ! 下星期去覆診, 沒到三星期,早兩天, 雖脫了 ...
hing, 正常應該三星期左右脫蕉,之後用3M搽,沒有發炎隔天搽,有發炎就一星期搽一次,我現在是一星期搽一次,兩個月再去睇dr.ho.

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-1-22 14:59 發表
hing, 正常應該三星期左右脫蕉,之後用3M搽,沒有發炎隔天搽,有發炎就一星期搽一次,我現在是一星期搽一次,兩個月再去睇dr.ho.
Ching 你由發現去看醫生到現在過了多久時間 ? 做了幾次冷凍 ? 3M是Dr Ho 開比你還是自已買的?
我有了好多才發現, 從普通科醫生發現到政府花了一個月時間, 後看到網站就看Dr Ho, 做了冷凍一個多星期了, 共花了一個多月, 真不知還要痛苦多久呢 ?

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-1-22 19:04 發表 Ching 你由發現去看醫生到現在過了多久時間 ? 做了幾次冷凍 ? 3M是Dr Ho 開比你還是自已買的?我有了好多才發現, 從普通科醫生發現到政府花了一個月時間, 後看到網站就看Dr Ho, 做了冷凍一個多星期了, 共花了一個 ...
有幾年了,在陰莖,沒有長得像網上的那些,又不是很大,以為是正常東西,在雜誌上看到以為是皮膚鮮,去了普通科,不確定是什麼。轉去皮膚科,皮膚科醫生說可能是花,給了薬我搽,兩個星期左右脫了。但我一直覺得不是,之後上網再找一個醫生看,dr.ho 說之前搽的薬可能還有一些表皮內未清,我想証實一些所以做了hpv dna test。証實係。
就在十一月尾做了冷凍,dr. Ho話D病毒唔係太多,一次應該OK,兩三星期左右脫蕉,搽3M,在dr.買,隔天搽,有點發炎,dr.ho 說改一星期搽一次,昨天覆診,我自己覺得未清曬,但dr.ho 說清矖了。我準備兩個月后再覆診。不過我有家庭,太太大肚就生,要面對跟她說和帶她去檢查,我想現在跟她說但怕影響她,醫生說現在可以暫時不說,p過我成日失眠。

相關搜索目錄: 雜誌

引用:
原帖由 strange 於 2013-1-20 00:05 發表
一一師兄不用太憂慮。你的情況,好有可能是尿道細菌感染,快去看W生。想平D可看政府社會衛生科,完全免費!
去左了, 但佢話唔係性病, 叫我自己睇醫生~

回復 16364# 的帖子

祝早日斷尾,
我的花生在肛門口, 我從不肛交, 應該在水療染上的, 聽說在肛邊的好難好的 ! 真灰 !

相關搜索目錄: 水療

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-1-23 08:49 發表 祝早日斷尾, 我的花生在肛門口, 我從不肛交, 應該在水療染上的, 聽說在肛邊的好難好的 ! 真灰 !
我認為病毒會越來越少,最後會消滅或不再出花,所以你不用擔心。

相關搜索目錄: 水療

我是新來的,近排發現包皮有粒好尖的增生物(好硬直頭拮手),點先衰多手一搣,搣掉了 跟手去睇dr. ho,
做了全套test, hiv, hpv dna test,今日睇左報告,一切正常,但個心依然擔心嗰粒野係咪...
會唔會因為我搣走左而影響個hpv dna test個結果?
上黎舒發下,爬下文,希望大家身體早日康復,唔好再去玩喇

引用:
原帖由 siukong 於 2013-1-23 21:27 發表
我是新來的,近排發現包皮有粒好尖的增生物(好硬直頭拮手),點先衰多手一搣,搣掉了 跟手去睇dr. ho,
做了全套test, hiv, hpv dna test,今日睇左報告,一切正常,但個心依然擔心嗰粒野係咪...
會唔會因為我搣 ...
搣掉都唔會清晒,test 鼵N就應該冇。

dr. ho都係咁講,唉,等報告呢幾日真係生不如死,害怕有病先係最可怕,
不過我都諗住test多一次confirm下,因為我都有家庭,怕野比太太.
師兄你點呀?你太太有冇定期做婦科檢查?有的話唔洗咁擔心...
仲有爬左好多文,師兄最好有足夠睡眠休息多D,抵抗力好重要,
擔心得多個人都虛d,take care

引用:
原帖由 siukong 於 2013-1-23 22:20 發表 dr. ho都係咁講,唉,等報告呢幾日真係生不如死,害怕有病先係最可怕,不過我都諗住test多一次confirm下,因為我都有家庭,怕野比太太.師兄你點呀?你太太有冇定期做婦科檢查?有的話唔洗咁擔心...仲有爬左好多文,師兄 ...
仲有一粒之前去睇,dr.話唔係,其他都清晒,不過我都去處理埋疑似麛氶C
太太有做pap test,但兩年前,等佢生鬫A算。
花都唔怕,最怕太太有,女人醫依D麻煩好多。

我都最怕太太有,說到底太太才是最重要,
珍惜眼前人,呢句講比自己聽,以此為鑒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。