推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

想問下師兄們, 知唔知椰花會唔會過左正常潛伏期後 即係8個月後先出花?
假設玩完之後8個月內冇再去過任何高危地方.

到底幾耐先可以證實自己唔係hpv 感染/帶菌者......

引用:
原帖由 色未頭上 於 2013-2-4 12:54 發表 想問下師兄們, 知唔知椰花會唔會過左正常潛伏期後 即係8個月後先出花?假設玩完之後8個月內冇再去過任何高危地方.到底幾耐先可以證實自己唔係hpv 感染/帶菌者......
正常八個月內冇出就應該唔會出,男人只能夠等佢出先知有冇。

引用:
原帖由 紫亞 於 2013-2-3 20:55 發表

DR.HO 話肛門入面唔會無啦啦入, 多數都係生係外面再傳去入面~
多謝CHING,
我去左平時睇開果個到睇, 佢話我係肛裂(唔係痔瘡不過佢話同一條路)
我見肛門口附近有舊野好似一堆咁所以先懷疑(雖然佢話係第2樣都放心D不過痔瘡都係麻煩)
為左放心D 可能去DR HO到睇多次,
因為平時見到個肛門口附近唔係咁的, 所以都想買多個安心都係幾百蚊姐
同埋如果真係花既都想一早搞好佢

新手豋陸啦

:)哈

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-1-29 13:31 發表 很簡單我係依度成8年了, 我同期後期等等十個9個都唔見哂人, 咁你說有無將來, 正常1-2年後好翻咩都唔記得架啦, 個個都話keep post都唔見哂就知啦, 好翻會好容易唔記得既, 你2年後都會一樣, 男男女女都係
Stanley兄,仲有冇去醫生到check.

我26號又去左dr ho 度過check 肛門內,自12號做完laser後都無再有新花。
希望可以keep住

有個問題。 前日係d app識左個女女,淨係 比佢無套含我條J,呢兩日包皮左內側有d痛,有紅腫。。無野流,無血出。。。唔知係咪中左野 -.-     係咪我諗多左。

回復 16404# 的帖子

師兄,無套含都有機會中招的,
睇多幾日先,可能你諗多左姐,唔對路就搵Dr Ho吧

引用:
原帖由 tong1234 於 2013-1-30 14:56 發表 Dr Ho 話現階段唔好用往, 會拿到傷口, 下次復診時再看看情況 !
Tong 兄,傷口復完沒有?

係外面再傳返入去...............

我耐唔耐有時個肛門好似有傷口, 但係醫生又話唔係黎................其實花都幾難睇呢

依兩年耐唔耐自己就用鏡黎睇下自己個肛門.............
引用:
原帖由 紫亞 於 2013-2-3 20:55 發表

DR.HO 話肛門入面唔會無啦啦入, 多數都係生係外面再傳去入面~

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2013-2-7 12:08 發表 係外面再傳返入去...............我耐唔耐有時個肛門好似有傷口, 但係醫生又話唔係黎................其實花都幾難睇呢依兩年耐唔耐自己就用鏡黎睇下自己個肛門.............
Neogug 兄都好番好耐,仲有冇去醫生check.

引用:
原帖由 neoguy5555 於 2013-2-7 12:08 發表
係外面再傳返入去...............

我耐唔耐有時個肛門好似有傷口, 但係醫生又話唔係黎................其實花都幾難睇呢

依兩年耐唔耐自己就用鏡黎睇下自己個肛門.............

唔好意思想問下CHING,
你D花痛唔痛架?或者大便時果陣D花會唔會痛?
平時坐係到有冇感覺下"序"咁樣

THX

祝各位Ching,  新年快樂。

回復 16410# 的帖子

師兄, 新年快樂~

新一年祝咁多位, 身体健康.

唉, 突然好似有一粒返發, 新位.  
我已經好返好耐, 無去玩.
你地知不知15/F幾時開?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-13 15:53 發表 新一年祝咁多位, 身体健康.唉, 突然好似有一粒返發, 新位.  我已經好返好耐, 無去玩.你地知不知15/F幾時開?
Ching, 冇理由,你都好番好耐,是舊位置還是新位置?15/f你可以明天打去問下。

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-2-13 22:31 發表
Ching, 冇理由,你都好番好耐,是舊位置還是新位置?15/f你可以明天打去問下。
就係好番好耐, 超過2年至2年半, 是新位置.
所以很無心機.
白色一點, 應該係.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-14 01:47 發表 就係好番好耐, 超過2年至2年半, 是新位置.所以很無心機.白色一點, 應該係.
睇鬙,可能唔係。

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-14 01:47 發表 就係好番好耐, 超過2年至2年半, 是新位置.所以很無心機.白色一點, 應該係.
師兄,復發白色一點係點係點架?我有一個位置懷疑係,之前比我搣走左,好返左一個月
而家又係有一點白點出緊><

15/f好似18號先開

引用:
原帖由 siukong 於 2013-2-14 21:34 發表 師兄,復發白色一點係點係點架?我有一個位置懷疑係,之前比我搣走左,好返左一個月而家又係有一點白點出緊><
咁你要check下

引用:
原帖由 siukong 於 2013-2-14 21:34 發表

師兄,復發白色一點係點係點架?我有一個位置懷疑係,之前比我搣走左,好返左一個月
而家又係有一點白點出緊><
搣走左再有好大機會係.

就係白色一點, 好似暗瘡咁.
但o即不到.
唉, 又由頭開始
咁耐無上去, 上一上去又千幾二千.

相關搜索目錄: 暗瘡

引用:
原帖由 siukong 於 2013-2-14 21:41 發表
15/f好似18號先開
係呀, 問左.
未book.

不知係咪放假打機打夜左.
同有晚去左食燒烤.
又飲左酒.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-2-14 23:00 發表

搣走左再有好大機會係.

就係白色一點, 好似暗瘡咁.
但o即不到.
唉, 又由頭開始
咁耐無上去, 上一上去又千幾二千.
我而家個粒白點有d脫皮,唔敢亂搞,個位成日有層皮好易搣走咁
師兄o個粒可能係腺體,我有好多

相關搜索目錄: 暗瘡

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。