推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-18 11:35 AM 發表

恭喜恭喜

我就........
唔好咁, 陪你玩牌玩到三點喎~~~

My new target!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-18 11:50 AM 發表

唔好咁, 陪你玩牌玩到三點喎~~~
同我玩牌玩到三點,你講你同阿色呀................
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-18 11:56 AM 發表

同我玩牌玩到三點,你講你同阿色呀................
你繼續扮野羅~~~

我同呀色夾埋八隻眼睇住你地一齊走架

引用:
原帖由 March 於 2006-9-18 11:27 AM 發表

我今晚會買羅斯托克...羅返我幾日失去左的!!!
我買左喇!!!

星期三一齊出黎慶祝~~

引用:
原帖由 旦丁 於 2006-9-18 11:17 AM 發表

成功地向某人心湖投下大石?
何止大石, 今次係殞石!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-18 13:49 發表

Great!!!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-18 12:19 PM 發表

恭喜~~
桃花依舊, 人面全非!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-18 12:15 PM 發表

你繼續扮野羅~~~

我同呀色夾埋八隻眼睇住你地一齊走架
呢個咪遲走既原因0羅...................因為果晚個司機唔得閑呀

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-18 12:31 發表

呢個咪遲走既原因0羅...................因為果晚個司機唔得閑呀
個司機o個晚係咪真係唔得閒, 邊個知

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-18 12:19 發表

千祈唔好火星撞地球

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-18 12:39 PM 發表

個司機o個晚係咪真係唔得閒, 邊個知
我知...因為我響隔離聽到電話講乜

男人係咪都咁鍾意講大話....

男人係咪都咁鍾意講大話????

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-9-18 14:08 發表
未必係因為鍾意講大話而講大話

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-9-18 02:08 PM 發表
的確男人係會講大話,
只不過佢講o既大話係睇你點諗, 你有咩感受....

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-18 12:41 PM 發表

千祈唔好火星撞地球
你哎o也老婆叫聽晚食飯~~

引用:
原帖由 熊仔頭 於 2006-9-18 02:08 PM 發表
講大話其實唔關男人定女人事

試下回想一下
當妳未擁有佢既時候,
妳可能會開心,因為佢會花時間講一個大話
令妳開心或者唔會難受

但當你擁有他或她擁有妳的時候
講一個大話,就任何情人都忍受不了
感覺被騙一樣

到底係事情角色地位改變左.....
定係你既心改變左啦
想想吧

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-18 15:37 發表

一早知你同佢有路

我聽晚原本約左人....要睇下聽日d 人係咪真係會出o黎先...可唔可以聽日晏晝覆你

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-18 03:37 PM 發表

有冇我份架.............

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-18 03:44 PM 發表

一早知你同佢有路

我聽晚原本約左人....要睇下聽日d 人係咪真係會出o黎先...可唔可以聽日晏晝覆你
你明知佢地有路你又去...想捉姦在床呀

引用:
原帖由 March 於 2006-9-18 04:32 PM 發表

可能想3p

引用:
原帖由 March 於 2006-9-18 16:32 發表

好難響床捉到佢地, 細摩依家鍾意去打野戰

相關搜索目錄: 野戰

引用:
原帖由 色即是空 於 2006-9-18 04:38 PM 發表

好難響床捉到佢地, 細摩依家鍾意去打野戰
佢打得多野戰可能想試下水戰...你可以拎定相機去魚排等佢

相關搜索目錄: 野戰

引用:
原帖由 kenny01 於 2006-9-18 03:45 PM 發表

有冇我份架.............
一齊羅, 食完上red!!

引用:
原帖由 細摩 於 2006-9-18 05:28 PM 發表

一齊羅, 食完上red!!
粉腸
砵砵砵

引用:
原帖由 出火仔 於 2006-9-18 01:12 PM 發表

粉腸

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。