推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

神兵系列討論有限公司

大羅剎宗宗主〝武〞&〝勇〞,話要喺一水隔天殺死太平...但係太平一定死唔去,但都想睇吓太平喺武功上有咩突破

兩位宗主用上『武勇』的名嚟做自己的名字,喺咪暗示除咗武勇的父親宗主外,武勇係近代最出色的大羅剎宗宗主
音樂無界限

其實講開又講,《天子肆》一開始就講隋文帝擁有天劍

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-6-3 11:49 發表
大羅剎宗宗主〝武〞&〝勇〞,話要喺一水隔天殺死太平...但係太平一定死唔去,但都想睇吓太平喺武功上有咩突破

兩位宗主用上『武勇』的名嚟做自己的名字, ...
算係咁啦,雖然佢去到外傳都冇咩好表現,但都算係宗主個仔,打得兩下啦

本帖最近評分記錄
  • 冰河 體力 -16 惡意灌水 2007-6-6 15:42
  • 冰河 威望 -16 惡意灌水 2007-6-6 15:42

〝武〞、〝勇〞宗主又練返《羅剎魁》又係盞搞,《神兵一》入面宗主搞咁多嘢都係唔想距的後人受『廿七大限』之苦,哩兩件衰仔又無啦啦練返,我係宗主實激到翻生
音樂無界限

今期豪傑的表現又唔錯喎,智勇兼備,不過果2位宗主都未盡全力,希望一水隔天有場好戲睇吓啦
最尾頁〝翻生〞的神武天皇肯定同大羅剎宗勾結,吞拼中原
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-6-20 22:43 發表
〝武〞、〝勇〞宗主又練返《羅剎魁》又係盞搞,《神兵一》入面宗主搞咁多嘢都係唔想距的後人受『廿七大限』之苦,哩兩件衰仔又無啦啦練返,我係宗主實激到翻生
最好笑係佢兩個識一刀絕空......
同埋驚邪有招式....

越来越没意思了`````主角总是不死```

引用:
原帖由 南宮問天 於 2007-6-30 23:26 發表
神農尺才剛重生沒多久又碎了,這算哪門子的天神兵啊!
次次都係有重要人要救先會重生,之後就再碎
襯返神農氏~輕生~自己嚐百藥個種精神掛!!!
(唔好唔記得,天子入面,天劍哩把代表真命天子o既神兵都斷左好多獲)
哩本野我自從知開心係楊廣後,就無真正睇過
只係間唔中去書坊係咁二睇幾頁

同埋,佢今次係因咩事碎,俾咩打碎,
我無記錯,佢前兩次都係碎係虎魄之下

新來的,我也好喜歡神兵(從前)我希望快點完結3.5啊,(還有4期.........折磨讀者啊.....)

覺得開心好鬼廢,同牛郎一樣練《七大限》,牛郎的《七大限》起碼使出嚟都有返咁上吓威力,同樣都係《七大限》,但落在開心手上就好鬼廢,分分鐘連雞雞地的《心劍神訣》仲勁過距

東方問世又上場,唔知點解好興奮
問世,加油呀!!

音樂無界限

想問下14期神兵f最尾出現個符號代表物嘢

引用:
原帖由 小邪靈子 於 2007-7-4 11:29 發表
想問下14期神兵f最尾出現個符號代表物嘢
燕王見到幅畫入面o個圖案??  卍
係第二次世界時德國希特拉的軍隊圖案
可能下篇會講化成邪帝的問天會去到二次世界大戰時的德國.
大慨係咁樣,如有錯漏,請多多指正

引用:
原帖由 KING546 於 2007-7-4 11:47 發表

燕王見到幅畫入面o個圖案??  卍
係第二次世界時德國希特拉的軍隊圖案
可能下篇會講化成邪帝的問天會去到二次世界大戰時的德國.
大慨係咁樣,如有錯漏,請多多指正
原來係甘樣,唔該你

睇廣告,《神兵3.5》之後的神兵4叫《創世神兵》,故事由零開始,終於唔再玩天晶 lu

相關搜索目錄: 廣告
音樂無界限

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-7-5 23:36 發表
睇廣告,《神兵3.5》之後的神兵4叫《創世神兵》,故事由零開始,終於唔再玩天晶 lu
緊係再玩天晶啦,再玩到亂哂大籠
神兵F點出落去呀~HAHA

引用:
原帖由 金屬狂人-Ⅱ 於 2007-7-5 23:36 發表
緊係再玩天晶啦,再玩到亂哂大籠
神兵F點出落去呀~HAHA

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。