推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

神兵系列討論有限公司

引用:
原帖由 唐不阿奴 於 2007-3-11 17:05 發表
編劇都吃屎!!!!完全唔記得左「天魂萬噬」係咩招式......神兵2時,宗主出「天魂萬噬」個期寫明係神速反擊技......而家「天魂萬噬」變左「瘋魂千滅」千級版......cheap哂,難怪要整招垃圾招變成殺著....
所以話...
近幾的《神兵3.5》 & 《神兵F》好鬼悶呀,劇情一D都唔緊張
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-11 17:24 發表

所以話...
近幾的《神兵3.5》 & 《神兵F》好鬼悶呀,劇情一D都唔緊張
可能係佢地d爛鬼編劇掛住搞玉皇朝武俠世界個data base,唔記得哂神兵世界d野......天魂萬噬就咁失傳左....我真係想去個討論會度鬧爆佢地

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-11 17:24 發表

所以話...
畢竟設定太亂來了...又話豪傑打贏一個神之後功力再進步和「眼界」比以前大開好多,結果連個凡人都打唔過...醉道人一出場只係個二級高手,現在竟然和武神通這上一代的絕世高手並肩作戰而且表演仲相差唔遠,太怪了...

嗯~突然想起F的天降異物是否這玩意呢...

題外話~估唔到123要節外生枝呢...

引用:
原帖由 my709394 於 2007-3-12 23:02 發表

畢竟設定太亂來了...又話豪傑打贏一個神之後功力再進步和「眼界」比以前大開好多,結果連個凡人都打唔過...醉道人一出場只係個二級高手,現在竟然和武神通這上一代的絕世高手並肩作戰而且表演仲相差唔遠,太怪了.. ...
no la....我估豪傑係打win左ga
但係天皇練埋咩九死邪功,越死越勁ma,要比豪傑打死一次,咪又勁左d咁去搵千歲狗lor.....

引用:
原帖由 唐不阿奴 於 2007-3-13 23:06 發表

no la....我估豪傑係打win左ga
但係天皇練埋咩九死邪功,越死越勁ma,要比豪傑打死一次,咪又勁左d咁去搵千歲狗lor.....
神武天皇同羅剎怨魂打果陣好似係『死』第7次,如果你估中的話同豪傑打又『死』第8次,咁照計神武天皇仲有2次可以『死』,又有排玩...
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-13 23:33 發表

神武天皇同羅剎怨魂打果陣好似係『死』第7次,如果你估中的話同豪傑打又『死』第8次,咁照計神武天皇仲有2次可以『死』,又有排玩...
仲有1次咋,點計數.....

引用:
原帖由 唐不阿奴 於 2007-3-14 22:26 發表

仲有1次咋,點計數.....
〝死〞完第9次,第10次先係真死......
音樂無界限

引用:
原帖由 my709394 於 2007-3-12 23:02 發表

題外話~估唔到123要節外生枝呢...
今日睇咗,個高妹好〝騎呢〞
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-3-10 12:57 發表

唔多似喎
但今期龍虎門專欄都有講依件事喎......

頂!
今期神武天皇出乜鬼嘢最強絕招...把鬼!原來只係以氣凝聚三個分身拑制敵人俾自己任打任篤,神武天皇咁就叫大和國武學天才,果個乜鬼嘢最強絕招...真係《心劍神訣》都強過距
音樂無界限

引用:
原帖由 KING546 於 2007-3-16 15:25 發表

但今期龍虎門專欄都有講依件事喎......
但真係唔多似太平喎
音樂無界限

嘩!!《神兵F》又搞gag......
王無忌登場!!
音樂無界限

今日收到風,神兵3.5月會在五月完結。

之後新的神兵會轉做潮華版,亦是暫時潮華版計劃的最後一套(因為已經唔夠人手做潮華版了)!

引用:
原帖由 冰河 於 2007-3-26 00:30 發表
今日收到風,神兵3.5月會在五月完結。

之後新的神兵會轉做潮華版,亦是暫時潮華版計劃的最後一套(因為已經唔夠人手做潮華版了)!
終於肯完咯
希望新神兵會做番好睇D啦
音樂無界限

我一直覺得《神兵3.5》敗筆之一係果D九唔搭八的飛獸、怪獸

音樂無界限

今期3.5簡直利晒大普!!果4件明王駛唔駛畫兩版?開心飛天一刀又一版!!果個唔知乜q鏡又大半版!!最後又無啦啦拉業又一版?!痴q線架!!!!

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。