推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

第一次中招(新版開始)

引用:
原帖由 BLACK_SARENA 於 2013-8-6 18:06 發表

我都係想為左女人好做返少少野.
都係個句, 有做好過無做.
放心啦兄弟, 好翻會好似你見其他上千兄弟咁全部唔見哂人, 好好咁重新生活, 你睇我BB都生埋重好健康, 其他兄弟都應該係, 但大部份一早好翻哂無上黎了, 包括留主等等

我得閒都會上黎........

各ching 加油~~

小弟今日終於去看了DR ho...
數年不見..感覺他瘦了...(因為數年前曾醫皮膚敏感)

上年12月已經發現有2粒細小的肉粒..後來沒變大 所以不以為然
但今年2月左右 竟然發現一粒白色小點...(其實我已意識到奶左野....)
至7月大粒到好似粒暗倉咁,紅色邊,有白色點點係粒野上面..(證實奶左野)

今日Dr ho話咁耐冇見..問我什麼事了...
我便交代所有細節! 病發經過...
Dr ho 檢查後...就話我得了 珍珠疣!共4粒....1粒大! 3粒細! 生係條野表皮上面, 即拎枝噴槍幫我冷凍......
冷凍都有小小痛,前後不到2分鐘...可想而知Dr ho熟手程度十分高!! (果然係神醫!)

Dr ho話..好彩你得珍珠疣,唔係濕疣,否則就好麻煩!!!!!
我當堂個人輕鬆左...
最後Dr ho 話冷凍後未來數日會甩,..如果粒野變大or有咩事 就2星期至1個月內回來搵佢!

以前呢個板有hktong tong1 伙記等等抗病前輩...如今早已好返...人都不見了!

天為真一

我想問有無師兄係去“關懷愛滋“ 驗A同梅?我打去約,條友係咁問長問短,又要我再打去confirm, 而家又開始亂諗野,唔知果度灡瑽蝓I,我又驚撞到識既人。
其實dr. 係咪都有得驗?話晒果度都無咁揚(果度多唔同類型既醫生)。

謝謝各位師兄!

引用:
原帖由 kav9 於 2013-8-9 00:54 發表 我想問有無師兄係去“關懷愛滋“ 驗A同梅?我打去約,條友係咁問長問短,又要我再打去confirm, 而家又開始亂諗野,唔知果度灡瑽蝓I,我又驚撞到識既人。其實dr. 係咪都有得驗?話晒果度都無咁揚(果度多唔同類型既 ...
去政府驗,唔洗錢兩星期有結果,去 dr 度驗都得,但要錢但會快口知結果

引用:
原帖由 FISHBALL759 於 2013-8-8 21:48 發表 小弟今日終於去看了DR ho...數年不見..感覺他瘦了...(因為數年前曾醫皮膚敏感)上年12月已經發現有2粒細小的肉粒..後來沒變大 所以不以為然但今年2月左右 竟然發現一粒白色小點...(其實我已意識到奶左野....) ...
你小問題好快好番,加油

eric師兄知唔知要幾錢?

我7月中係dr.ho 驗大約$1400, 兩日後有結果!

引用:
原帖由 hkgppl 於 2013-8-9 15:08 發表
我7月中係dr.ho 驗大約$1400, 兩日後有結果!
師兄係驗A同梅?

引用:
原帖由 kav9 於 2013-8-9 20:03 發表 師兄係驗A同梅?
夠3個月驗會準確D

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-8-9 08:15 發表

你小問題好快好番,加油
多謝師兄...! 大家都健康!
天為真一

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-8-9 20:27 發表

夠3個月驗會準確D
今日岩岩第90日

引用:
原帖由 kav9 於 2013-8-9 20:03 發表

師兄A同梅?
係呀,但我只係得20日,之後再驗!
但dr.話己經話好準,叫我唔好擔心!

回復 17526# 的帖子

約鰲N咪諗咁多啦..

各位C兄~加油!!

頂,岩岩打去dr. ho, 話要下星期三先有 ><

引用:
原帖由 kav9 於 2013-8-8 16:54 發表
我想問有無師兄係去“關懷愛滋“ 驗A同梅?我打去約,條友係咁問長問短,又要我再打去confirm, 而家又開始亂諗野,唔知果度灡瑽蝓I,我又驚撞到識既人。
其實dr. 係咪都有得驗?話晒果度都無咁揚(果度多唔同類型既 ...
幾年前去過, 係朗豪坊對面, 而家唔知係咪, d人好好既, 但只有驗A

引用:
原帖由 kav9 於 2013-8-12 12:18 發表 頂,岩岩打去dr. ho, 話要下星期三先有 >
Dr 放假,19號應診

引用:
原帖由 eric2013 於 2013-8-13 22:56 發表 Dr 放假,19號應診
唔該C兄。

各位師兄好!
我D花自2010年中好番,一直沒番發.  
祝各位身體健康!

引用:
原帖由 strange 於 2013-8-19 00:03 發表
各位師兄好!
我D花自2010年中好番,一直沒番發.  
祝各位身體健康!
恭喜哂你呀!
師兄,請問你好番之後!到目前為止有冇食煙,飲酒!?

想問下有家室既師兄、這段時間如何過?不做?

今日去左dr. ho, 佢真係好好人,我話俾佢知夠期驗a同梅,佢之後問埋我驗唔驗埋\,但唔係一定,仲安慰我之前驗過rna同pha無事,今次應該無事,叫我唔好太擔心

差唔成個月冇見DR HO 了,好似有DD未清曬,要排到下星期四才有位,其他師好番曬未呀?近期冇乜人 update

引用:
原帖由 Joke2012 於 2013-8-20 20:26 發表 想問下有家室既師兄、這段時間如何過?不做?
未康復一定不能做。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。