推介:| 修理頂蓬布 | Mediator course | Hypnosis course | Dream Interpretation | NLP | English course |

發新話題

紫荊

各位師兄,聽婷婷講另一受歡迎的靚女嬌兒下星期一回歸! 下次上去我又有未見過歞陘k睇喇! : )

hi    好消息   各位挂住的美女   娇儿返来了    仲有红宝    SUKI    IVY    LILY    MAGGIE    彤彤     

非常想念的大美人嬌兒已於今天下午提前復出, 一收到消息, 本來很忙都立刻拋開一切事務趕去會佳人。
嬌兒天生麗質, 3個多月不見, 美艶如昔, 只是略為消瘦了。 雖然休息一段時間, 手勢卻未覺生硬, 傾得開心
時又dup得舒服, 感覺非常好。 按完靚骨, 盡情享受90分鐘後, 疲勞全消, 心情暢快。

各位嬌兒的粉絲想見她嗎?
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2013-2-23 23:55
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2013-2-23 23:55
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2013-2-23 23:55

今晚終於上左去搵婷婷, 真係好耐無見佢啦~

婷婷一見到我就推左我入房 叫我沖涼先, 好快鄹祐, 我心諗: 唔係婷婷親自出手下話?! 跟住我涼都未沖完婷婷就帶左位靚女入房, 講左聲: 佢係嬌兒呀~ 就出左去... 睇薔芛N蒸蒸日上~!!

原來眼前呢位大美人就係傳說中嚗b兒!!! 聽師兄們講就講得多, 見真係第一次見, 見完終於知道點解嬌兒咁多fans咁多師兄都要搵返佢!!!

90分鐘後我都加入左嬌兒粉絲團鴾@份子啦
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2013-2-23 23:56
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2013-2-23 23:56
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2013-2-23 23:56

雨兄果然坐然起行,今天馬上便上了去! : )

William兄及雨兄對嬌兒有如此高的評價,看來小弟真的要會一會她才是! :)

引用:
原帖由 dreamlady 於 2013-2-23 16:01 發表 hi    好消息   各位挂住的美女   娇儿返来了    仲有红    SUKI    IVY    LILY    MAGGIE    彤彤     
Miki and Joey 呢

引用:
原帖由 dreamlady 於 2013-2-23 16:01 發表 hi    好消息   各位挂住的美女   娇儿返来了    仲有红    SUKI    IVY    LILY    MAGGIE    彤彤     
今日同嬌兒前後腳緣慳一面

引用:
原帖由 william01 於 2013-2-23 22:00 發表 非常想念的大美人嬌兒已於今天下午提前復出, 一收到消息, 本來很忙都立刻拋開一切事務趕去會佳人。嬌兒天生麗質, 3個多月不見, 美祕p昔, 只是略為消瘦了。 雖然休息一段時間, 手勢卻未覺生硬, 傾得開心時 ...
都好耐沒見她了...

回復 156# 的帖子

Sorry     Joey   周一返,Miki    迟D话你知,

回復 158# 的帖子

如你见到会好心痛,

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-2-23 22:52 發表 雨兄果然坐然起行,今天馬上便上了去! : )William兄及雨兄對嬌兒有如此高的評價,看來小弟真的要會一會她才是! :)
James兄快鷾秩@婷預約啦~

不過婷婷對我真係幾好, 我經常唔預約走上, 每次都俾到好女女我試, 真係開心

引用:
原帖由 dreamlady 於 2013-2-23 23:14 發表 如你憡N好心痛,
為何會心痛?

傳説中的 嬌兒

雨兄,我聽過嬌兒大名
可否形容一下嬌兒外型,我而花翻查各技師的賽績。
過年後陣容好像L大了很多,花多眼亂,下次可以
準確出擊

不過我而家好想見伊人

itplay兄,Joey星期一返喎! 佢係你杯茶? :)

雨兄,我志在睇翵銗L靚女姐,有緣見到就見啦! : )

globalwarming兄,你似乎都係鐘情Suki… : )

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-23 23:25 發表
雨兄,我聽過嬌兒大名
可否形容一下嬌兒外型,我而花翻查各技師的賽績。
過年後陣容好像L大了很多,花多眼亂,下次可以
準確出擊

