推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

神兵系列討論有限公司

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-3-27 00:13 發表
今期3.5簡直利晒大普!!果4件明王駛唔駛畫兩版?開心飛天一刀又一版!!果個唔知乜q鏡又大半版!!最後又無啦啦拉業又一版?!痴q線架!!!!
同意!!!!!

引用:
原帖由 KING546 於 2007-3-10 12:37 發表
有人話清朝的問天其實係太平, 唔知有冇可能呢??
《神兵F》...
個『問天』真係南宮太平喎,仲有天晶綠臂添
音樂無界限

除左洪7公 & 郭靖用 18 掌外, 另一個係誰?

引用:
原帖由 kariyui 於 2007-4-19 09:52 發表
除左洪7公 & 郭靖用 18 掌外, 另一個係誰?
係咪喬峰呢??

引用:
原帖由 KING546 於 2007-4-19 11:01 發表

係咪喬峰呢??
睇個樣好似七十二掌都打隻怪獸唔死

引用:
原帖由 KING546 於 2007-4-19 11:01 發表

係咪喬峰呢??
應該係喬峰...
仲有武神戰器出場添
音樂無界限

今期真係唔錯.幾好睇!!!

今期確係好睇,估唔到有喬峰呢d陳年人物都出埋黎
但如果佢解釋唔到點解太平識用神兵異能(佢係魔種,用到虛無魔鏡都仲ok,但用神農尺就真係過份左)
and之前講過不能鑄兵(第一次打義勇門時),但又鑄神農尺
我就罷買

引用:
原帖由 唐不阿奴 於 2007-4-23 23:06 發表
今期確係好睇,估唔到有喬峰呢d陳年人物都出埋黎
但如果佢解釋唔到點解太平識用神兵異能(佢係魔種,用到虛無魔鏡都仲ok,但用神農尺就真係過份左)
and之前講過不能鑄兵(第一次打義勇門時),但又鑄神農尺
我就罷買
我對神兵F有信心...我估應該可以自圓其說無問題...編劇嚟講呢本睇得出有比心機...

果6件異寶組成咗個〝太空站〞,果班天魔唔會係《小魔神》入面果班魔神掛
音樂無界限

又是这个 又是这个  能打点人字吗/

小弟今期好好彩買到本錯體3.5!!

由第1頁一跳就跳到11頁,去到18頁之後又去番第11頁,跟住去到30頁之後又變番23頁去到30就完左喇!!

呢個簡直係小弟既睇書新體驗!!

引用:
原帖由 Dr.Evil 於 2007-5-25 20:03 發表
小弟今期好好彩買到本錯體3.5!!

由第1頁一跳就跳到11頁,去到18頁之後又去番第11頁,跟住去到30頁之後又變番23頁去到30就完左喇!!

呢個簡直係小弟既睇書新體驗!!
你果本可能係『神兵優化工程』的體驗版

相關搜索目錄: 工程
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-5-26 09:41 發表

你果本可能係『神兵優化工程』的體驗版
都有可能喎!!從而去清洗我呢d讀者都唔定,等我下定決心可以cut書!!

相關搜索目錄: 工程

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。