推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 ymtcantona 於 2007-12-10 19:01 發表
12 點左右啦 電視仲播緊英超
師兄, 好同情你的經歷, 下次打電話book左先啦

引用:
原帖由 ymtcantona 於 2007-12-10 11:01 發表
12 點左右啦 電視仲播緊英超
咁就算個兩位小師妹放假,你都可以做番個 D 紅牌嗎 !!!!

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-12-11 18:35 發表

咁就算個兩位小師妹放假,你都可以做番個 D 紅牌嗎 !!!!

我只係去過九樓兩次(唔計阿嬋果次) 有咩好介紹呀??
以前去開太子城... 又貴又多c9 最後要轉移陣地

引用:
原帖由 ymtcantona 於 2007-12-11 11:08 發表

我只係去過九樓兩次(唔計阿嬋果次) 有咩好介紹呀??
以前去開太子城... 又貴又多c9 最後要轉移陣地
你可以依家睇番之前 D 師兄寫過嗰 D 紅牌,然後記住咪得囉 !!!

陳永仁 C Hing, 好耐冇見喇,估唔到會o係呢個區見到你呀~ 幸會幸會。

引用:
原帖由 acwk1211 於 2007-12-14 05:48 發表
陳永仁 C Hing, 好耐冇見喇,估唔到會o係呢個區見到你呀~ 幸會幸會。
仁兄佢好似係開咗個頭之後就冇再講嘢喎 !!!!

代Justinada兄抄下:

順便提一提當日之bg, 中女local, 因小弟覺得新女或後生女好多時也無招呼,像上次!*, 後生local,她說我不鍾意吹,這裡是否一定要吹?我唯有扮君子說不一定,她就無bj啦!!!!
今次死都要招呼好的,忘記了是^ or (, part 1 好好力,但位置不準, 按完後痛了2日, part2有些驚喜, 如ching有興趣知,pm小弟啦!!!

謝謝

見到各位大大都到呢間野評價唔錯, 放工見無野做, 又唔想開大, 既然晶晶1hr+HJ都要$250, 不如比多少少去新場啦... 事前自己做定功課, 記低各位大大介紹既no., 放工食少少野就上去了...

入locker換衫, 見到條毛巾, 嘩... 係咪應該落少少漂白水呢... 沖完涼就出廳坐... 四眼經理哥哥問想做邊個, 結果記低既no.唔係放假就上左鐘, 算... "咁走肥走Local啦", 信下四眼哥哥試下*(, 做一次白老鼠... 唔夠5分鐘... "入得房啦", good!!!

房間如同各位所講... 好黑喎, 入房果刻連BG晌邊都唔知... 見到啦, 26+, 果然走肥, 及手波仔(32B左右), 樣子OK wor... Part 1水準普普通通, 不過都叫準同夠力... 佢好多野講, 不過我又唔Mind吹下水... 講下尋晚既英超Super Sunday, 講下有線64台, 講下佢男友, 我又攪下爛Gag, 講下笑話... 輕輕鬆鬆Part 1就完了...

Part 2佢自動除淨Under, 開始BM背脊(我唔好RPP, 叫佢唔使)... 5分鐘後轉身BM前面, 之後就帶袋BJ... 吹左5分鐘就叫佢停, 佢然後就訓晌我身邊, 望左我一陣, 開始錫lin同HJ, 10分鐘後就交功課了... 本來做完我佢就放工去同男友食飯, 點知有人Mark佢鐘, 唔比佢走, 本來開開心心(可以放工+我D白癡"李嘉誠"笑話)既佢, 突然down哂, 我都有D唔開心...

Overall感覺唔錯 (無錯, 又玩Feel)... 可能知道佢有男友, Part 2有D偷情Feel... 自己返啅度: 80%, 下星期去多次先, 返啅定試新呢??

最後, 多謝各位大大介紹呢個新"主場"!!! Thank you all!!!

相關搜索目錄: 笑話 功課
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-18 08:29
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-18 08:29

綜合左各位 C Hing 既報告..好似 *( , (@ , (! , !@, 同埋 * 都係好野.. 小弟未上過去, 有無d 高同較後生既 BG 呀?? 吾該各位 C Hing

昨晚深夜時份,在旺角街頭我突然聽到一把熟悉的聲音在我耳邊響過,

回頭一望如來係一位熟朋友(紅牌),她可能是剛剛收工,而隔離重有一位

中年成熟男仕陪伴在側,當時心諗唔通是她的愛人 ?? 但後來事實話比我知

,原來又是她的茶客,因熟朋友同他傾了幾句,便各自分開,熟朋友之後便

朝著車站方向離去,我這時便抵死地致電給熟朋友,話比她聽我剛才在她的

背後,然後問候一聲便掛斷電話了。 ...... 唉 ......... 唉 ......................................

