推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

其實都ok既
不過可能睇過天子四  睇其他覺得唔好睇
佢最衰d書勁拖  拖到尾就爛尾
完全頹廢 有時睇左一期都唔覺講過d咩

不過今次都幾抵睇  再睇落去先知

天子四最好

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-1-12 10:14 發表

可能肥黃諗住將天子注入多d鬼元素.....將呢本野變成一本鬼書...
遲下天子六完左...如果要再出...
都可以叫做<天子--猛鬼列傳>...玩清朝同袁世凱...話佢地日日撞鬼...
到時用天子名出書...又玩下鬼故(亦 ...
<天子--猛鬼列傳>
I like it!

今期節奏明快交代鬫n多洁A但係朱元璋同日陽君結為父子一段就真係太快了,相反劉伯儮L去同佢決心幫朱元璋鴾葚藶程就寫得幾細緻,另外朱元璋對巧巧麉銎應ㄣX感人

撞琱絕薑悀l同天下一齊出,我一次過睇晒2本洁A的而且確天子嚗@情係跑贏天下,但論畫工就真係輸俾天下!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-1-27 18:59 發表
今期節奏明快交代鬫n多洁A但係朱元璋同日陽君結為父子一段就真係太快了,相反劉伯儮L去同佢決心幫朱元璋鴾葚藶程就寫得幾細緻,另外朱元璋對巧巧麉銎應ㄣX感人
我就覺得武神戰器 vs 拖雷果part都ok...寫朮赤拼死都要保護同父異母的拖雷,幾好
音樂無界限

我冇睇天子六,但好想知,點解元軍打得過渾天寶鑑.....

唔知點解,雖然天子6唔差,但始終好似仲未及天子四咁好睇..................

今期朱元璋同巧巧隔世相逢鶪@炟u係睇到我眼濕濕,跟手我仲摷晒1至9期逼我老婆睇(佢成日話我買漫畫浪廢),由夜晚11點幾睇到半夜3點幾,跟茤蝧籈痚搕U期幾時出喎,哈哈以後就可以叫佢負責買咯,各位兄弟,小弟先此聲明我唔係老黃推書團鴾H呀,地道港佬蟀[!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-2-5 21:41 發表
今期朱元璋同巧巧隔世相逢鶪@炟u係睇到我眼濕濕,跟手我仲摷晒1至9期逼我老婆睇(佢成日話我買漫畫浪廢),由夜晚11點幾睇到半夜3點幾,跟茤蝧籈痚搕U期幾時出喎,哈哈以後就可以叫佢負責買咯,各位兄弟,小弟先 ...
音樂無界限

本野 越黎越薄 跌到差唔多100版都冇 班粉腸又偷懶

引用:
原帖由 腳指尾拉西 於 2007-2-6 18:26 發表
本野 越黎越薄 跌到差唔多100版都冇 班粉腸又偷懶
講真我都覺得真係薄驉A同埋今期好似開始有d越褻V大格儱P覺,老黃第9期咋諢A你唔係又係咁呀!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-2-5 13:41 發表
今期朱元璋同巧巧隔世相逢鶪@炟u係睇到我眼濕濕,跟手我仲摷晒1至9期逼我老婆睇(佢成日話我買漫畫浪廢),由夜晚11點幾睇到半夜3點幾,跟茤蝧籈痚搕U期幾時出喎,哈哈以後就可以叫佢負責買咯,各位兄弟,小弟先 ...
點迫???????
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

特別報告:今期天子六(第十期)終於跌破100頁關口,最新頁數報99頁,根據漫畫分析員估計該書已跌破7天平均線,而預計玉郎系因人材缺乏關係其頁數將可能於短期內再下試80頁讀者心理關口。

毒王騎住入鶧收r物睇謊雩茷Y抄中華英雄鶧次U毒戰神,又係無啦啦捉條友謗m毒同用毒折磨到佢變成殺人機器,老黃,俾D 新意鴙籪荂I

今期勝天尊者果段,會唔會暗示用武神戰器的時候係唔可以用自身內力去御駕??
音樂無界限

應該可以掛,如果唔係武神戰器一離身而自已又唔識武功(直覺覺得識內功=識武功)仲俾人"中"到咪禲H

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。