推介:| 英語課程 | Causeway Bay order food | 職業英語 | 化妝課程 | Wedding Photography | 天窗卷布更換維修 |

發新話題

紫荊

引用:
原帖由 william01 於 2013-1-23 23:34 發表
Local 美女紅寶

新年外遊後返港, 去紫荊按摩, Miki和Yo Yo正在放假, 婷婷極力推介本地年青靚女技師紅寶, 我好奇心起, 同意一試。
紅寶進來, 樣貌和身形果然合晒心意, 而且思想成熟、 開朗健談、 十分啱傾 ...
我星期一都有找Miki, 佢返埋那天就開始放大假
走時見到新人紅寶, 在別的場試過她數次, 她的骨技的確很好, 而且服務態度唔錯,下次會mark她
紅寶只返了3天, william01 師兄已找了佢3次, 果然是她的忠實fans
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2013-1-24 09:15

引用:
原帖由 aero169169 於 2013-1-24 09:07 發表

我星期一都有找Miki, 佢返埋那天就開始放大假
走時見到新人紅寶, 在別的場試過她數次, 她的骨技的確很好, 而且服務態度唔錯,下次會mark她
紅寶只返了3天, william01 師兄已找了佢3次, 果 ...
aero師兄見笑了。其實我並非連續3天做紅寶, 經向婷婷了解, 原來我早前第一次做紅寶時
她是到來客串, 尚未正式返工。

引用:
原帖由 william01 於 2013-1-24 12:35 發表

aero師兄見笑了。其實我並非連續3天做紅寶, 經向婷婷了解, 原來我早前第一次做紅寶時
她是到來客串, 尚未正式返工。
哦, 原來如此

小弟見各位師兄推介,就走左上去一轉諗住試下紅寶。唔知係咪太早上去,未有女仔返,見冇野做,老闆娘又攪緊清潔,咁我咪參觀一下環境,呢度俾我第一個印象係郋蒱靿苤A雖然廳係細左dd,但勝在房較多同房內有獨立浴室,俾個Like 入房坐左陣,目標人物紅寶出現,點知就發現原來之前係其他場已經做過,冇見一排,手勢依然都係咁好,適中鴾O度加上落點正確,K完真係輕鬆好多(銀包都輕鬆埋),好笑容,健談同細心都冇變過,有時間必然上去探一探班除左紅寶,仲見到另外幾位靚女,有機會再去刺探下軍情

相關搜索目錄: 清潔
本帖最近評分記錄
  • Happy_1973 體力 +20 我很認同 2013-1-26 16:58
  • Happy_1973 威望 +20 我很認同 2013-1-26 16:58
  • Happy_1973 金錢 +20 我很認同 2013-1-26 16:58
  • 白貓兒 體力 +20 多謝分享 2013-1-25 16:07
  • 白貓兒 威望 +20 多謝分享 2013-1-25 16:07
  • 白貓兒 金錢 +20 多謝分享 2013-1-25 16:07

此塲的獨立浴室放了木桶後超窄,空間所餘無幾,或要借助凳仔入木桶,何解勁like?

師兄唔好誤會,我俾like 係指佢整潔同有獨立沐室,非浸浴入木桶要用凳仔。

師兄,明白晒,多謝分享.
除了浸浴的客觀環境外,主打年輕BG,不失為一個消閑的地方, Enjoy

引用:
原帖由 Happy_1973 於 2013-1-26 17:00 發表

陌生人師兄,昨天我也有去,還得James兄帶路,引領小弟上去。整體感覺良好,只是空間稍微狹窄了一點。
Happy兄,我諗你唔會上去齋坐掛!?
James兄睇黎可以做導遊,帶埋我地周圍參觀下

引用:
原帖由 普通的陌生人 於 2013-1-25 15:47 發表
小弟見各位師兄推介,就走左上去一轉諗住試下紅寶。唔知係咪太早上去,未有女仔返,見冇野做,老闆娘又攪緊清潔,咁我咪參觀一下環境,呢度俾我第一個印象係郋蒱靿苤A雖然廳係細左dd,但勝在房較多同房內有獨立浴室 ...
很高興有眾多師兄支持紅寶, 前晚她做到午夜還未收工。
雖然疲倦, 但還是充滿笑容, 服務態度一樣咁好, 真是令人
感動。 先後已做了紅寶5次, 銀包當然輕鬆哂, 但物有所值。
難得找到心頭好, 做人最緊要開心。

