推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-10-6 11:45 發表
Dr. 仲放緊假!之前係dr ho 到打鱁w同羇 3M..dr 話觀察下先
有特別先返去!!

我都有睇dr. fong... 我既hpv test 係佢果到做架!收到report...真係想死!
因為我初期hpv test 係-ve... 係體驗中心做!
姐係

之前驗係-ve?你之後係Dr Fong個度驗左係+ve???

會咁架咩??
同埋Dr Fong幫你睇個時同你講咩?

我之前join 羇男仕中心既性病驗查,佢果hpv test係自己用棉棒跟佢既指示掃!
可能掃唔到D病毒,跟dr fong 果次,就我都無要求做hpv test 下,佢幫我掃驉I簹噹X曰後收到report 話有hpv 6 +ve...灰到爆!
跟住打俾dr fong 問,佢d 同事話要email 俾佢,但到而家都無覆!
另外,我就M返dr ho..follow!
請問你有無係dr fong 覆診??

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-10-6 16:19 發表
我之前join 羇男仕中心既性病驗查,佢果hpv test係自己用棉棒跟佢既指示掃!
可能掃唔到D病毒,跟dr fong 果次,就我都無要求做hpv test 下,佢幫我掃驉I簹噹X曰後收到report 話有hpv 6 +ve...灰到爆!
跟住打俾 ...
我無去搵dr fong啦,因為佢話無事唔洗擔心,佢本先已說明我個粒唔係,話唔洗驗,
但我實在太擔心,叫佢幫我驗,結果係-ve。
我疑心都幾重所以想遲d都搵dr ho幫我睇睇,dr ho果度會唔會要等好耐?

引用:
原帖由 helpmeplz 於 2013-10-6 16:38 發表
我無去搵dr fong啦,因為佢話無事唔洗擔心,佢本先已說明我個粒唔係,話唔洗驗,
但我實在太擔心,叫佢幫我驗,結果係-ve。
我疑心都幾重所以想遲d都搵dr ho幫我睇睇,dr ho果度會唔會要等好耐?
其實真係不知你地諗乜.
Dr.話不係就真係不係.
不係花, 佢做不到冷凍/laser, 搵不到錢架.
你地都不信, 死都要周圍再搵DR睇.
遇到d衰"黃綠", 見你咁驚青, 睇完醫生都不信.
好, 就話你個d係, 幫你搞搞佢.
仲收到9咁貴. 有傻仔送錢不通不要咩.

灰,,,黑

JJ頭落囍h左粒野, 去左觀塘政府衛生科睇, 話係花, 第一次搽左三氯乙酸之後因為就吾到時間,第二次就開Aldara疣定寧俾我, 點知三日後落花大左仲有囓捰, 師兄們, 我係咪惡化左?

做冷涷? laser? 跟本冇概念, 亦冇意識同心思去查, 因為帶埋gf去查, 佢冇事, 係診所鬧交, 就同我散左, 幾年內得佢同我會掂到我JJ, 我都係男人曾經想去玩, 一禁鐘見到丫姐個樣嚇親即刻跑開, 所以吾算做過(?)

今日見粒花白白地, 上網查, 見到呢到既Pose好似發亮既曙光, 希望有師兄可以俾意見, 師兄們一定明白第一次中招既灰同黑感覺想剪左佢, 想cut左佢, 想買疣立消涷佢, 想切埋佢

師兄,不如M個皮膚專科睇下先!臨床檢查下,聽下d專業意見!

琴曰約鱆G好熟既朋友食飯,諗住會同佢講lee 單野,結果都係開唔到口!
而家都係得我一個人....

去睇專科啦!一萬幾千走不了!總會好的。我都無出三個月了!

引用:
原帖由 summerberries 於 2013-10-8 03:00 發表
JJ頭落囍h左粒野, 去左觀塘政府衛生科睇, 話係花, 第一次搽左三氯乙酸之後因為就吾到時間,第二次就開Aldara疣定寧俾我, 點知三日後落花大左仲有囓捰, 師兄們, 我係咪惡化左?

做冷涷? laser? 跟本冇概念, 亦冇意 ...
如果你真係幾年都無第2個.
咪即是你條女野你.
首先發爛渣, 飛你先好正常.

現在d女信不過, d apps大把女援交.
仲要乜樣都有, 個樣豬一樣都援交.
仲要一千蚊獲, 你吊埋佢啦.
樣正常同靚靚地既女, 中過招不敢玩.

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-10-8 10:27 發表
琴曰約鱆G好熟既朋友食飯,諗住會同佢講lee 單野,結果都係開唔到口!
而家都係得我一個人....

不好同親朋講.
要講上來講, 不係講左實後悔.

回復 17631# 的帖子

吾想咁諗佢.....

疣定寧

請教師兄, 做冷涷, laser係點? 用三氯乙酸同Aldara疣定寧有冇用? 幾錢到? 好驚佢繼續變大

連老婆都未講,因為仲未見到疣發出黎,諗住一發出來就講!到時實離婚!

搽羇 3M 莖部多羇白礡A是正常嗎?
引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-10-9 00:55 發表

不好同親朋講.
要講上來講, 不係講左實後悔.

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-10-9 07:52 發表
連老婆都未講,因為仲未見到疣發出黎,諗住一發出來就講!到時實離婚!

搽羇 3M 莖部多羇白礡A是正常嗎?

師兄,你之前不是話出左D疣出來嗎?白點我都有,但係係我好耐之前已有,係第2D野黎。
但點解無病癥Dr fong都即時同你驗的?Dr Ho個邊又有無同你驗hpv dna?

