推介:| 觀塘外賣速遞 | 將軍澳外賣速遞 | Party 美食到會 | 汽車蓬頂維修翻身 | 雪地靴 | 羊毛鞋 | 羊毛鞋墊 | Online Food Ordering System | Pre Wedding Photographer |

發新話題

[原創] <<老朋友Cafe>>

回復 5075# 的帖子

take a way homework

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-10-14 17:45 發表
take a way homework
點解呀 ???
無論是愛與被愛,也是串步難行

杜伊斯堡 come on baby

win ??????

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-10-18 15:08 發表
win ??????
未踢...聽朝話你知

車路士 GO GO GO

車仔贏左啦, 請食飯0丫...唔該...

布里斯班獅吼...

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-10-20 10:02 發表
車仔贏左啦, 請食飯0丫...唔該...
我估中車仔贏波...唔係應該你請我食飯咩?

拿玻里打落水狗...一個打十個

熱刺失手.....唔係big4真係唔係big4

今個星期五晚力奇....ok 嘛

好耐無去過o既地方....噚晚再去...居然有d 驚喜

引用:
原帖由 色即是空 於 2010-10-27 11:19 發表
今個星期五晚力奇....ok 嘛
係咪自己買酒去飲

引用:
原帖由 March 於 2010-10-27 16:55 發表

係咪自己買酒去飲
好呀...你想買咩酒飲

引用:
原帖由 色即是空 於 2010-10-27 17:52 發表

好呀...你想買咩酒飲
我覺得都係白酒夾D

相關搜索目錄: 白酒

引用:
原帖由 March 於 2010-10-28 09:06 發表

我覺得都係白酒夾D
其他人出唔出o黎呢

相關搜索目錄: 白酒

明天重出江湖.....好耐都冇真正咁去玩過啦...

引用:
原帖由 kenny01 於 2010-11-5 11:20 發表
明天重出江湖.....好耐都冇真正咁去玩過啦...
電波七日遊呀?

引用:
原帖由 March 於 2010-11-5 16:04 發表

電波七日遊呀?
電......波.........

HH tonite...

無人喎.............

約食飯呀, 大家幾時有時間呀...

老孖, check pmplease

回復 5098# 的帖子

march , i'm ok, u date la

引用:
原帖由 toolbox2 於 2010-12-9 13:17 發表
march , i'm ok, u date la
KENNY 無覆我..唔知去左邊到鬼....如果一陣都未收到佢覆就改再下星期啦

PS. 26號去上水BBQ 打痳雀....邊個人興趣就打比我

相關搜索目錄: BBQ

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。