推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 littlehorse 於 2007-12-3 18:43 發表
小師妹 (@ 報告:

上星期五晚去走一趟... 平平地睇下有咩好野...
今次抄左d no. 上去...
89 day 23 day 6 day
8仔剛做... 諗緊 12 / 71 好唔好... 突然一見 91 / 92 小師妹 on my list...
預左dup一般... 就 ...
大家唔駛再問我尼個report個囡幾多號:

http://forum.timway.com/f/thread-141946-1-1.html

早已揚左啦.

引用:
原帖由 littlehorse 於 2007-12-3 18:43 發表
小師妹 (@ 報告:
係夾腳出 - how was her FJ skills?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-3 19:19 發表
又有fj 玩, 岩Pen兄.
Yeah!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-4 07:49 發表

http://forum.timway.com/f/thread-141946-1-1.html

早已揚左啦.
OH... 唔覺食左好野...
locker呀叔話可以開大... 堅唔堅先??
不過空穴來風... 未必無因!!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2007-12-4 13:09 發表

OH... 唔覺食左好野...
乜個老霖唔係我話你知咩?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-4 07:49 發表

早已揚左啦.
又有人為佢著迷了

上星期去左, 俾件十八歲,baby fat, service唔得, m到唔俾摸lin頭,又話怕癢,bj,bm 唔駛指意,真你小佢老味,一陣又遇上查牌,唉!!!!!總之就係一次不愉快的經歷........................:-(

引用:
原帖由 aduck1 於 2007-12-4 14:10 發表
上星期去左, 俾件十八歲,baby fat, service唔得, m到唔俾摸lin頭,又話怕癢,bj,bm 唔駛指意,真你小佢老味,一陣又遇上查牌,唉!!!!!總之就係一次不愉快的經歷........................:-(

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-12-4 13:43 發表

又有人為佢著迷了
師兄 (! 有無意見??

引用:
原帖由 Kyoto 於 2007-12-4 13:43 發表

又有人為佢著迷了

引用:
原帖由 littlehorse 於 2007-12-4 17:03 發表

又係我出包告之時...
(! & (@
昨夜同FRIEND兩個分別MARK佢地兩個小師妹...
我梗係食番(@啦...

昨夜重逢再相見... 入房都唔DUP住啦...
溫馨一輪... 抱抱錫錫...
將(@攪到好似女朋友咁... 除下除下... 就除曬啦...
(@細細粒好好抱... 真係手感一流!!
不經不覺... 小弟弟就Shoot左啦!! 新鮮感覺好正!!

PART2 DUP因小弟很倦已呼呼入睡... (@自動波同我按腰同肩...
手勢及火喉見我之前的post啦...

朋友的(!
我經過入房前見小師妹一見面, 又係細細粒型...
化左妝比(@時代感多d...
入房前都俾friend知道係初學師的小師妹...
不過無估都評論如下...
part 1 part 2 都好似什麼也不識...
位置...手勢及力水... 時間控制都唔多得...
rpp又唔多得... 挑引性行為又唔多懂似的...
part 2 諗左一陣後拒絕朋友開大的要求...

anyway... 女女本身身材等等都吸引... 24歲左右啦...

同是學師... 似乎(@於技巧, 能力方面比(!好一點點...
有無師兄有試過2人可報告一下?! thx!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-6 20:12
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-6 20:12

Brother , what means is Shoot左啦 ar?

Ching, did you shoot inside?!!
SamSam

最近有咩人氣師傅推介呀..........??

引用:
原帖由 joe456 於 2007-12-7 19:34 發表
最近有咩人氣師傅推介呀..........??
我都想試我至愛嘅 R Pat Pat
有冇邊個BG真係可以 R到差不多走火架

師兄們近排有咩好推介

謝謝∼

引用:
原帖由 r0patpat2006 於 2007-3-24 12:55 發表
昨晚臚ㄙ儔谓的r理乱介绍.......先说77郎n,但要等.......想到有的是时V,就等一下. 谁知道等了15分砲L又话77限来被人book了. 怎可能??? 结果Ű ...
有PDD????

今日真係激到嘔血...

