推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-3-30 17:00 發表

呢隻我冇乜信心喎....果場似3,5多d....
真係唔買就跑一,二 買左就跑一,四......戒賭啦

回復 5201# 的帖子

沉迷賭博,命途落泊。

相關搜索目錄: 賭博

引用:
原帖由 toolbox2 於 2011-4-4 13:03 發表
沉迷賭博,命途落泊。
都叫中左就好請我地食飯...起碼我地贏餐飯先

引用:
原帖由 toolbox2 於 2011-4-4 13:03 發表
沉迷賭博,命途落泊。
尋日特登同你去腦場睇機呀, 打你電話唔係停左就唔聽.....

無論是愛與被愛,也是串步難行

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-4-6 13:09 發表

尋日特登同你去腦場睇機呀, 打你電話唔係停左就唔聽.....
佢依排都係古古怪怪

引用:
原帖由 March 於 2011-4-6 17:22 發表

佢依排都係古古怪怪
應該捉佢信耶穌....

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-4-7 10:01 發表

應該捉佢信耶穌....
搵個女人管住佢實際D

引用:
原帖由 March 於 2011-4-7 11:01 發表

搵個女人管住佢實際D
呢個又係佢其中一個煩惱...

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-4-8 10:24 發表

呢個又係佢其中一個煩惱...
原本聽日跑馬, 會唔會約埋一齊賭?

how about lenovo s205? i see pccw adv

引用:
原帖由 toolbox2 於 2011-4-8 11:28 發表
how about lenovo s205? i see pccw adv
Kenny唔係同你落場睇過咩?

回復 5211# 的帖子

will u join them tonite?if u come,  i may be late

引用:
原帖由 toolbox2 於 2011-4-8 16:12 發表
will u join them tonite?if u come,  i may be late
明天會更好

引用:
原帖由 toolbox2 於 2011-4-8 11:28 發表
有兩部勁抵
有一部陳列品, i3 cpu都唔駛3千....

打左電話你都冇聽, 冇計啦

奇妙的四月份.....

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-4-20 12:51 發表
奇妙的四月份.....
有幾奇妙? 係咪轉運

引用:
原帖由 March 於 2011-4-20 13:01 發表

有幾奇妙? 係咪轉運
係....怪事多蘿蘿...今日又一單......
有得加 ?????????? 難以相信...

又一怪事, 做乜無啦啦變左moderator ???

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-4-26 09:36 發表
又一怪事, 做乜無啦啦變左moderator ???
甘有趣...無通知你就擺你上抬

引用:
原帖由 March 於 2011-4-26 13:34 發表

甘有趣...無通知你就擺你上抬
d人未覆曬我呀, 暫定聽晚, 你得唔得 ?

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-4-26 14:50 發表

無問題...有咩呢?

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-4-26 14:50 發表

始終又試左兩樣野

可以比buffet底挑戰, 絕對係深圳最正既自助餐, 水準直迫台灣上盒屋

玩左老孖話驚到腳軟果過美利堅......有d失望...

引用:
原帖由 March 於 2011-4-27 09:26 發表

無問題...有咩呢?
你鐘意食魚, 咁去食大魚好唔好, 不過唔好話因為近我, 係咁橋見到咋..

另外, 問左buffet底, 佢又提供唔到套餐料...

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-4-27 09:28 發表

你鐘意食魚, 咁去食大魚好唔好, 不過唔好話因為近我, 係咁橋見到咋..

另外, 問左buffet底, 佢又提供唔到套餐料...
好!!
邊間呢?

引用:
原帖由 kenny01 於 2011-4-27 09:27 發表

始終又試左兩樣野

可以比buffet底挑戰, 絕對係深圳最正既自助餐, 水準直迫台灣上盒屋

玩左老孖話驚到腳軟果過美利堅......有d失望...
你去左南山食BUFFET呀

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。