推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

第一次中招(新版開始)

回復 16406# 的帖子

傷口好左好多了, 下星期要到Dr Ho 處覆診 ! 花真係好麻煩 ! 睇樓上師兄的回覆, 有師兄又復發, 希望各位師兄早日斷尾 !

想問下師兄幾個問題, 如果真係花...
1. 初出黎既時候有幾大粒嫁?
2. 摸落去係咩感覺 (林定硬?)
3. 生長速度如何?
4. 會有痕既感覺嗎?

THX 師兄解答先, 祝你地吉人天相, 早日康服!!!

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-2-5 10:55 發表
Stanley兄,仲有冇去醫生到check.
無了好耐都無啦, 女都生左兩個都未去, 得閒都要去下check check

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-13 07:53 發表
新一年祝咁多位, 身体健康.

唉, 突然好似有一粒返發, 新位.  
我已經好返好耐, 無去玩.
你地知不知15/F幾時開?
BLACK SARENA兄真定假呀, 你咁耐先黎翻發, 應該有2年多吧, 不會是真的吧?? 得閒問一下醫生咩事, 無可能隔咁耐同無去玩都會有機會翻發架, 你而家有無女朋友定點呀?

引用:
原帖由 色未頭上 於 2013-2-14 17:47 發表
想問下師兄幾個問題, 如果真係花...
1. 初出黎既時候有幾大粒嫁?  有大有細
2. 摸落去係咩感覺 (林定硬?)  比較硬既
3. 生長速度如何? 初出會快, 我講快係越出越多, 但生長既大粒係唔會不停變大, 係大就大係細就細既多, 而家想翻起之前既情況都有D驚
4. 會有痕既感覺嗎? 有時會, 另外可能會有其他菌所以會咁, 近來我都覺得有D痕, 得閒我都要去搵下DR HO睇睇CHECK CHECK先

THX 師兄解答先, 祝你地吉人天相, 早日康服!!!
另外係依度快8年祝各位身體健康!! 早日康復!! 一定會好翻既大家加油!! 總之記住有我破紀錄既5年幾先好包底, 所以大家唔洗灰心!!

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-2-15 14:16 發表

BLACK SARENA兄真定假呀, 你咁耐先黎翻發, 應該有2年多吧, 不會是真的吧?? 得閒問一下醫生咩事, 無可能隔咁耐同無去玩都會有機會翻發架, 你而家有無女朋友定點呀?
應該不止2年.
至少2年半, 可能有3年.
我覺得粒野係, 不過我不肯定.
book不到, 未開工.
星期一再book.

真係無去玩,
係不夠一年之前同以前條女做過幾次.(有套)
近大半年(8~9個月無再做過了)
佢應該無既.
突然有疑似, 我都好down.

Stanley兄:
以你經驗,
疣有無水/血流?(o即佢個時)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-2-15 14:13 發表 無了好耐都無啦, 女都生左兩個都未去, 得閒都要去下check check
可否短信你太太婦產科醫生?

有無兄弟打左4合一子宮頸癌疫苗?

原來我已ok 3年幾...

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-18 17:51 發表 有無兄弟打左4合一子宮頸癌疫苗?
我個人認為在15/F sample 點下jj 各部位,如果dna測試是-ve,我就問下dr.打唔打疫苗。

去完15/F ,話我皮膚不好敏感。
不係返發,
問左打針d野,佢話打左都有用,只係對中左個隻病毒不work,
對其他個d都有用。
佢話打完針副作用(過敏)機會好低,
為左第日個女人好,
而個價錢我又付擔到,
咁所以我都即場打左第一針。
半年內打哂三針。

CONGRATS AR CHING =]]

好彩係敏感!! 再比左D 信心我地..好番唔再玩覆發機會係好少既 ^^

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-19 11:04 發表 去完15/F ,話我皮膚不好敏感。不係返發, 問左打針d野,佢話打左都有用,只係對中左個隻病毒不work,對其他個d都有用。佢話打完針副作用(過敏)機會好低,為左第日個女人好,而個價 ...
繼續好落去

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-19 03:04 發表
去完15/F ,話我皮膚不好敏感。
不係返發,
問左打針d野,佢話打左都有用,只係對中左個隻病毒不work,
對其他個d都有用。
佢話打完針副作用(過敏)機會好低,
為左第日個女人好,
而個價 ...
係啦, 都話無事架啦, 正常之前睇過dr ho & dr tam都死口話正常唔玩一定會甩尾既, 而疣一定無整唔穿既, 一定係硬一舊同皮膚不平既. 恭喜哂新年最好消息, 咁就快d結婚生仔啦哈哈

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 色未頭上 於 2013-2-19 14:29 發表
CONGRATS AR CHING =]]

好彩係敏感!! 再比左D 信心我地..好番唔再玩覆發機會係好少既 ^^

唉, 可能係林新年換過d新under出事.
年27個晚穿新under+牛仔褲出去食燒烤同飲左酒.
之前仲以為係食燒烤同飲左酒出事返發.
之前穿全綿under無事.
新under有3x% polyester(人造纖維)
可能穿牛仔褲時under同d皮膚磨擦到.
所以損左, 又痕又痛.
咁唯有再換過哂佢.

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-2-19 23:22 發表

係啦, 都話無事架啦, 正常之前睇過dr ho & dr tam都死口話正常唔玩一定會甩尾既, 而疣一定無整唔穿既, 一定係硬一舊同皮膚不平既. 恭喜哂新年最好消息, 咁就快d結婚生仔啦哈哈
咁見到有粒粒好驚架嗎.
首先一粒, 中間白點.
之後比我o即完, 變左粉紅(肉)色.
現在變左一個白印.

都幾金, 今日上一上去又2000

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-19 23:34 發表 咁見到有粒粒好驚架嗎.首先一粒, 中間白點.之後比我o即完, 變左粉紅(肉)色.現在變左一個白印.都幾金, 今日上一上去又2000
睇一睇都2K?

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-2-19 23:49 發表
睇一睇都2K?
診金5xx
+打第一針13xx

小心呀。。

有無龜頭炎N年都醫唔好嘅師兄係到?

我想問下各位師兄我有個懷疑位置復發,白色一點,衰多手一刮又甩左,有冇師兄試過?花係咪咁易甩?我之前有粒好大塊三角形增生物,用力一搣,成粒又搣走左><

回復 16434# 的帖子

Good news!祝師兄身體健康。
有懷疑的位置時的確好可怕,我呢排成日埻屭

回復 16434# 的帖子

恭喜師兄唔係番發 ! 當看過你的帖, 好了三年了也番發, 心都寒了, 幸好只是皮膚敏感 .!

引用:
原帖由 siukong 於 2013-2-20 22:25 發表 我想問下各位師兄我有個懷疑位置復發,白色一點,衰多手一刮又甩左,有冇師兄試過?花係咪咁易甩?我之前有粒好大塊三角形增生物,用力一搣,成粒又搣走左><
應該會有小小流血。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。