推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-10-18 18:32 發表

我只可以經驗講係疣既機會好大, 另外就算不確定都係一定要用冷凍去攪掂的, 搽藥一定唔得或唔夠撤底有機會再翻發, 快搵dr啦
個DR未驗就已經話五系,我叫佢幫我驗,仲要對準黎掃刀-ve,咁系米姐系個dr唔掂???
我就快自盡拉…

引用:
原帖由 helpmeplz 於 2013-10-18 10:45 發表
Stanley 兄,你個d 都系甘既樣架? 因為我見過dr 同驗過話唔系...點搞??
我唔係醫生吾敢講100%確定係吾係, 但照睇如果係一粒粒1個至2個星期都重唔甩既, 係既機會都好大, 就算dr ho都試過睇錯我隻腳既吾係, 但最後佢都confirm翻係同用冷凍攪掂左

各位師兄,搽3M 後會有咩特別反應??

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-10-20 11:14 發表
各位師兄,搽3M 後會有咩特別反應??
無咩特別反應.
搽得多會損.

thank you 師兄!

最近這裡好靜!大既大部分師兄已經痊癒了!
只有師弟我一個人提心吊膽......望住自己下面終曰疑神疑鬼...
D繰价禸鴝釩Y咪呢?穧P屋企人交代呢?
屈屈埋埋就黎發癲!!一諗到會失去家庭,就失眠了.....
祝大家身體健康

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-10-31 08:52 發表
最近這裡好靜!大既大部分師兄已經痊癒了!
只有師弟我一個人提心吊膽......望住自己下面終曰疑神疑鬼...
D繰价禸鴝釩Y咪呢?穧P屋企人交代呢?
屈屈埋埋就黎發癲!!一諗到會失去家庭,就失眠了.....
祝大家 ...
放鬆d啦, 你都識講依度除左我咁黑仔外, 其他兄弟都好快完全好翻, 你同識講啦都唔見哂人就知啦, 可能下一個到你呢! 只要照正常去睇醫生, 介煙酒, 好快會攪掂的, 唔開心咪黎吹吹水會放鬆好多架, 我覺得有d野未必全部同屋企人講, 我都無講架, 睇情況啦, 當然好翻後咪等於完全無事囉係咪, 到時重唔洗同你屋企人面對之前同佢講過有依d病等等.

龜頭炎 8個月
紅點,位置不變,不痛不痕
睇左4個專科,4個普通
用晒所有藥
無變化
依家會自己買冷凍筆
都治唔到就會自殺

回復 17654# 的帖子

如果唔同屋企人講,我怕傳染鱄硱\地!
已經拖左好耐啦!但真係唔知开囗?

回復 17655# 的帖子

其實師兄不如你試下介囗,食少D牛羊海鮮!

回復 17657# 的帖子

我唔食牛,唔食羊的,
好少食海鮮

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-11-3 07:06 發表
如果唔同屋企人講,我怕傳染鱄硱\地!
已經拖左好耐啦!但真係唔知开囗?
傳染鱄硱\地?
洗衫有洗衣粉.
菌死哂.

引用:
原帖由 gogogoo2003 於 2013-11-3 14:07 發表
我唔食牛,唔食羊的,
好少食海鮮
初初介口會好d

回復 17659# 的帖子

師兄,我明白!
但都怕傳染俾老婆同小朋友,小朋友只有幾個月!
都唔知穧P老婆講?

回復 17658# 的帖子

會唔會試下中醫調理身體?

各位師兄師姊,請問有無好既婦科e生介紹?可以pm我嗎?

剛剛見完Dr.Ho... 未發現有花發出來!
之前D白點粒粒dr 話係腺體,而唔係花...

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-10-31 23:33 發表

放鬆d啦, 你都識講依度除左我咁黑仔外, 其他兄弟都好快完全好翻, 你同識講啦都唔見哂人就知啦, 可能下一個到你呢! 只要照正常去睇醫生, 介煙酒, 好快會攪掂的, 唔開心咪黎吹吹水會放鬆好多架, 我覺得有d野未必全 ...
Stanley 兄, 中花唔算黑仔, 好似我地中皰先黑仔, 都4年啦, 啱啱又返發, 真係沒完沒了....  不過係一個大陸皰疹戰友網見倒有啲新希望, 中皰既兄弟可以睇下, 唯有希望在明天啦!  雖然咁多年, 每次一有預兆就即刻食藥, 不過每次返發都係有啲灰, 大家繼續努力!

http://www.reuters.com/article/2013/11/07/us-agenus-study-herpes-idUSBRE9A60ME20131107

各位師兄好, 小弟上星期發現包皮帶上突了1粒芝麻大小的點, 昨天看了家庭醫生話係粒疣來的! 跟住醫生幫我階躞, 叫我下星期六覆疹。我個心真係好慌! 係唔係唔好等到下星期六,明天即刻找個專科,例如 Dr Ho 再check check 先呢?

其實我有個問題想問問,而完全康復既師兄好耐!(中花)我地是否呢一世都不能再飲酒?
完全康復後可以嗎?

我經常出席一d會飲酒既活動,但我係無飲酒了,煙都戒埋了!

回復 17665# 的帖子

熊貓師兄,你要加油呀!!
大家一起繼續努力!

回復 17666# 的帖子

sblade師兄: 不如去Mdr. ho睇下...M多過專科俾意見好D!!
根據各位師兄師姊之前分享,做冷凍係好過搽藥水架!

回復 17669# 的帖子

多謝師兄指點,我明天試麍蠿 Dr Ho, 希望冇事

引用:
原帖由 GOG2013 於 2013-11-10 08:04 發表
其實我有個問題想問問,而完全康復既師兄好耐!(中花)我地是否呢一世都不能再飲酒?
完全康復後可以嗎?

我經常出席一d會飲酒既活動,但我係無飲酒了,煙都戒埋了!
正常要好翻2年啦, 就完全OK, 你見之前D兄弟消失哂就知啦, 不過當然唔好多啦, 始終以防萬一, 正常2年後就吾翻發既, 除左再去玩

引用:
原帖由 熊貓 於 2013-11-9 16:11 發表

Stanley 兄, 中花唔算黑仔, 好似我地中皰先黑仔, 都4年啦, 啱啱又返發, 真係沒完沒了....h:" />  不過係一個大陸皰疹戰友網見倒有啲新希望, 中皰既兄弟可以睇下, 唯有希望在明天啦!  雖然咁多年 ...
熊貓兄唔好灰人, 重未破我紀錄, 我都5年多DD先好翻, 唔好放棄, 而我都同你講一樣, 之前講過啦係應該6,7年前個時我好驚晚晚都有聽電台(新城同可以收到大陸台, 你試下用FM就知, 收到又係問依D問題), 而睇大陸電視台D人打電話上去問醫生, 同係個間醫完後都好多可以好翻哂, 同話可以生仔, 你睇睇問多次醫生意見啦, 應該一定會好翻既, 你見之前皰既兄弟咪一個都吾見哂, 可能你同我一樣比較黑仔啦, 我之前見住咁多疣既兄弟走哂得我時都係咁, 而家係既感覺我完全明白, 講真之前我睇依個POST中皰既係無疣咁多, 但都唔小, 咪真係人影都無哂, 加油啊!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。