推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-19 17:03 發表 做完冷凍噴完果D花,好似仲發大左D面積。1)是否正常?2)你地會唔會咁樣?
我意思係剛噴完要等佢甩之前,好似發大左咁

引用:
原帖由 paulmok 於 2013-6-18 03:22 發表
吾知幾多歲好翻呢。我想結婚生仔
放心啦, 我用左5年幾到我成4張野好翻後都生左2個啦, 健健康康! 你今年幾大呀

相關搜索目錄: 結婚

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-19 20:21 發表 我意思係剛噴完要等佢甩之前,好似發大左咁
發大鷩雩茷Y冷凍反應,應該死驉C

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-19 20:18 發表 你有冇再去 Dr Ho 度?
星期一再去凍

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-6-19 20:55 發表 放心啦, 我用左5年幾到我成4張野好翻後都生左2個啦, 健健康康! 你今年幾大呀
22,好怕生吾到

各位師兄,小弟疑似中招三個月啦,但到而家都相安無事,之前講既生左粒野得返個印,而另一到dr ho亦保證唔係性病。小弟2星期前驗愛滋同梅都negative,想係三個月驗多次,有冇師兄有化驗所可以自己walkin 驗? 唔該曬。

祝各師兄早日康復。

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-18 16:26 發表
又去完 Dr Ho 度,今次好重手,好痛好痛好痛呀,做完十分鐘都企唔倒起身呀。要即刻食止痛藥先掂,天呀。

戒煙酒, 早訓.
同可以的話戒一戒下口睇下有無幫助.

戒口係我第一個"黃綠"講.
我個時都有戒下口.
蝦蟹個d.
中醫話毒個d我都有戒,
鴨, 筍.

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-19 13:44 發表

師兄,你約左 Dr Ho 星期幾?上次重手做完未甩曬?

加油啊
約左下星期1!上次重手個d應該甩哂!因為仲係損左咁樣!唔太肯定,所以都係比Dr Ho檢查好d!
暫時都未發現有新增!不過可能去到又比dr發現!
我自己唔太識去分辨!有d以為係,去到dr ho話唔係!
大家一齊加油啦!
你仲有冇食煙呀?

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-6-20 03:49 發表

戒煙酒, 早訓.
同可以的話戒一戒下口睇下有無幫助.

戒口係我第一個"黃綠"講.
我個時都有戒下口.
蝦蟹個d.
中醫話毒個d我都有戒,
鴨, 筍.
我都戒哂煙,酒了!覺得唔食煙真係有好大幫助!
只係唔食蝦!其餘照常!

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-6-19 22:44 發表 發大鷩雩茷Y冷凍反應,應該死驉C
我星期二做冷凍,幾時試下捱甩佢好呢?3日後?5日後了

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-6-18 22:39 發表 Dr有冇講有良好進展?加油!
昨天已經冇痛,我都好少用藥膏,只食抗生素,怕用藥膏搞到裡面太濕又野開

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-6-20 03:49 發表 戒煙酒, 早訓.同可以的話戒一戒下口睇下有無幫
助.戒口係我第一個"黃綠"講.我個時都有戒下口.蝦蟹個d.中醫話毒個d我都有戒, 鴨, 筍.
黑百合師只你好,多謝鼓勵,基本上所有已經介曬。

今朝包皮位推甩左,血紅肉傷口一片 1cm x 1cm 左右,上左消炎藥膏。

其他圭頭位未敢試推下佢甩唔甩,等多兩三日後再試。

唔甩又要約下星期再去。

Dr Ho

28.6.2013 to 7.7.2013 外地開會,8.7.2013 應診

請大家注意

想問下各位師兄,

你地做完冷凍之後,D花係自己甩出來或是用手推甩佢?

謝謝

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-20 18:36 發表
想問下各位師兄,

你地做完冷凍之後,D花係自己甩出來或是用手推甩佢?

謝謝
我通常都係沖涼個時用花灑直接沖洗!所以我唔知幾時甩!

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-20 12:27 發表
今朝包皮位推甩左,血紅肉傷口一片 1cm x 1cm 左右,上左消炎藥膏。

其他圭頭位未敢試推下佢甩唔甩,等多兩三日後再試。

唔甩又要約下星期再去。
我岩岩沖涼時,又發現有個舊位好似再生過!唉!灰!

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-6-20 12:27 發表 今朝包皮位推甩左,血紅肉傷口一片 1cm x 1cm 左右,上左消炎藥膏。其他圭頭位未敢試推下佢甩唔甩,等多兩三日後再試。唔甩又要約下星期再去。
最好自己甩,自己甩證明埋口。

我感覺到星期一又會很痛。。。因為未甩哂,舊位又泥,新位又有。。。。。

今朝圭頭位果塊甩左,重手關係下面又係見血紅肉,成塊表皮冇左。

衣家三撻血紅肉:-

1)圭頭1cm x 1cm
2).  左包皮 1cm x 1cm
3).  右包皮 1cm x 5mm

茶左消炎藥膏,食緊抗生素,7月7日後面損生好D之後番 Dr Ho 度,今次停3個星期。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-6-21 00:22 發表
最好自己甩,自己甩證明埋口。
今朝圭頭位果塊甩左,重手關係下面又係見血紅肉,成塊表皮冇左。

衣家三撻血紅肉:-

1)圭頭1cm x 1cm
2).  左包皮 1cm x 1cm
3).  右包皮 1cm x 5mm

茶左消炎藥膏,食緊抗生素,7月7日後面損生好D之後番 Dr Ho 度,今次停3個星期。

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 Superdown 於 2013-6-20 00:38 發表
各位師兄,小弟疑似中招三個月啦,但到而家都相安無事,之前講既生左粒野得返個印,而另一到dr ho亦保證唔係性病。小弟2星期前驗愛滋同梅都negative,想係三個月驗多次,有冇師兄有化驗所可以自己walkin 驗? 唔該曬 ...
Superdown

師兄, 我同你一樣擔心左3個月......

我盚L左3個月, 暫時未有異樣, 但我未去CHECK 過, 請問師兄係邊CHECK

驗愛滋同梅? 價錢大慨幾多, 我都想check...

Thanks...

今次好重手,只有很少唔甩,三塊血紅肉,要等D皮生番好再去,目標日期7月7號打後

引用:
原帖由 bullcow 於 2013-6-21 21:35 發表

Superdown
師兄, 我同你一樣擔心左3個月......
我盚L左3個月, 暫時未有異樣, 但我未去CHECK 過, 請問師兄係邊CHECK 驗愛滋同梅? 價錢大慨幾多, 我都想check...
Thanks...
我想係去返dr ho到驗算,因為夠快

引用:
原帖由 bullcow 於 2013-6-21 21:35 發表 Superdown師兄, 我同你一樣擔心左3個月......我盚L左3個月, 暫時未有異樣, 但我未去CHECK 過, 請問師兄係邊CHECK 驗愛滋同梅? 價錢大慨幾多, 我都想check...Thanks...
政府社會衛生科免費,兩星期有結果

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。