推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

神兵系列討論有限公司

雖然今期問世單挑武、勇宗主事前有太平教路,但都睇得好鬼興奮,三招使出清脆利落,一氣呵成。唔知問世仲有冇得威埋最後幾期呢
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-7-5 23:36 發表
睇廣告,《神兵3.5》之後的神兵4叫《創世神兵》,故事由零開始,終於唔再玩天晶 lu
老黃咪又係再出多d神兵同天魔打
不過今次應該係由人創造神神兵

相關搜索目錄: 廣告

引用:
原帖由 南宮問天 於 2007-7-7 15:52 發表

《神兵4》不等於《創世神兵》.
《神兵3.5》彩虹看樣子有喜了,東方問世是如何辦到的呢?
依個咪係神農尺神能物都醫得番

果兩個大羅剎宗宗主失驚無神玩自斷經脈,又再爛尾收場
音樂無界限

雖然下期就係神兵3.5最後一期,
但我卻一D期待情緒都沒有
同神兵2比, 感覺真係差好遠..........

引用:
原帖由 KING546 於 2007-7-16 12:30 發表
雖然下期就係神兵3.5最後一期,
但我卻一D期待情緒都沒有
同神兵2比, 感覺真係差好遠..........
哩部神兵睇到中段我已經冇心機睇落去,已經成爲我的雞肋之一,期期都是Scan下D公仔算,唔使2分鐘已經睇完。

對於佢的完結,同King兄一樣,完全沒有任何期待,反過來有一種解脫的感覺。

數近年令到我有所不捨得漫畫,就只有武神
系列,和當年肥良的黑豹。
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

我想知d編劇有冇傾下先出d故仔ga
神兵f 預告,燕王有大羅剎宗後人幫手
而家3.5就話羅剎宗從此仆街.....咁算點先

引用:
原帖由 唐不阿奴 於 2007-7-19 20:38 發表
可能會話在公元5000年時,科學家用大羅剎宗的DNA製造了大羅剎宗後,
然後再坐時光機回到神兵f年代幫燕王手呢!!!
過去的心火般灼熱,今天已變了冰凍。。。。。。。

引用:
原帖由 唐不阿奴 於 2007-7-19 20:38 發表
今期講大羅刹宗由問世繼任,
問世仲可以同彩虹世仔.

引用:
原帖由 KING546 於 2007-7-21 10:20 發表

今期講大羅刹宗由問世繼任,
問世仲可以同彩虹世仔.
大東方羅刹宗

老黃係咪有思覺失調?!同樣都係楊廣...喺《天子4》 就殘暴不仁,但喺《神兵3.5》就過份婆媽,楊素仲衰...同《天子4》的情節都唔夾,今期就俾豪傑一劍埋單。點搞呀,老細!!
唔好同我講係2個唔同時空發生的事嚟(抄考漫畫蜘蛛俠情節)
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-7-22 11:21 發表
老黃係咪有思覺失調?!同樣都係楊廣...喺《天子4》 就殘暴不仁,但喺《神兵3.5》就過份婆媽,楊素仲衰...同《天子4》的情節都唔夾,今期就俾豪傑一劍埋單。點搞呀,老細!!
唔好同我 ...
天子四既楊廣乜唔係天魔上身既咩?!

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-7-22 21:29 發表

天子四既楊廣乜唔係天魔上身既咩?!
有D咁的事,咁我要去漫畫屋温一温書先
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-7-22 11:21 發表
唔好同我 ...
老黃直頭當冇左依件事啦!!!!!
之前又話神兵3.5係天子4前傳,又話開心會變暴君.
講到最初O個陣我都好期符開心點樣由忠變奸,會唔會便豪傑埋單.
點知咁求其就講完. 同天子4啲劇情一D都唔敏合.
之前仲要出個少年朝陽天師黎做到好似同天子4有關咁.
真係不知所謂!!!!!!

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-7-22 21:48 發表

有D咁的事,咁我要去漫畫屋温一温書先
我都可能記錯架,你知啦,O係天子系列入面有3大冤魂:天魔,天妖同項羽既MA~~~~

集集都有好易搞錯.....

引用:
原帖由 KING546 於 2007-7-23 10:11 發表

老黃直頭當冇左依件事啦!!!!!
之前又話神兵3.5係天子4前傳,又話開心會變暴君.
講到最初O個陣我都好期符開心點樣由忠變奸,會唔會便豪傑埋單.
點知咁求其就講完. 同天子4啲劇情一D都唔敏合.
之前仲要出個少年朝陽天師黎做到好似同天子4有關咁.
真係不知所謂!!!!!!
你唔提起我都唔記得出過朝陽天師添
老黃次次都係咁啦,趕住出新書果陣就拿拿淋摺咗本舊書...
最搞鬼的係豪傑竟然識用天晶大爆炸,乜天晶大爆炸唔係異魔臨死前向天晶施下的詛咒嚟咩:bird:?咩『天晶之主,富貴綿綿,浩劫茫茫。』嘛,係用嚟詛咒日後得到天晶,而又貪戀權貴的人嘛(最佳例子係南宮逸),但自豪傑得到天晶後都好似冇乜點富貴過喎,又唔係貪戀權貴的人,但都用得〝天晶大爆炸〞而又死唔去:bird:,咪又係自打嘴吧
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-7-23 23:01 發表

你唔提起我都唔記得出過朝陽天師添
老黃次次都係咁啦,趕住出新書果陣就拿拿淋摺咗本舊書...
最搞鬼的係豪傑竟然識用天晶大爆炸,乜天晶大爆炸唔係異魔臨死前向天晶施下的詛咒嚟咩:rea ...
老黃在不知不覺間,已經將天晶大爆炸變在做超必,之前的詛咒已經唔記得左

神兵3.5=垃圾一埋

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。