推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-7-25 19:24 發表 尿道口用藥水????? 個醫生無玩你呀????? 尿道口皮膚更容影損, 野開得重勁重快, 只可以做冷凍同LASER, 冷凍無副作用, 而LASER係會跟你講既一樣, 如果做得多會收窄尿道既, 而且LASER係唔一定做完會好, 攪既野又多又 ...
Stanley , 已經 remind 左呢位師兄藥水唔掂,再問佢已經冇再覆我了,可能一次用藥水搞掂吧?又或者甩左冇番發以為好左啦, anyway , 希望呢位師兄一次就好番啦。

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-7-25 10:50 發表 師兄,上次去睇DR到衣家有幾耐?
上次已經是20/5了。

大家好!今日番去Dr Ho度覆診!因為之前發現有2粒疑似!
經Dr Ho檢查之後,Dr ho話唔係!好彩!
不過2個疑似位照做冷凍!
Dr ho話今日當你冇新增個案!(終於等到呢1日)冇再出花了!
好開心!1個月之後番去覆診!
跟住我即時問Dr ho打4合1針好唔好!?
佢話等你完全清哂先打!會有幫助防番發!
當然自己知道唔係100%預防啦!

祝大家早日康復!千萬唔好灰心!
保持身體健康,心情開朗!增強免疫力!

引用:
原帖由 GOG2013 於 2013-7-26 18:42 發表 大家好!今日番去Dr Ho度覆診!因為之前發現有2粒疑似!經Dr Ho檢查之後,Dr ho話唔係!好彩!不過2個疑似位照做冷凍!Dr ho話今日當你冇新增個案!(終於等到呢1日)冇再出花了!好開心!1個月之後番去覆診 ...
師兄,恭喜你見到家鄉,努力加油

引用:
原帖由 GOG2013 於 2013-7-26 18:42 發表 大家好!今日番去Dr Ho度覆診!因為之前發現有2粒疑似!經Dr Ho檢查之後,Dr ho話唔係!好彩!不過2個疑似位照做冷凍!Dr ho話今日當你冇新增個案!(終於等到呢1日)冇再出花了!好開心!1個月之後番去覆診 ...
師兄,冇再出幾耐算清曬?打4合1針要打幾多次?費用如何?

感謝

引用:
原帖由 GOG2013 於 2013-7-26 18:42 發表
大家好!今日番去Dr Ho度覆診!因為之前發現有2粒疑似!
經Dr Ho檢查之後,Dr ho話唔係!好彩!
不過2個疑似位照做冷凍!
Dr ho話今日當你冇新增個案!(終於等到呢1日)冇再出花了!
好開心!1個月之後番去覆診 ...
恭喜師兄!!

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-7-26 18:48 發表

師兄,冇再出幾耐算清曬?打4合1針要打幾多次?費用如何?

感謝
eric兄!因Dr Ho話清哂算諗打唔打!所以詳細我冇再追問!
最近你情況如何???

大家一齊加油!支持你!

引用:
原帖由 GOG2013 於 2013-7-27 12:55 發表 eric兄!因Dr Ho話清哂算諗打唔打!所以詳細我冇再追問!最近你情況如何???大家一齊加油!支持你!
師兄,唔緊要,下次你問完告訴我們吧。

我黿〞p冇你好得咁快,我諗要捱多三個月吧

恭喜你師兄祝你早日康復重過正常人生活。

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-7-26 19:03 發表

恭喜師兄!!
多謝你!

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-7-27 18:13 發表

師兄,唔緊要,下次你問完告訴我們吧。

我黿〞p冇你好得咁快,我諗要捱多三個月吧

恭喜你師兄祝你早日康復重過正常人生活。
最緊要唔好灰心!我曾經有灰心既時候!不過我一有呢d諗法既時候就即刻去跑步!
跑完番屋企又會舒服好多!

我暫時冇番發!都未可以過正常人生活!大家一齊加油,努力!

引用:
原帖由 GOG2013 於 2013-7-27 23:41 發表 最緊要唔好灰心!我曾經有灰心既時候!不過我一有呢d諗法既時候就即刻去跑步!跑完番屋企又會舒服好多!我暫時冇番發!都未可以過正常人生活!大家一齊加油,努力!
要D時間才能擺脫依個陰影。

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-7-29 00:50 發表 要D時間才能擺脫依個陰影。
我約左星期三下午 Dr Ho check 一 check

引用:
原帖由 GOG2013 於 2013-7-27 15:41 發表

最緊要唔好灰心!我曾經有灰心既時候!不過我一有呢d諗法既時候就即刻去跑步!
跑完番屋企又會舒服好多!