不過我而家好想見伊人
globalwarming兄, 好想就提早預約吧, 不要再撻Q了。 如今陣容確實強大, 嬌兒、 紅寶、 Suki、 Lily都係我杯茶。

相關搜索目錄:

James 兄,
你果然心水清,我只提過伊人一次,
這也給你看穿了
你可能覺得我口花花,其實我也有專一的追求。

William 兄,
謝謝關心,由於本週索技師大軍壓境,
本週應只會去婷婷處,期待再跟你碰面吹水。

上次問 Lily 資料,在你的貼子找到了,Thanks!
Lily 的 style 跟伊人有點似,都好襟睇,
我跟她碰面好幾次了,也有D眼神接觸,
由於我功力不夠,看不透是善意或什麼。

她好似在想:
   “你條腸粉,又出豁芶芴_,
     男人,沒有一個好東西”。
又好似在想:
    “既然不是好東西,又出豁芶芴_,
      點解唔試鴽琲漱熁嚏H 我最喜歡壞男人”。

所以我有機會要探討鵅A不過要先處理伊人單case。
就算回歸技師 嬌兒是仙女下凡,也決不動搖(只限今週)。

先幾日工作繁重,累了! 稍後再吹。
Good Night

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-2-24 11:20 發表 itplay兄,Joey星期一返喎! 佢係你杯茶? :)雨兄,我志在睇翵銗L靚女姐,有緣見到就見啦! : )globalwarming兄,你似乎都係鐘情Suki… : )
James c-hing 唔同你 只專一飲一杯茶
依道我巳有幾杯茶
而家婷婷有新加左靚茶
有排嘆

相關搜索目錄:

正所謂各花入各眼, Lily and Ivy 是給人完全兩個不同的感覺, Lily冷若冰霜, 眼內似有無盡的故事等待師兄們去探究; Ivy像鄰家小女孩, 天真的笑容給人一個休憩的空間.

貪心一點, 可以兩個一齊來就好.
引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-23 12:10 發表

十卜十卜

Ching 可否分享一下最近有什麼其他的好經驗?
多點第一身資訊,受益無窮

引用:
原帖由 peterau200609 於 2013-2-25 11:44 發表
正所謂各花入各眼, Lily and Ivy 是給人完全兩個不同的感覺, Lily冷若冰霜, 眼內似有無盡的故事等待師兄們去探究; Ivy像鄰家小女孩, 天真的笑容給人一個休憩的空間.

貪心一點, 可以兩個一齊來就好.
...
兩個我都做過了, 外形性格很不同, 各有優點, 美貌與否則見仁見智。 不過, Lily對我一點也不'冷', 否則我不會番mark。

William 兄 已劈開了Lily 的冰山,
在酮u中浸浴了。

itplay兄,咁你有排忙嘆茶喇! :  )

我今日上去,嬌兒忙緊,似乎已經有多師兄mark緊佢! 睇鴾U次撞唔撞到先!

相關搜索目錄:

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-25 22:08 發表
William 兄 已劈開了Lily 的冰山,
在酮u中浸浴了。
Globalwarming兄, 你說得對, 我一向都喜歡破冰, 哈哈! 講笑啫!
其實Lily個性温柔又善良, 看你的眼神估計是害羞加善意, 期待你
早日一試她的手藝居多, 還是你直接問她吧!

Got a chance to try "Little Swallow"
Know her for a while and she is quite a cute and nice girl
Nice chatting through out the session, her voice is quite sweet
Dup and massage soft, average and comfortable
Actually she is a very good choice over there too
本帖最近評分記錄
  • aero169169 金錢 +15 多謝分享 2013-2-26 21:02
  • aero169169 威望 +15 多謝分享 2013-2-26 21:02
  • aero169169 體力 +15 多謝分享 2013-2-26 21:02
  • 白貓兒 金錢 +15 多謝分享 2013-2-26 17:16
  • 白貓兒 威望 +15 多謝分享 2013-2-26 17:16
  • 白貓兒 體力 +15 多謝分享 2013-2-26 17:16

KItty     返来了      

引用:
原帖由 dreamlady 於 2013-2-26 17:50 發表 KItty     返来了      
即是Abby嗎?

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。