推介:| 開蓬車頂維修翻身 | Email Hosting | Online Shop System | makeup course | Wedding Photography Tip | Bordeaux Red | English learning | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 toolbox2 於 2011-1-19 13:28 發表
u can find discount on macau.com
好似都無乜特價咁.....
無論是愛與被愛,也是串步難行

回復 5126# 的帖子

yup, another AD say 1688 hotel +2tickict

回復 5127# 的帖子

我都見到, 唔鬼理佢, 剩係話比佢知有咁既事就算...

find a day ,next week團年飯

引用:
原帖由 toolbox2 於 2011-1-20 11:36 發表
find a day ,next week團年飯
ok架我, 兄弟們邊日得 呀

阿安少, 有人又叫你聽日打麻將喎, 你得唔得都覆我啦, 我今日內覆返佢...

相關搜索目錄: 麻將

回復 5130# 的帖子

no la.......

引用:
原帖由 toolbox2 於 2011-1-20 17:28 發表
no la.......
咁剩係同我返深圳喝酒呢...哈哈

回復 5132# 的帖子

i just left form boat yesterday, march say they go TST to drink.....fuc

引用:
原帖由 toolbox2 於 2011-1-21 11:06 發表
i just left form boat yesterday, march say they go TST to drink.....fuc
佢地唔係尋晚去咋咩....今晚都去咩...

跳船...邊隻先...你知你架啦....

老孖.....我同你都有12分喎....
你隻天久, 我隻甜將都win左呀.....哈哈

兄弟們, 星期幾我地食團年呀....

我查過通勝...星期四宜團年..鐵定日子..未定食咩??!! 年尾流流食飯要定位, 有咩地方見意早D出聲

真係好難約齊腳...照樣星期四出黎食飯啦!!

回復 5137# 的帖子

how about next Monday?1/31

five "fortune" star ma

引用:
原帖由 toolbox2 於 2011-1-25 18:40 發表
how about next Monday?1/31
下星期一你賣張船飛過黎我請你食

回復 5140# 的帖子

good r

friday leiii

回復 5142# 的帖子

gogogo tonite

OK 約定曬啦...

同各位先拜早年

恭喜發財!

身體要健康,,出入會平安!!

兄弟們....團年唔齊人, 我地係咪要食返餐開年既呢 !!

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-2-8 11:57 發表
兄弟們....團年唔齊人, 我地係咪要食返餐開年既呢 !!
食咩好呢?

引用:
原帖由 March 於 2011-2-8 14:41 發表

食咩好呢?
唔知個起抵套餐仲有冇呢 ?

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-2-8 16:47 發表

唔知個起抵套餐仲有冇呢 ?
過年應該無咩套餐抵食...不過最緊要都係約齊腳

我聽晚同後晚都得閒

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。