推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

紫荊

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2013-3-2 17:17 發表

陌生人兄,期待在婷婷處再次見到你
年紀大,機器壞,收左山啦有緣再見

陌生人兄,我都未壞,你壞!? : p

Happy兄,他比我們年輕很多呢!

兩位有所不知啦,而家好多野都年輕化,身心都要休養一排,養返好個身子

陌生人兄,既然如此,請保重。 但希望再可以跟上次一樣,與你碰面及談笑風生! :)

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-3-3 22:41 發表 陌生人兄,既然如此,請保重。 但希望再可以跟上次一樣,與你碰面及談笑風生! :)
實有機會鵅A我都希望可以同你地見面談笑風生,雖然唔可以見面,但都可以係呢度交流
睇下報告,都幾過引

引用:
原帖由 dreamlady 於 2013-3-2 14:07 發表 期待校工考察队      
婷婷 你講的兩個靚女返左未啊

引用:
原帖由 itplay 於 2013-3-4 15:42 發表 婷婷 你講的兩個靚女返左未啊
她剛剛才叫我去試新人
返了一位喎~
itplay兄快上去看看....

引用:
原帖由 messenger 於 2013-3-4 15:51 發表 她剛剛才叫我去試新人返了一位喎~itplay兄快上去看看....
係咪已經比師兄照讂光,得唔得?

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-3-4 17:26 發表 係咪已經比師兄照讂光,得唔得?
見不到呢
又話有事走了
明天才正式上班
只知叫秋兒~

雖然秋兒要下次先見到,但係今日就終於見到嬌兒!  佢樣貌及身形的確唔錯,難怪佢呢度咁多粉絲! :)

陌生人兄,睇痝孎i就好出山喇! 嘻嘻!

唔知今日有冇師兄有秋兒鼣孎i呢? 想知有幾好! 嘻嘻!: )

回復 208# 的帖子

返左了 但没见到你

我都想知

好!過兩天上來看過究竟!: )

聽講今日再有另外一個靚女新人加盟,小弟等住睇師兄們報告喇!:)

婷婷真係得,可以有咁多後生靚女加盟,下次找誰好呢?

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-3-6 08:30 發表
聽講今日再有另外一個靚女新人加盟,小弟等住睇師兄們報告喇!:)
紫荊足球隊睇黎已經成形

今日新人靓女叫圓圓喎! : )

女子足球隊

照咁睇,我專一黻l求現正受到極大考驗
數嚗ィ鴾w超過十名技師

婷婷守龍門?

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-3-6 19:44 發表
照咁睇,我專一黻l求現正受到極大考驗
數嚗ィ鴾w超過十名技師

婷婷守龍門?
點睇都應該係教練啦

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2013-3-2 17:16 發表

William兄終于有幸與你見面,彤彤的確是婷婷那里最近最好的選擇之一,嬌爹的聲音,溫柔的手法,高挑的身形,白滑的皮膚,真是視覺上和身體上的一大享受。不過彤彤是屬于成熟美女姐姐型,各位如果要找青春少艾的話就 ...
Happy兄, 有緣與你在場中相遇, 幸甚。 難得的是我們對技師的taste相同。

今天終於能抽空上去,  一睹兩個神秘美女的芳容。 想不到秋兒是舊相識, 以前做過幾次, 感覺非常好。 經了解後得知她剛放完大假, 現轉場紫荊。秋兒一如往日, 溫柔體貼, 用心服務, 手勢熟練, 舒服到位, 並有一定的女友感, 傾吓dup吓, 讓我享受了愉快的90分鐘。 我對這杯茶極為滿意, 謹此向各位師兄推介。 另一新技師圓圓亦是靚女, 下次會一試。

相關搜索目錄:
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2013-3-6 22:57
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2013-3-6 22:57
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2013-3-6 22:57

globalwarming兄,咁多靚女,真係少半分定力都好難專一到! 睇蟋粟藇O我定力的一大考驗! 哈哈哈!

陌生人兄,有機會咪上去打足球囉! :)

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。