推介:| 調解員課程 | Makeup Course | Hypnosis course | English course | NLP training | cissp cisa cism | 營養學課程 |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

今期無驚喜,內頁得91頁,13翼打生化戰,老朱走火入魔又一期,但有一樣幾成功,就係越睇越憎鶩茤儦p!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-2-26 19:52 發表
今期無驚喜,內頁得91頁,13翼打生化戰,老朱走火入魔又一期,但有一樣幾成功,就係越睇越憎鶩茤儦p!
同意!拖雷真係好克人憎!!!!

引用:
原帖由 KING546 於 2007-2-26 22:55 發表

同意!拖雷真係好克人憎!!!!
呢條友出場咁耐只係比 D "平民百姓" 好打 D ,遇到識 D 武功鴾j茄都差 D 搞唔掂,老黃又話乜十三翼個個強者,強咩隉A無勇無謀,咪又係持勢凌弱鴾G世祖(仲要金毛,成個 MK LOOK)!而家最期望係睇黿齯苂I死法,最好就係俾朱元璋打殘後流落荒野,再俾漢人生蟑飽I

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2007-2-27 19:00 發表

呢條友出場咁耐只係比 D "平民百姓" 好打 D ,遇到識 D 武功鴾j茄都差 D 搞唔掂,老黃又話乜十三翼個個強者,強咩隉A無勇無謀,咪又係持勢凌弱鴾G世祖(仲要金毛,成個 MK LOOK)!而家最期望係睇 ...
我諗好難咯!!!依D角色有排都唔會死.不過俾朱元章打番鑊就或者有可能.

十三翼唔係蒙古最強者黎既咩???
點解d死o靚仔咁屎都做到十三翼???
係咪蒙古人冇咁多強者?????定係老黃傻左????諗住將十三翼變做一個家族???
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

拖雷俾朱元璋一招彎月刀劈斷手,條友抵死啦~~玩猴子偷桃
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-2 10:46 PM 發表
拖雷俾朱元璋一招彎月刀劈斷手,條友抵死啦~~玩猴子偷桃
可惜.......我想睇佢俾朱元璋監生打死多d.....

可能自己修歷史,每次睇天子系列時,看到故事把歷史篡改,總不是味兒!!

引用:
原帖由 crazybb 於 2007-3-3 04:17 發表

可惜.......我想睇佢俾朱元璋監生打死多d.....
我反而想睇佢比朱元璋打斷d手腳..再比d平民圍剿至死多~~~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 不平凡人 於 2007-3-5 10:09 發表

我反而想睇佢比朱元璋打斷d手腳..再比d平民圍剿至死多~~~
me too
音樂無界限

最好俾平民剿完仲荇I蟑飽A最後俾 D 野狗連骨都擙I就一流

ddddddddddddddddddd

近幾期的內容 & 節奏都keep得好好
朱元璋 vs 韓山童,都知距打唔過白蓮教主韓山童,所以都無咩特別驚訝,今期豐盤俾朱元璋了結,偷襲不成反喪命...抵死
音樂無界限

今期老朱確係幾型夾勁,了結豐盤同片低罕雷麚打X大快人心,加埋上期搣甩呀拖雷隻手,呢兩期真係睇得痛快,老朱唔夠韓山童砌就預驉A但就估唔到身負日月二宗絕學D懮\會輸得咁快隉A不過話時話我個人其實幾鍾意睇老黃對劉福通鼢y寫,身居高位、好大喜功但又貪生怕死,今期佢鶗y「別看我近期行事搞笑便忘了我係絕世高手呀!」(好似係咁),真係頂癮到爆簡直係金句!潮華版奰u點就係篇幅多,所以故事比較連貫流暢同埋人物描寫深入D都唔會太阻劇情。

引用:
「別看我近期行事搞笑便忘了我係絕世高手呀!」
我睇果陣都笑出聲
音樂無界限

估唔到身負日月二宗武功都輸得咁快.....咁陰陽法王在生都係獻世ga啦....

睇咗今期...
劉福通真係可以當上〝天子6最搞笑演員〞,韓山童 & 劉伯温喺度傾計...距就喺度斟茶遞水,果番心底話都幾搞笑
不過估唔到郭子興原來係白蓮教教徒

相關搜索目錄:
音樂無界限

我覺得...朱元璋同白蓮天女日後可能會有感情戲出現
補充:
鐵木真揾到果個天翔靈物〝太極玄棺〞入面會唔會放咗宋帝昺條屍呢?定係例行公事--空無一物
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-16 22:52 發表
我覺得...朱元璋同白蓮天女日後可能會有感情戲出現
補充:
鐵木真揾到果個天翔靈物〝太極玄棺〞入面會唔會放咗宋帝昺條屍呢?定係例行公事--空無一物
應該係軍同佢個兄弟張床!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。