見到各位 c 兄 推介兩個小妹妹 今晚心思思想上去試下
上到去點知經理話兩個都放假... 頂 咁算啦 叫經理介紹

入到房 太黑睇唔清楚個樣 見高高地 都 ok啦
點知一行埋黎幫我除衫... 有口臭... 心知不妙
心諗都算啦 都已經入左房 試試啦...

唔試由自可 一試把幾火
個姐姐都唔知識唔識按摩架
呢道"鍊"兩下 果道"鍊"兩下
我只係覺得俾人搣咁...
都唔好講技巧喇...
佢"按摩"果時好似好趕時間咁 每個位置都唔會"按"多個3分鍾
跟住推油... 佢真係只係倒 d 油落背脊然後係咁推下 d 油就算...
仲要係隔住 d 油 我都覺得佢對手好"鞋" 好似有張沙紙推我背咁...
推黎推去 又係果一兩個位...
唔知係唔係佢按得太快 所以推左好耐油
推到我開始唔耐煩
part 1 完全唔掂 四個字 不知所謂

有 d 人會估 part 1 唔得 part 2 可能會得呢
我開頭都係咁諗 點撚知...
首先 冇rpp
原來推油既時候 佢用手指 "hi" 下 pp 已經算數
俾油浸完 用熱毛巾抺完身 已經叫我反轉身
佢都有自動解除 唉... 波唔太細 可惜鬆弛 腳長 可惜唔滑
佢有bm  
可惜已經冇心機
細佬抬起頭都只係生理反應
bm 一陣 佢仲問舒唔舒服呀 我都冇理佢...
跟佳佢開始用手捉住細佬   
可惜 只係捉住細佬係咁搖 佢又企得遠 想摸又摸唔到
最後細佬鑑生俾人搖到嘔白泡...

最頂佢唔住係 佢用熱毛巾同我清潔呀...

最後佢去洗手既時候(都出左去起碼5分鐘) 我自己著定衫準備走人
佢反入黎時候仲問我咁快走 未夠鍾...
頂 原來我早左4個字走人
一出房 望一望姐姐個樣... 原來係嬸嬸黎...

去到 counter 我先知佢係() 因為全程都冇講過十句野
counter 話佢係新黎 所以唔係好熟...
我話佢唔係唔熟 而係唔得... 俾400蚊諗住梳乎個半鍾 而家寧願早四個字走人 你諗諗啦

各位師兄小心 () 個號碼同 (! (@ 差少少 但係已經係天堂同地獄既分別呀

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +60 原創內容 2007-12-10 07:25
  • 白貓兒 威望 +60 原創內容 2007-12-10 07:25

'見到各位 c 兄 推介兩個小妹妹 今晚心思思想上去試下
上到去點知經理話兩個都放假... 頂 '

頂乜Y, 星期日有可能放假
你應先打上去問
若都放假, 再諗定一個選擇做backup.

引用:
原帖由 ymtcantona 於 2007-12-10 02:58 發表
今日真係激到嘔血...

有 d 人會估 part 1 唔得 part 2 可能會得呢
l我開頭都係咁諗
尼種估計, 只適用於就算力唔夠、位唔準,
仍有心機、同客傾下計的bg,
他們的心態才會公公平平的:

你俾錢出尼, 是想開心的.

回復 #942 ymtcantona 的帖子

如果過程如你所講,
不是因為你,
那洹畯抸雩羒lacklist這bg.

多謝貓兄指點!!

不過尋晚真係好激氣... 我都係第一次未夠鐘自己走人
真係頂個阿嬋唔住...

引用:
原帖由 ymtcantona 於 2007-12-10 10:22 發表
多謝貓兄指點!!

不過尋晚真係好激氣... 我都係第一次未夠鐘自己走人
真係頂個阿嬋唔住...
感謝師兄提供no.
一於badlist佢!!

唔知有冇其他師兄試過呢個阿嬋?

引用:
原帖由 ymtcantona 於 2007-12-10 10:44 發表
唔知有冇其他師兄試過呢個阿嬋?
師兄請你係幾點進場嫁 ???

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

12 點左右啦 電視仲播緊英超

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。