我暫時冇番發!都未可以過正常人生活!大家一齊加油,努力!
恭喜哂, 大家努力!!

恭喜師兄!!
我今曰都去鷘迠E,dr.話我唔似過敏,可能前列腺有事!留羇精液同小便!
又跌返落谷底! !

我都好大部分清左,但好似仲有d暗花,就甘睇吾太明顯,但留心睇會見到,手感吾同。。。我決定搵dr凍一凍

引用:
原帖由 paulmok 於 2013-7-31 01:15 發表 我都好大部分清左,但好似仲有d暗花,就甘睇吾太明顯,但留心睇會見到,手感吾同。。。我決定搵dr凍一凍
加油 Paul 兄

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-7-30 16:32 發表 恭喜師兄!!我今曰都去鷘迠E,dr.話我唔似過敏,可能前列腺有事!留羇精液同小便!又跌返落谷底! !
不用太擔心,信 Dr Ho 吧

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-7-31 11:32 發表D

不用太擔心,信 Dr Ho 吧
eric 師兄,其實我開始有d動搖!
6月18有一次不完全口交,隔髐G曰去睇普通科,隔多幾曰就开始睇dr.ho到而家睇五次,由尿道炎到龜頭炎,到過敏性皮炎, 到心理作用!而家到前列腺問題!其實病徵一路無退過,反而嚴重了!
稄誘U面,冠狀溝對落皮膚开始起變化有擴大跡象!

可唔可以俾D意見我?身邊無人知!又驚傳染俾太太同個仔!

大家注意:

Dr Ho 8月13日 到 8月18日 放假,8月19號應診

剛剛睇完 Dr Ho , 剩番1個細位未清曬。Dr Ho 話我終於見倒龧光。從5月醫到衣家足足3個月,做左 laser 和 冷凍都10次8次了,忍受過無數的出血和痛苦。

Dr Ho 話我差唔多好番,但唔擔保有少少覆發的可能。我會再自己留意一下,下次覆診8月19號,之後就1個月覆診1次。

我從去年12月初發到衣家,足足7個月。

嚴重過好多師兄,但都一路一路好。大家不用太擔心,你地情況比我更輕微。

努力,加油。我會再 keep 住自己 check 住多半年。

我都應該尾聲了

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-7-31 15:48 發表 剛剛睇完 Dr Ho , 剩番1個細位未清曬。Dr Ho 話我終於見倒龧光。從5月醫到衣家足足3個月,做左 laser 和 冷凍都10次8次了,忍受過無數的出血和痛苦。Dr Ho 話我差唔多好番,但唔擔保有少少覆發的可能。我會 ...
再次多謝 Stanley 大師兄,開始時在我最難捱的日子給我打了一支強心針

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-7-31 15:48 發表
剛剛睇完 Dr Ho , 剩番1個細位未清曬。Dr Ho 話我終於見倒龧光。從5月醫到衣家足足3個月,做左 laser 和 冷凍都10次8次了,忍受過無數的出血和痛苦。

Dr Ho 話我差唔多好番,但唔擔保有少少覆發的可能。我會 ...
恭喜師兄!!身體健康!

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-7-31 14:29 發表 eric 師兄,其實我開始有d動搖!6月18有一次不完全口交,隔髐G曰去睇普通科,隔多幾曰就开始睇dr.ho到而家睇五次,由尿道炎到龜頭炎,到過敏性皮炎, 到心理作用!而家到前列腺問題!其實病徵一路無退過, ...
你要信醫生,我]唔知你實際情況。

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-7-31 15:48 發表 剛剛睇完 Dr Ho , 剩番1個細位未清曬。Dr Ho 話我終於見倒龧光。從5月醫到衣家足足3個月,做左 laser 和 冷凍都10次8次了,忍受過無數的出血和痛苦。Dr Ho 話我差唔多好番,但唔擔保有少少覆發的可能。我會 ...
恭喜C兄。

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-7-31 21:31 發表
你要信醫生,我]唔知你實際情況。
明白啦,師兄!!
其實屈屈埋埋,都無同人講過!只可以係到同大家分享感受!
多謝大家聽我發牢騷!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。