推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 March 於 2011-4-27 09:59 發表

你去左南山食BUFFET呀
果頭掛, 我都唔知果度叫咩名, 你有冇響果邊食過自助餐呀...
無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 March 於 2011-4-27 09:58 發表

好!!
邊間呢?
響我屋企附近, 食原條 "龍躉", 不過唔係去龍皇喎...

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-4-27 11:20 發表

果頭掛, 我都唔知果度叫咩名, 你有冇響果邊食過自助餐呀...
我去果頭多數食飯盒
好似有間叫四海一家幾出名

引用:
原帖由 March 於 2011-4-27 11:25 發表

我去果頭多數食飯盒
好似有間叫四海一家幾出名
你餐餐都食住家飯架啦

你都知個名呀...

玩到癲曬...瘋狂四月快要結束了...

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-4-29 12:39 發表
玩到癲曬...瘋狂四月快要結束了...
四月結束又你五月既開始

引用:
原帖由 March 於 2011-4-29 17:36 發表

四月結束又你五月既開始
生日快樂.....:clap::clap::clap::clap:

回復 5232# 的帖子

anyone come out tonite

引用:
原帖由 toolbox2 於 2011-5-3 13:40 發表
anyone come out tonite
仲咩突然甘好興致?

尋晚訓左幾個鐘咋喎, 你想去邊先 ? 係咪買電腦 ?

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 March 於 2011-5-3 14:05 發表

仲咩突然甘好興致?
你呢輪都扭得好勁喎

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-5-3 15:30 發表

你呢輪都扭得好勁喎
扭得多壯腰補腎

係咪今晚出黎呢?? 如果唔係我就應成人去街

drink and dinner but i may after 7

引用:
原帖由 toolbox2 於 2011-5-3 16:29 發表
drink and dinner but i may after 7
你七點叫早啦
食咩好??
我推左條女先...

thomas ok too....

shum shui po la

kenny...around 4000 for lower.....mainly qq game la , web and stable

引用:
原帖由 toolbox2 於 2011-5-3 16:52 發表
thomas ok too....

shum shui po la

kenny...around 4000 for lower.....mainly qq game la , web and stable
哦...你高登買呀? 就高登等啦

我可唔可以食埋飯先出來呀, 我都係去深水埗吃飯的..

引用:
原帖由 March 於 2011-5-3 16:59 發表

哦...你高登買呀? 就高登等啦
你地食野先, 先完我都ok架啦, 我都響深水埗, 八點半前都未關門架...

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-5-3 17:58 發表

你地食野先, 先完我都ok架啦, 我都響深水埗, 八點半前都未關門架...
深水埗唔知食咩....
你約左女呀

最後你咪食左車仔麵0羅....一踏入五月, 突然好黑...
明明四月好順架....

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-5-4 09:34 發表
最後你咪食左車仔麵0羅....一踏入五月, 突然好黑...
明明四月好順架....
唔係呀..尋晚見你玩得好開心呀

引用:
原帖由 March 於 2011-5-4 10:22 發表

唔係呀..尋晚見你玩得好開心呀
鬼叫你地一聽到個名, 就雞飛狗走咩......
我都係盡返一個消費者既原則0者....

累..........

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-5-11 12:48 發表
累..........
玩都累是值得的

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。