推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

天子六相當o吾錯;老黃o尼次我撐你,你o米好似神掌o甘又爛尾o牙!

今期真係完全承接到上期的 ,
五強講果段對白好鬼有聖鬥士 feel
最另眼相看的係韓林兒,由初初覺醒的武藝低微,變到家下內力同世尊之子有一拼之力,雙方掌力互拼果下世尊之子仲驚愕韓林兒的內力竟然〝實力...不俗〞,而且神遊物外大法仲可以元神無需離體控制待女,以一控九只屬碎料,仲玩到以一控百添,咁大的進步...今期真係要頒個最佳進步獎俾韓林兒
好強烈的感覺,魔童陳友諒要揾的飛將戰器的裝備者好大機會係世尊之子
音樂無界限

今期五L打到 “戰狼3000” 變成 “戰狼300”,勁!老朱壓陣回歸,睇佢從天而降果條冰火龍,氣勢上而經贏晒,佢鵀^歸肯定會有驚喜表現,期待下期佢威威!但係較為失望既係 “世尊之子”既表現,我一直以為佢係一個無論武功、心計都係天才,但睇佢今期果種進退失據個樣,真係覺得我一直以螺ㄟ爬襣\,睇怕佢應該好快會被老朱收皮!

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2009-3-16 17:23 發表
今期五L打到 “戰狼3000” 變成 “戰狼300”,勁!老朱壓陣回歸,睇佢從天而降果條冰火龍,氣勢上而經贏晒,佢鵀^歸肯定會有驚喜表現,期待下期佢威威!但係較為失望既係 “世尊之子”既表現,我一直以為佢係一個無 ...
我覺得佢地本身係想煲重呀世仔
如果唔係冇可以鋪咁Q多期
可能係大帝寶佢地急住要150期完
所以呀世仔要做大茄
反正佢而家連名都冇,唔搵佢做炮灰搵邊個

如果真係咁急住完..我諗一定好多人唔like....
直頭cut書都似...
大佬呀..之前煲左咁耐..e+咁快玩完....唔通大帝寶佢地真係想比人寄子彈???
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

喺 youtube 見到的《洪武大帝》MV

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 +40 精品文章 2009-3-18 14:17
  • 冰河 威望 +40 精品文章 2009-3-18 14:17
  • 冰河 金錢 +40 精品文章 2009-3-18 14:17
  • sammy20072007 體力 +20 精品文章 2009-3-18 11:59
  • sammy20072007 威望 +20 精品文章 2009-3-18 11:59
  • sammy20072007 金錢 +20 精品文章 2009-3-18 11:59
音樂無界限

簡短報告 :
老朱强勢回歸
大帝寶喺專欄透露《天子6》可能冇咁快30期內完
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-3-20 23:41 發表
簡短報告 :
老朱强勢回歸
大帝寶喺專欄透露《天子6》可能冇咁快30期內完
今期武當七俠之首-宋遠橋登場 ...

引用:
原帖由 iamkennyger 於 2009-3-13 22:04 發表
今期老朱新形象回歸,期待下期開戰,必定精彩!
不過拉琪就慘lu,叫春男同黑仔應該要戴無數綠帽.......
拉琪的.....最終都留比春春

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-3-18 09:58 發表
喺 youtube 見到的《洪武大帝》MV

好精彩

今期武當三俠-俞岱巖登場 ...

今期韓林兒真係 ...
完全冇一種做領袖的風範...
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-3-28 23:10 發表
今期韓林兒真係 ...
完全冇一種做領袖的風範...
同佢老豆差好遠......

咁2父女差咁多年....
老豆死o個陣都30幾啦(當20生女到個女長大...16歲)..
個女到e+先得o個18 ~ 22...冇佢老豆咁型.一d都唔出奇..
                       /□\/■\
                        ||  ||

個人覺得呢個韓琳兒真係好似果D國企、家族式管理既典型繼承人,一句吾硠打N一向得埋薄G你只係我公司既人,間公司係我既,我鍾意點就點,幾時到你D外人•••!上述內容全部真人真事親身經歷,所以我睇到老朱好無奈甘講:朱某•••不敢!嘩!真係感同身受!

今期登場的開咗心眼的盲箭手箭術都好堅吓喎,
如果哲別仲在生...真係想睇距同盲箭手的比試
而且安排常遇春去進修箭術,咁一定跟歷史結局 -- 陳友諒死於一箭穿頭

老朱又再大發神威...
世尊之子慘敗,更令我相信飛將戰器的裝備者一定係世尊之子
音樂無界限

話時話,
上幾期老朱都有留〝so〞喎...
但今期D〝so〞完全唔見哂
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-4-3 23:14 發表
今期登場的開咗心眼的盲箭手箭術都好堅吓喎,
如果哲別仲在生...真係想睇距同盲箭手的比試
而且安排常遇春去進修箭術,咁一定跟歷史結局 -- 陳友諒死於一箭穿頭

老朱又再大發神威 ...
世尊之子埋陳友諒堆
唔通世尊之子就係徐壽輝?

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-4-4 00:22 發表
話時話,
上幾期老朱都有留〝so〞喎...
但今期D〝so〞完全唔見哂
上2期初場就用火燒晒......

supporttttttttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 -20 惡意灌水 2009-4-8 13:38
  • 冰河 威望 -20 惡意灌水 2009-4-8 13:38
  • 冰河 金錢 -20 惡意灌水 2009-4-8 13:38

引用:
原帖由 元朗躉 於 2009-4-4 05:23 發表

世尊之子埋陳友諒堆
唔通世尊之子就係徐壽輝?
連佢條o靚你都識...
大大中史都好勁下....
                       /□\/■\
                        ||  ||

今期張士誠之弟張士德來也 ...

引用:
世尊之子慘敗,更令我相信飛將戰器的裝備者一定係世尊之子
睇埋今期世尊之子 & 寒月武的往事,睇嚟我的估計應該正確
音樂無界限

今期的魂之箭技好明顯係針對邪童陳友諒而設啦
但今期十三翼召集開會,王保保幾時加入十三翼
仲識得十三翼的通訊方法...
王保保加入咗十三翼我冇乜印象ge
音樂無界限

一刀穿背,世尊之子rip?

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2009-4-13 21:21 發表

睇埋今期世尊之子 & 寒月武的往事,睇嚟我的估計應該正確
狂人兄真係准,服!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。