推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-20 05:06 發表

別忘8仔亦佳選擇.
白貓兄,
星期一上去原本想嘜8仔,但話佢己經冇做喎!?

引用:
原帖由 pkhkg 於 2007-12-20 22:18 發表

白貓兄,
星期一上去原本想嘜8仔,但話佢己經冇做喎!?
唔見左佢no, 唔係call佢問問.

RPP can never make my release, maybe no more sensitive there

引用:
原帖由 PAULOVE 於 2007-12-20 22:28 發表
RPP can never make my release, maybe no more sensitive there
With rpp, the game has only just begun, man!

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-20 22:31 發表

With rpp, the game has only just begun, man!
some have finished.... ant walk is a very high skill, I

Nowaday I like RTT rather than RPP

ToyToy has rough surface, finger nails running on there very existing, but easy to form small scar if nails too sharp

引用:
原帖由 PAULOVE 於 2007-12-20 10:28 PM 發表
same U

引用:
原帖由 mpower 於 2007-12-20 10:49 PM 發表

same U
if u R 20 yrs , then u didn't like it

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-20 14:23 發表

擒晚佢都無返
不過做左60, 一個字.............正
尤其好小part1都令我o甘滿意, part 2就不在話下啦

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-20 14:23 發表

擒晚佢都無返
尤其好小part1都令我o甘滿意, part 2就不在話下啦

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2007-12-21 10:16 發表

擒晚佢都無返
C hing, how 's her Part 2 ...did she rpp and any VAS?

引用:
原帖由 gerrard1208 於 2007-12-21 02:15 發表

擒晚佢都無返
如果咁正師兄咁你的番啅指數係幾多呀 ???

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

很久沒有去dup骨...
前晚1條友走上去... 8仔無返... 無得試...
再找小師妹吧!!

part 1 不再詳述... 只待更多進步空間...
part 2 有RPP... 有BODY... 有VAS...
         真情流露!!

最後小師妹問我會唔會係呢個場找第二個囡囡...
佢話俾佢見到實會吃醋喎!!
唉... 又黎一個煩字!!
女人有時真係幾煩... 不論同你係因為咩關係而開始!!
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2007-12-22 20:54
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2007-12-22 20:54

早幾日零晨四點幾,剛剛收工行經新興咪走上去,諗住揼吓骨
瞓番陣,入到更衣室換衫,跟住有位哥哥仔比張號碼紙我,初
時想簡嗰兩位小師妹,點之一個冇返一個就剛剛上房,心諗唔
係呀嗎 ??? 咁橋 ..... ,淨番嗰 D  都冇乜心水,後尾睇到有個
&!,又試吓先,...... 簡完號碼跟住比錢,然後阿
叔問幾點叫醒你呀 我話10點嗱 !! 然
後阿叔咪習起個時間囉 !!! 跟住沖涼然後在休息室,坐陣飲杯大
力,跟住入房,入到房囡囡已在房內鋪好毛巾等候著,然後入除
衫瞓低,囡囡問邊到倦D呀 ??我話兩肩同小腿,之後&!開始揼,
力度OK,傾落先知原來佢唔係在這裡做咗好耐,佢之前在國內係
做按摩的,唔怪之得D力水都唔差,不知不覺park 1就完咗,到
park 2 囡囡自動解除束縛,佢雖然唔係熟於大波一族,但又未至
於冇波,波波慢遊背部時,兩小指都不忘找尋生命之泉,而尋找
泉源時,我發覺有架蘭花戰機向我的天眼偷襲,這時令我有點不知
所醋,之後囡囡叫我轉身繼續做下淨餘的大結局。 .........
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2007-12-23 11:13
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2007-12-23 11:13

我想問知唔知聖誕節o個d會唔會加價架..?

引用:
原帖由 teddyboy 於 2007-12-24 12:01 AM 發表
籣桂坊d啤酒就會加價

相關搜索目錄: 啤酒

引用:
原帖由 teddyboy 於 2007-12-24 00:01 發表
聖誕D客有大有細都要交人返屋企啦... 仲敢加價??
反而農曆年就會加價!!

引用:
原帖由 littlehorse 於 2007-12-24 14:07 發表

聖誕D客有大有細都要交人返屋企啦... 仲敢加價??
反而農曆年就會加價!!
上年去就無加到...今年就唔知喇...

尋晚九點幾上到去,靜!好多BG都係得一粒兩粒鐘,但紅牌即紅牌,照樣客接客。

引用:
原帖由 Langfp 於 2007-12-26 08:09 發表
尋晚九點幾上到去,靜!好多BG都係得一粒兩粒鐘,但紅牌即紅牌,照樣客接客。
而且永遠在臨走報(買)單時都會聽到叫原地,所以江湖地位誰能代替,分分鐘會升格為
新興 mark 單王。

有咩好介紹..!?!?
可以pm我嗎..!?!?

引用:
原帖由 牧童 於 2007-12-26 19:47 發表

而且永遠在臨走報(買)單時都會聽到叫原地,所以江湖地位誰能代替,分分鐘會升格為
新興 mark 單王。
那是誰呢?

引用:
原帖由 白貓兒 於 2007-12-26 20:31 發表

那是誰呢?
咪之前有位師兄所講嗰個紅牌囉 !!!

小弟看了各位師兄的報告後, 很想去一轉試試, 但大多數NO.沒有公開, 請各位師兄可提供7:00-9:00PM在場的筍女給小弟, Thank you!

引用:
原帖由 fryiu 於 2007-12-26 22:11 發表
但大多數NO.沒有公開,  
不是啊.
你真了看了大部份報告?

引用:
原帖由 fryiu 於 2007-12-26 14:11 發表
小弟看了各位師兄的報告後, 很想去一轉試試, 但大多數NO.沒有公開, 請各位師兄可提供7:00-9:00PM在場的筍女給小弟, Thank you!
這裡係用符號或中文字鞋音代替號碼的,例如六十就會是這樣 ^)或碌零。

真理必勝,正義長存。......

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。