其實我都唔知D白簬Y咪,而家又無發大,只係多驉I!
dr fong.. 佢可能見我感染背景,所以先幫我check...但佢無事前同我講要驗hpv
dr ho... 佢知我自己出面係mhs驗過係-ve,同我又無出花,所以唔需要驗!

引用:
原帖由 summerberries 於 2013-10-9 02:26 發表
吾想咁諗佢.....
咪即是一定係你條女野你.
心虛咪首先發爛渣, 飛你先好正常.
如果佢認, 不怕你唱佢打7佢.

現在d女真係信不過,
平既1000/獲, 有d收3000~4000/獲.
比人吊幾獲可買名牌, 點解不做.
見到d apps女樣正常同靚靚地又大波,
我都心郁郁, 係怕再中招,
有d apps女講明加錢可真軍.
一聽到仍野又要捱幾年又洗幾皮, 不敢玩.

引用:
原帖由 summerberries 於 2013-10-9 02:29 發表
請教師兄, 做冷涷, laser係點? 用三氯乙酸同Aldara疣定寧有冇用? 幾錢到? 好驚佢繼續變大
生左出來一定要冷涷, laser.
外用藥不夠深入.
你可以爬下文.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-10-9 15:43 發表

生左出來一定要冷涷, laser.
外用藥不夠深入.
你可以爬下文.
師兄,我想問一問你,如果有粒花出驉A咁佢會唔會半年黎都係得一粒?你覺得呢粒似唔似花?Thank you

引用:
原帖由 helpmeplz 於 2013-10-9 16:22 發表

師兄,我想問一問你,如果有粒花出驉A咁佢會唔會半年黎都係得一粒?你覺得呢粒似唔似花?Thank you
睇不到相.

我case我不醫不攪佢.
佢無乜點生大(一粒凸起, 似暗倉).
你一攪佢.
藥水, 冷凍完佢會發.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-10-9 17:12 發表

睇不到相.

我case我不醫不攪佢.
佢無乜點生大(一粒凸起, 似暗倉).
你一攪佢.
藥水, 冷凍完佢會發.
師兄, 唔該晒你解答, 我粒野係有彈性的,軟的, 疣會唔會可以拉長或者有有彈性??? (Sorry, 問題有點多)
幅圖係呢個網度,我之前上網問過大陸D醫生
http://www.120ask.com/question/45684607.htm
想問有去過Dr.Ho驗HPV DNA的師兄, 佢係自己診所做化驗定係拎出去化驗所度做嫁?我睇反之前的POST有人質疑Dr.方的化驗,好怕佢唔準..就發癲了HELP!!!如果係HPV好怕傳染比家人同女朋友

引用:
原帖由 helpmeplz 於 2013-10-10 16:22 發表

師兄, 唔該晒你解答, 我粒野係有彈性的,軟的, 疣會唔會可以拉長或者有有彈性??? (Sorry, 問題有點多)
幅圖係呢個網度,我之前上網問過大陸D醫生
http://www.120ask.com/question/45684607.htm
想問有去過Dr.Ho驗 ...
正常一般私家診所做化驗一定交出去化驗所度做嫁.
第一, 一般私家診所無個d化驗器材同專業人員.
第二, 診所收你個化驗費, 已經抽左水. 診所先不會咁笨自己食埋.
          有部份診所直情寫紙(又係有水抽)叫你自己上化驗所, 化驗所驗完會比返報告診所.

質疑? 咁其實你不信人地講乜都無用.

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-10-14 02:40 發表

正常一般私家診所做化驗一定交出去化驗所度做嫁.
第一, 一般私家診所無個d化驗器材同專業人員.
第二, 診所收你個化驗費, 已經抽左水. 診所先不會咁笨自己食埋.
          有部份診所直情寫紙(又係有水抽)叫 ...
我真系搞五清楚啊!!個人好亂!!
我就痴啦,如果粒野系甘的樣,你地覺得似唔似系疣?
http://imgur.com/DwkWxXt

引用:
原帖由 helpmeplz 於 2013-10-18 09:42 發表
我真系搞五清楚啊!!個人好亂!!
我就痴啦,如果粒野系甘的樣,你地覺得似唔似系疣?
http://imgur.com/DwkWxXt
我只可以經驗講係疣既機會好大, 另外就算不確定都係一定要用冷凍去攪掂的, 搽藥一定唔得或唔夠撤底有機會再翻發, 快搵dr啦

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-10-8 16:53 發表

咪即是你條女野你.
首先發爛渣, 飛你先好正常.

現在d女信不過, d apps大把女援交.
仲要乜樣都有, 個樣豬一樣都援交.
仲要一千蚊獲, 你吊埋佢啦.
樣正常同靚靚地既女, 中過招 ...
認同BLACK SARENA兄部份意見, 我第一個醫生好差寸既DR TAM都講過, 當時我都好怕羞所以都叫水咩去桑拿毛布浸池等野到, 點知佢一句吊落黎咪吹水啦疣99%只有攪野先野到, 一定係叫雞啦, 外來傳染到既機會好低好低好低, 所以你自己諗啦兄弟, 不過當然DR TAM都唔係好有醫德既醫生, 只用藥水去醫, 攪到浪費好多時間, 轉醫生太遲.............重話係去過世衛醫生..........所以搵醫生最好都係好似DR HO個種啦

引用:
原帖由 stanleysex 於 2013-10-18 18:32 發表

我只可以經驗講係疣既機會好大, 另外就算不確定都係一定要用冷凍去攪掂的, 搽藥一定唔得或唔夠撤底有機會再翻發, 快搵dr啦
Stanley 兄,你個d 都系甘既樣架? 因為我見過dr 同驗過話唔系...點搞??

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。