推介:| 懷孕輻射 | 頭暈輻射 | 失眠輻射 | 頭疼輻射 | 腦腫瘤輻射 | 記憶障礙輻射 | 耳損傷輻射 | 抑鬱輻射 | Celine Bags | 嬰兒用品 | Loewe Bag |

發新話題

紫荊

師兄,上去睇睇咪知囉! : )

引用:
原帖由 william01 於 2013-2-20 21:16 發表 關於Lily, 我曾在"再去紫荊"貼子20#報告過。 先後做了Lily幾次, 彼此很投緣, 對她印象良好。Lily是Suki在大場時的舊同事, 20多歲, 身型高挑, 有成熟韻味, 性格酮X友善, 待客用心殷勤,我每一次都樂享她 ...
謝謝。
God's mill grinds slow but sure.

一路向...紫荊

我聽日爬牆越獄都要上紫荆,我等見伊人等鬫n耐。
婷婷又放我飛機,第一次要等好耐,如果聽日仲要
等超過30分鐘,我會直接下流地要求佢比我項f30
分鐘補數,睇懮\有咩反應,

反應1:  唔出聲= 默許= ok
反應2:  笑= yes, please
反應3:  話'唔好'='唔好停/ 唔好停手'

William, 一切隨緣吧! 祝你事事順利! :)

James.Ko 的至愛,唔使問都知係那一位啦 !

wewa師兄,你好似好了解小弟咁喎!哈哈哈!

有無師兄找過 Lily按骨?

請教一下師兄們有無lily的骨技資料?

我今日試到好洁A不過依家無時間交代得
咁詳細,有時間再講

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-21 20:26 發表 請教一下師兄們有無lily的骨技資料?我今日試到好洁A不過依家無時間交代得咁詳細,有時間再講
咁你有冇婷婷呀
今日試到乜好炾
不如介绍颼G比大家先

globalwarming師兄,我今日都有上去喎! 你試鱄一位咁好呀?: )

引用:
原帖由 globalwarming 於 2013-2-21 20:26 發表
請教一下師兄們有無lily的骨技資料?

我今日試到好洁A不過依家無時間交代得
咁詳細,有時間再講
globalwarming 兄, 我昨晚在帖子125#介紹過Lily, 你是否有興趣一試?

我也好奇想知你今日做了哪一位高質素技師。

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-2-21 00:03 發表
William, 一切隨緣吧! 祝你事事順利! :)
James兄, 謝謝關心, 我向來樂觀, 凡事隨緣, 不作強求, 相信你也是如此。 祝工作順利, 生活愉快!

it 兄,
點解你又會知我今日又撻Q 要向婷婷索償鵅H

講髐竣敿k獄都要上去就的確剪鐵絲網上鬙h,
耐何同伊人夾不到時間,第二次撻Q
我當然向婷婷索償啦
佢都算老練,立即upgrade 我到VIP會藉,話
當我覺得lonely黈伬埭N番去提取,所以暫時
爭住先

William兄,你說得對,小弟亦是樂天派。 而且亦凡事隨緣,處事隨心,更懂得珍惜和享受現在所擁有的一切! : )

Ivy

師兄們,
今日是Ivy 幫我按骨,你們有無試過由她按呃?
經驗如何?

我上到去 Ivy 和 Lily都做完洁A本來按運氣擲公字來選,
在此期間 Ivy 行出薄A—看是一個全無港女面孔/DNA 的
技師,帶有一點螳a女孩feel, 我就跟茼o進去了。

和她倾了幾句就發現她有點率直和天真瀾漫的感覺,
如沒聽錯,她在骨界只有幾個月,等於低年級生,
對工作的熱誠仍在。佢好似過年前幾日先來返工。

我應該形容她為十分好玩的技師,主動和友善,事業發展
亦OK。 一開波我已用頂頭鎚来提前慶祝曼聯來港表演了。
她亦有時依偎,好像想挑機。
由於我趕時間,全程和她傾黚綸麊梟鵅A完全唔Q 理得
按骨,互動指數高,所以我覺得好玩。幫手抹身亦很體貼,
還要求什麼?  唔知其他師兄又點?

其實唔想寫得太詳細,怕其他師兄唔去開拓。
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +25 寫得風趣 2013-2-22 06:46
  • 白貓兒 威望 +25 寫得風趣 2013-2-22 06:46
  • 白貓兒 金錢 +25 寫得風趣 2013-2-22 06:46

本人也很想給Ivy寫報告,適逢師兄提及,兩個字苠銚瞱y Good苤D 略帶天真的面孔很迷人,再加上嬌人身段及細心的服務,而且跟她傾計也很舒服及自在.
我相信她將會是另一個走紅的女女.
本帖最近評分記錄
  • 白貓兒 體力 +10 多謝分享 2013-2-22 10:17
  • 白貓兒 威望 +10 多謝分享 2013-2-22 10:17
  • 白貓兒 金錢 +10 多謝分享 2013-2-22 10:17

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-2-21 19:26 發表
wewa師兄,你好似好了解小弟咁喎!哈哈哈!
James.Ko C-hing 大名頂頂,你我曾有數面之緣. 哈哈哈 !

嘩!wewa兄,你真抬舉小弟,不過希望不是出名因為小弟是哪按死一個技師的悶棍啦!哈哈哈! 說笑吧!下次如有機會碰面的話,請打個招呼吧! : )

原來Ivy令兩位師兄咁滿意,真係有鱞賒囓X.

師兄們有幸試到好女女, 可喜可賀!!

小弟都好久沒上去探婷婷啦...

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-2-22 19:37 發表 嘩!wewa兄,你真抬舉小弟,不過希望不是出名因為小弟是哪按死一個技師的悶棍啦!哈哈哈! 說笑吧!下次如有機會碰面的話,請打個招呼吧! : )
其實我時時想跟師兄們去學洁A與其等碰面,
不如約埋一齊去按骨,有講有笑有交流,
應該好happy

師兄們有無興趣pm約時間?

雨的魅力師兄,得閒就上去探下婷婷同佢齯k女囉! : )

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-2-22 22:46 發表 雨的魅力師兄,得閒就上去探下婷婷同佢齯k女囉! : )
James師兄, 小弟我都想... 不過公司忙到死... 婷婷搵我好多次我都唔得閒...
睇到師兄們寫到咁出眾, 睇薛痝ㄜn搵日同公司講唔舒服, 要早走先得

引用:
原帖由 James.Ko 於 2013-2-22 22:22 發表
原來Ivy令兩位師兄咁滿意,真係有鱞賒囓X.
我也睇唔出。 原來Ivy具有那麼多優點, 有冇其他師兄想試?
就身段和風韻來說, 我倒很欣賞Lily。

引用:
原帖由 peterau200609 於 2013-2-22 10:00 發表 本人也很想給Ivy寫報告,適逢師兄提及,兩個字苠銚瞱y Good苤D 略帶天真的面孔很迷人,再加上嬌人身段及細心的服務,而且跟她傾計也很舒服及自在.我相
信她將會是另一個走紅的女女.
十卜十卜

Ching 可否分享一下最近有什麼其他的好經驗?
多點第一身資訊,受益無窮

雨師兄,就是因為工作辛勞才要按返多麠偽弩伄嚏I : )

William兄,我亦認同你的看法,就樣貌及外形而言,Lily是較lvy優勝。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。