推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

[灌水] 新興閣"R pat pat" 高手, 小心走火

睇完晒成條thread. 昨日下午出發.
電mark你地介紹的no. #*, !^...都放假.
上o左去先算.
哥哥仔介紹,no !!* (唔記得)
part 1   5/10
part 2   7/10 rpp
下次一定要試#*

睇完晒成條thread. 昨日下午出發.
電mark你地介紹的no. #*, !^...都放假.
上o左去先算.
哥哥仔介紹,no !!* (唔記得)
part 1   5/10
part 2   7/10 rpp
下次一定要試#*
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2007-12-27 23:42
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2007-12-27 23:42

我今晚想去揼揼...有咩人氣no.推介..我想要啲後生嘅...生手唔區..pm我都得...thx...

引用:
原帖由 joe456 於 2007-12-28 19:22 發表
我今晚想去KK...有咩人氣no.推介..我想要曮嵽...生手唔區..pm我都得...thx...
can try (!, (@

引用:
原帖由 Langfp 於 2007-12-28 19:32 發表

can try (!, (@
兩位會唔會有煙味...因為我最怕...

引用:
原帖由 單屌一西 於 2007-12-27 18:50 發表

這裡係用符號或中文字鞋音代替號碼的,例如六十就會是這樣 ^)或碌零。
多謝, 明白晒!

終於試過小師妹 (@ 喇. 非常正!!

小師妹服務態度非常好, 好傾, 間唔中會唱歌, 講既野有時都好攪笑!!

part 1 ok 喎, 唔差, 夠力, 都舒服.

part 2, 有自動解除, 有吹, 有 rpp, 但係就冇之前其他師兄提到既 french kiss 之類, 不過整體黎講都好正.

值得一試再試.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2007-12-29 20:36
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2007-12-29 20:36

引用:
原帖由 ymtcantona 於 2007-12-29 06:46 發表

小師妹服務態度非常好, 好傾, 間唔中會唱歌, 講既野有時都好攪笑!!

part 2, 有自動解除, 有吹, 有 rpp, 但係就冇之前其他師兄提到既 ...
咁請問師兄你有冇試過另外嗰位師妹 (! 呀 ???  

...................................
真理必勝,正義長存。......
...................................

最近食佐兩扒,特敬告諸位

扒1 = !#& - !$$ + !$
Part 1: 3/10
Part 2: 1/10
番啃指數: -1/10
評語: 懶惰的微波洩慾琪

扒2 = @)! - !!!
Part 1: 7/10
Part 2: 3/10
番啃指數: 1/10
評語: dumbola C9

又 - 佢地的紙褲會唔會recycle?

本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2007-12-31 12:01
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2007-12-31 12:01

引用:
原帖由 ymtcantona 於 2007-12-29 14:46 發表

part 2, 有自動解除, 有吹, 有 rpp, 但係就冇之前其他師兄提到既 ...
我都有試過...不過我自己就覺得一般...
你提及果啲都有出現..不過可能我自己要果啲唔係lee啲啦...
人地話佢幾後生..我就唔覺得係喇...
因為佢個髮形好怪....

引用:
原帖由 東虫 於 2007-12-31 11:30 AM 發表
最近食佐兩扒,特敬告諸位

扒1 = !#& - !$$ + !$
Part 1: 3/10
Part 2: 1/10
番啃指數: -1/10
評語: 懶惰的微波洩慾琪

扒2 = @)! - !!!
Part 1: 7/10
Part 2: 3/10
番啃指數: 1/10
評語: dumbol ...
皆因老子胆細,所以從未敢踏足此場

請問有咩 no 既中女服務好好架,  因為我搵中女多.... (eg part 1 手骨好 or PART 2 較放....)
謝謝各位

引用:
原帖由 joejoe31 於 2008-1-1 09:14 發表
Thank you for your report
Say something useful!

引用:
原帖由 peninsula 於 2008-1-1 09:15 發表

Say something useful!
佢都好似出左20+個相同既Post...

引用:
原帖由 b_lo601 於 2008-1-1 10:30 發表
佢都好似出左20+個相同既Post...
Banned already!

引用:
原帖由 ymtcantona 於 2007-12-29 14:46 發表

下次一定要試
[fly][/fly]

Little report:

Tried *@ night shift. Local 2x girl, slimn (very thin and airport), long leg, gf-feel. Part 1 so so...Part 2 is OK.  
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +20 精品文章 2008-1-2 03:07
  • 白貓兒 體力 +20 精品文章 2008-1-2 03:07

Tried ^@

Part 1 8/10
Part 2 8/10 Rpp is good as expexted!!!

Also tried ^@. Ok la. Nice legs but a bit mid-aged look. Don't really like her fake moan (even I did not touch her).

2007最後一擊在此...
8仔又無返... 不過怕介紹的第二D囡囡SOSO...
所以都係果個!

第一次DUP骨無PART A... 直去PART B...
過程如GF與BF...
奇怪... 究竟囡囡是否對我真的有不同的感覺呢??
觀察多幾次先...

之後真係眼訓... 同囡囡一齊訓...
囡囡6:45才放工...
雖佢肚餓... 但都唔等佢食早餐了!!
夠鐘... 天光... 沖涼... 俾錢... 走人...
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +30 精品文章 2008-1-2 19:16
  • 白貓兒 體力 +30 精品文章 2008-1-2 19:16

引用:
原帖由 littlehorse 於 2008-1-2 09:44 發表
2007最後一擊在此...
8仔又無返... 不過怕介紹的第二D囡囡SOSO...
所以都係果個!

第一次DUP骨無PART A... 直去PART B...
過程如GF與BF...
奇怪... 究竟囡囡是否對我真的有不同的感覺呢??
觀察多幾次先... ...
師兄嗰個即係邊個呀 ???

真理必勝,正義長存。......

佢…好似講緊(@,係嗎師兄?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。