相關搜索目錄: 清潔

陌生人兄,Happy兄,見笑了,其實前天晚上才是小弟的第二次到紫荊呢! : )

原來William師兄跟小弟一樣那麼欣賞紅寶.  小弟一直都被她出眾的美貌,外型,骨技及熱誠深深吸引荂A在别場一直有長期找她呢! : )

回復 63# 的帖子

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-1-27 13:32 發表
陌生人兄,Happy兄,見笑了,其實前天晚上才是小弟的第二次到紫荊呢! : )

原來William師兄跟小弟一樣那麼欣賞紅寶.  小弟一直都被她出眾的美貌,外型,骨技及熱誠深深吸引荂A在别場一直有長期找她呢! :  ...
James兄、 Happy兄, 前晚到場中, 能一睹兩位的風釆, 幸甚! 紅寶的確有強烈的吸引力,
很羨慕你們早已認識這位靚技師, 我與她總算有緣見面, 只是相逢恨晚了。

William兄,閣下真客氣.  其實現在認識她亦不算遲,相信閣下日後還有很多機會好好享受她的骨技!而在下將來跟William兄碰面的機會亦絕不會少呢! : )

引用:
原帖由 william01 於 2013-1-27 19:10 發表

James兄、 Happy兄, 前晚到場中, 能一睹兩位的風釆, 幸甚! 紅寶的確有強烈的吸引力,
很羨慕你們早已認識這位靚技師, 我與她總算有緣見面, 只是相逢恨晚了。
william兄,能夠遇到一個理想技師,已經係一件樂事,相逢又何妨恨晚,及時行樂最重要呢~

James兄、 Happy兄、 陌生人兄, 謝謝你們的意見, 有緣認識紅寶這樣高質素的技師確是一件樂事,
謹祝三位身體健康、 生活愉快, 期待日後大家在場中見面。

紅寶的一詳忠實骨迷,跟隨轉塲,沿用一貫密集式的帖子討論,的確BG唔旺都難.
希望持平心態,,以免帶來反効果

引用:
原帖由 SW3388 於 2013-1-28 16:08 發表 紅寶的一詳忠實骨迷,跟隨轉{,沿用一貫密集式的帖子討論,的確BG唔旺都難.希望持平心態,,以免帶來反隍G
開一條题以某技師命名 確有highlight她之效
不過此題已演Z轉为討論同場另一技師
我之所以不反对同一場有多個一條題是因为
既無版規禁止 再開新題是原题外另一N員
(不過也非無可能是分身呵。) 只要版面不是過多也可容許
事實上这好幾年來未試過一間場同時在版上超過兩條相關題
容許兩條相關題同存
亦即容許了新一個報告者欲爭取得人注意  

相反大家若始終留在同一條題內 卻有細水長流之感覺.

God's mill grinds slow but sure.

留在一題內也好  多個一题也好
重要的是 希望會員勿因殷切分享心情
過度吹捧某人某地 有時这可能是
一時忘形 英語所謂get carried away
因為另開一題既有突顯作用
過度吹捧 若使部份會員目光過度偏側
不是好事
God's mill grinds slow but sure.

舉兩個例子參考去年春天至初夏 新月莊题先後有幾個技師
不同會員包括我都有輪流報告
但輪流之後各人就甚少會再重覆L調
也無需說某埸某女是甚泵僥伎凗T L勢出擊。
又如近期的情雨軒题也是一樣
本版有一現存題關於另一場 雖只一题
但亦曾有少數幾位無興趣的N員
对題內技師不斷受多翻讚譽而表達質疑
我本人也是平常心 但各位留意或勿忘side effects

貓兄這個平台,使我等師兄弟知閒來所分享
請.回顧水xx題內討論個別BG 與此題部分手法有似曾相識的感覺
自然使人會有聯想,其後果可能流失有意發表分享的師兄.
未知認同否?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。