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-19 20:14
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-19 20:14

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-12-19 18:27 發表
然後問候一聲便掛斷電話了。 ...... 唉 ......... 唉 ......................................
係好耐以前我聽過一首歌
唔知你仲記唔記得呢
今日你同我天各一方
你有你既生活 我繼續我既忙碌
但係假如有一日
我地真係係路上高偶然咁撞到既話
我地會點下頭 問候一下
然後已經唔知講乜o野好
因為你會發現我已經改變左
正如我可能唔再認識你
但係咁其實又有乜關係
我祇係知道係呢一剎那
我係幾咁想念你

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-12-19 18:27 發表
昨晚深夜時份,在旺角街頭我突然聽到一把熟悉的聲音在我耳邊響過,

回頭一望如來係一位熟朋友(紅牌),她可能是剛剛收工,而隔離重有一位

中年成熟男仕陪伴在側,當時心諗唔通是她的愛人 ?? 但後來事實話比我 ...
師兄你都幾感性喎!請問乜野叫做茶客?同眾人杯茶有關?

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-19 20:44 發表

係好耐以前我聽過一首歌
唔知你仲記唔記得呢
今日你同我天各一方
但係假如有一日
我地會點下頭 問候一下
然後已經唔知講乜o野好
因 ...
呢首陳年舊歌亦係我最中意歌曲之一,每次係街撞見舊情人我都諗起呢首歌…

巴打們認不認得這就是55?
我見過樣一般不過睇相幾白喎.

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件, 請嘗試多貼文章獲取積分,積分超過 120 或特定用戶組方可查看.

擒晚9時打上去問, 62,98,89,60,16,88分別收工,放假, 無做........ETC.......~.~

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2007-12-20 12:54 發表
擒晚9時打上去問, 62,98,89,60,16,88分別收工,放假, 無做........ETC.......~.~
麥92呀嘛.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-20 04:56 發表

麥92呀嘛.
前晚O麥左

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2007-12-20 12:57 發表

前晚O麥左
連去兩晚、好似我連去銀泉兩晚一樣.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-20 04:59 發表

連去兩晚、好似我連去銀泉兩晚一樣.
擒晚放棄左, 不過今晚應該去........如果其中1個NO O係度的話

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2007-12-20 13:05 發表

擒晚放棄左, 不過今晚應該去........如果其中1個NO O係度的話
別忘8仔亦佳選擇.

引用:
原帖由 Spidy 於 2007-12-18 15:31 發表
綜合左各位 C Hing 既報告..好似 *( , (@ , (! , !@, 同埋 * 都係好野.. 小弟未上過去, 有無d 高同較後生既 BG 呀?? 吾該各位 C Hing
後生的bg多數無services, 重有好多時會偷工減料的!!!!!

引用:
原帖由 justinada 於 2007-12-20 14:16 發表

後生的bg多數無services, 重有好多時會偷工減料的!!!!!
8仔, 92,16係例外
少中女89亦更唔駛講,敬業樂業.

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-20 06:19 發表

8仔, 92,16係例外
少中女89亦更唔駛講,敬業樂業.
8仔, 記低佢先

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-19 12:44 發表

係好耐以前我聽過一首歌
唔知你仲記唔記得呢
今日你同我天各一方
但係假如有一日
我地會點下頭 問候一下
然後已經唔知講乜o野好
因 ...
我喜歡聽舊版嗰隻多 D 喎 !!!! ................ 哈哈!!!!!  
但現在好似又未到天各一方的地步 .................. 喎 !!!!

可能我係重磅關係,著咗件救生衣都負荷唔到我的重量,令我再浮再沉

......................唉 .............................

引用:
原帖由 Langfp 於 2007-12-19 21:23 發表

師兄你都幾感性喎!請問乜野叫做茶客?同眾人杯茶有關?
估唔到師兄你都有點慧根喎 !!!! .................. 哈哈 ^^

相關搜索目錄:

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。