推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 FISHBALL759 於 2013-8-8 21:48 發表
小弟今日終於去看了DR ho...
數年不見..感覺他瘦了...(因為數年前曾醫皮膚敏感)

上年12月已經發現有2粒細小的肉粒..後來沒變大 所以不以為然
但今年2月左右 竟然發現一粒白色小點...(其實我已意識到奶左野....) ...
我之前都仲左珍珠疣, 不過醫生幫我刮除左, 冇用冷凍,(我唔係睇 DR. HO)
到依家暫時好番都有三個多月了, 希望唔會番發啦!!!!

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-9-3 22:45 發表
各位師兄師弟

我差唔多全部好番,大家要有信心,花一定會好的,
我會定期上來解答新人黻暋D,祝大家早日康復。

Eric
好耐冇見了, 最近點呢?返工未呀???
見到你好番真係好喇!!!!!!

各位師兄,
相信大家都有睇過政府
但想問大家, 有冇試過拎左晒自己個D覆診報告, 唔想佢地keep record 呢????
原因係之前有師兄係到講過, 話佢地唔保密, 又話保險呀....之類....個d會check 到
所以想問下大家......

相關搜索目錄: 保險

引用:
原帖由 xtim 於 2013-9-4 19:03 發表 好耐冇見了, 最近點呢?返工未呀???見到你好番真係好喇!!!!!!
師兄,番左工了,正常生活。

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-9-4 23:16 發表 師兄,番左工了,正常生活。
過番正常生活就是好事。

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-9-4 23:16 發表

師兄,番左工了,正常生活。
完全無哂?我好似仲有d..醫生話我醫到見到直路

已經睇左Dr.Ho,話我粒野望落唔似花,但息肉生係JJ根部又比較少有,做左醋酸白測試,無變色,Dr.Ho話要做埋hpv dna test先可以確定無事,佢話唔係既機會較大,但我始終好驚,因為粒野實在太似花啦…………其實醋酸白test出黎無變色會係咩原因?其實醋酸白可唔可信?

引用:
原帖由 sexman1234 於 2013-9-6 16:39 發表 已經睇左Dr.Ho,話我粒野望落唔似花,但息肉生係JJ根部又比較少有,做左醋酸白測試,無變色,Dr.Ho話要做埋hpv dna test先可以確定無事,佢話唔係既機會較大,但我始終好驚,因為粒野實在太似花啦…………其實醋酸白 ...
做Hpv test 應該很准

我JJ近大腿生左粒野,初初以為係息肉點知睇某醫生佢話係疣黎
但係無講係咪花,好驚...粒野都有三個月至半年了,我唯一一次就係上年十一月尾
到依家都仲係得一粒,會唔會係花?

引用:
原帖由 helpmeplz 於 2013-9-16 04:14 發表
我JJ近大腿生左粒野,初初以為係息肉點知睇某醫生佢話係疣黎
但係無講係咪花,好驚...粒野都有三個月至半年了,我唯一一次就係上年十一月尾
到依家都仲係得一粒,會唔會係花?
疣咪即係花囉, 只係俗語叫花, 有時都會生係手或腳, 腳我都試過生過, 快d去冷凍啦, 終於疣係會傳染既

祝各位中秋節快樂!! 身體健康!!

中秋節快樂!祝大家身體健康!早日康復!

各位師兄,本人確診感染hvp 6型,但未發現有花,請問我有咩可以做?

去左方醫生度,已經驗了HPV DNA但係個粒野唔係疣黎

不過仲係好擔心,會唔會唔準??

女朋友話自己塊面生扁平疣,我想問應該唔關濕銳事嫁可?

遲來的中秋節快樂.
祝各位身體健康.

大家好, 我係2010年既中招師兄, 只係尿道炎only, 近兩年冇去過玩, 但因為自細有尿道問題, 尿咀左邊有個小孔, 小孔側有個包得唔好既軟組織, 但最近個小孔看到有黃/白色硬塊, 我諗要睇泌尿科了, 有冇醫生有平既醫生介紹睇泌尿科好的?

book唔到dr. ho... 佢又放長假!想死!
有無師兄睇過dr.fong? 係佢果到做冷凍得唔得?

book 到後補位,出緊去睇dr.Ho...
琴晚驚到而家,成晚都訓唔到!
請問師兄,曾經有hvp...買保險時係咪會check到?

相關搜索目錄: 保險

有無師兄可以話我知,初起的花有咩特徵?

好大壓力呀,每晚都驚到醒!
大家穧P屋企人交代?

琴晚沖涼時,發現莖部位置多鬫n多白礡A超過十粒,其中有兩粒呈水珠狀!
而家搽3M 仲有無效?
人生就完啦!

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-10-4 07:22 發表 琴晚沖涼時,發現莖部位置多鬫n多白礡A超過十粒,其中有兩粒呈水珠狀!而家搽3M 仲有無效?人生就完啦!
Dr 點講?鎮定D

引用:
原帖由 byestar12345 於 2013-10-5 23:29 發表
Dr 點講?鎮定D
係囉,hkgppl兄唔係已經睇左Dr Ho啦咩?

不過我睇完Dr Fong都擔心唔知佢會唔會斷錯症..

Dr. 仲放緊假!之前係dr ho 到打鱁w同羇 3M..dr 話觀察下先
有特別先返去!!

我都有睇dr. fong... 我既hpv test 係佢果到做架!收到report...真係想死!
因為我初期hpv test 係-ve... 係體驗中心做!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。