推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

紫荊

引用:
原帖由 wind_wind 於 2014-3-27 08:14 發表 Hi mini7 兄,本地的搵過yumi,靚女幼幼一名,她係果種笑起上黎你見到會心動既人。dup 既話用心呀。KK 偶然見過,皮膚白晢,tee 加熱褲,性感尤物。 Kiko quote 番之前既形容,長髮斜陰髮型,修飾出小 v型臉 ...
師兄形容得很好。先兩日都見到Cow Cow,總是令我想起吳雨霏,哈哈!

回復 2050# 的帖子

今日反工同事🈶文文 夢兒   Miki,yumi,Joanne,Joey,bobo,cow cow,nana,     心柔。新同事童童

回復 2052# 的帖子

夢夢

引用:
原帖由 高佬偉 於 2014-3-27 14:22 發表
夢夢
係牙  她今天返。
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 高佬偉 於 2014-3-27 14:22 發表 夢夢
充滿電後的夢,繼續發光發亮,照耀我們的身心

引用:
原帖由 dreamlady 於 2014-3-27 14:12 發表 今日反工同事🈶文文 夢兒   Miki,yumi,Joanne,Joey,bobo,cow cow,nana,     心柔。新同事童童
新同事:童童  哈哈!知道她是誰了,之前在別場試過她。目測23/4的後生女,樣貌娟好、細細粒,曾任職尖東某大桑拿場,故此按得一手好骨,服務也體貼呢∼

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-3-22 10:22 發表 之前預約了兩位神經專科W師,2人各有特色,得知乃好姊妹,所以我對他們信心十足Bobo 是開朗陽光型,笑容滿面,而 Nana 是長髮纖型,是新晉W師第3天返工,事業線突出,有 potential開始治療時,B 怕我 ...
多謝 globalwarming 兄詳細分享 昨天見過 bobo ,笑容舉動十分可愛,看電視都七情上面

Nana 真的是長髮高挑纖瘦型,美人一名。

引用:
原帖由 globalwarming 於 2014-3-20 09:42 發表
昨天見到婷婷由心笑出薄A多方好友來支持到賀,
多個生日蛋糕,鮮花,美食,香檳紅酒...

我又發覺佢被青春氣息包圍,所以時時有講有笑,
觀察所得她的團隊的平均年齡十分後生,有幾位
靚女是學生 look and fee ...
很好奇想知究竟婷婷欠 globalwarming 兄兩渣什麼 ?

相關搜索目錄: 紅酒 香檳

wind wind 兄,
如果你想知就去看看此帖的第6頁,
我當時並無 一路向西,只是一路向..紫荊

師兄也剛上去,有無值得推介的發現?
預先感謝分享!

回復 2056# 的帖子

哈哈,多謝師兄提供消息,小弟最愛就是細細粒既美女

引用:
原帖由 messenger 於 2014-3-27 16:14 發表

新同事:童童  哈哈!知道她是誰了,之前在別場試過她。目測23/4的後生女,樣貌娟好、細細粒,曾任職尖東某大桑拿場,故此按得一手好骨,服務也體貼呢∼
聽信差兄既介紹咁正, 得閑一定去試下, 謝謝!

回復 2056# 的帖子

童童反一。   三     六         再加半張白紙新同事琪琪。    今日反工同事🈶夢兒。miki.  Joey.  Nana.   Bobo. Yumi  文文。 心柔。 cowcow

童童一次滿足我三個願望

今天的我打倒昨日的我 不久之前我仍然堅持休骨一個月,點解?因為我覺得樓上骨已經開始變質,按摩已經成為點綴,漸漸令有要求的我產生厭倦

但當今日聽到某位朋友既一席話,令我改變原來既想法
入返正題,今日收到老闆娘通知,來容大約係咁既「今日有新女仔,信我一定岩你」這段文字我都不知看過多少次,今日我再抱著(應酬)的心態上去一看,因為未知會唔會入房,所以帶上一點心意上去,一開門就見到新面孔坐在梳化上,長頭髮的她跟我既至愛一樣辮子往一邊放,有一種美,一種高貴優雅既美麗,有一點似楊恭如,當老闆娘問我會否入房一試,我表示仍要想想,但當見到差兄既信息,就知道應該一試了!

係我淋浴更衣期間期間,童童已經整好床舖,當我沖完身之後,童童馬上幫我抹身坦白講,我在紫荊一年那麼長時間,都係第一次有女仔幫我抹身 抹乾淨之後,穿上熟悉的一次性藍褲子,童童問我點解要穿褲子 我說我害羞嘛

由於已經知道童童是尖東某大桑拿場出身,所以我對她的要求一定會更高,上床,在開背的一刻我已經估到她在那間出師,我問童童我有無估錯,我果然一擊即中
雖然我未去過那大桑拿,但那套手法,次序,用力,我都感受了很多次,我對那手法及次序特別的深刻
童童的確無令我失望,甚至讓我有驚喜,首先童童先按左邊背,每一條筋都來回很多次,而當某部分特別脹既時候,童童都會細心照顧,單單背部就已經用上三十分鐘的時間
不得不提既係童童係好連貫,按完左邊背就到右邊背,然後到肩頸,左右手,在這過程中,她的雙手未曾離開過我身,每分每刻我都處於享受狀態
我個子雖小,但我自問相當受力,當童童按到大脾既時候,我竟然受不了,要和她鬥力,要縮一縮,按完雙腳之後,我竟然喘氣起來,但雙腳真是鬆唒,對於經常運動既我,係一個最佳既治療
按完全身時間已經不多,馬上就推油,童童先用力推全身一次,然後去到patpat既時候就溫柔起來,名副其實既剛柔並重
但其實此時時間已經不多,因為時間緊湊所以我只想純按,但她使出一招九陰白骨爪,令我投降了,一路R一路拎枕頭,手始終都唔離開我身,當轉身後,我再望真童童,真係好似楊恭如,在彼此凝望既時候,時間就好似停頓了一樣,呼吸都靜止了。整個空間只可以聽到我倆的心在跳,其實每次我都需要好長既時間,但是童童可以用五分鐘就把我灌醉,點解?她讓我緊張,她令我害羞,就係一種女朋友的感覺 不激也不火,是我一直所嚮往的

出左房之後,我第一時間wechat比我朋友和她說一聲多謝,就係因為她一席話,比個機會自己,比個機會別人,今日這一骨的確讓我刻骨銘心

最後,我誠意向大家推薦,想舒筋活絡,想好好讓身心休息,童童係一個不二之選

相關搜索目錄: 運動
本帖最近評分記錄
  • globalwarming 體力 +45 現場一樣,讚! 2014-3-30 00:18
  • globalwarming 威望 +45 現場一樣,讚! 2014-3-30 00:18
  • globalwarming 金錢 +45 現場一樣,讚! 2014-3-30 00:18
  • James.Ko 體力 +25 多謝分享 2014-3-29 10:36
  • James.Ko 威望 +25 多謝分享 2014-3-29 10:36
  • James.Ko 金錢 +25 多謝分享 2014-3-29 10:36
  • messenger 體力 +50 Welcome!!! 2014-3-29 10:07
  • messenger 威望 +50 Welcome!!! 2014-3-29 10:07
  • messenger 金錢 +50 Welcome!!! 2014-3-29 10:07

hi fung.fung
欢迎加入!多谢報告。
God's mill grinds slow but sure.

回復 2064# 的帖子

多謝貓兄支持

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-3-29 00:11 發表 童童一次滿足我三個願望今天的我打倒昨日的我 不久之前我仍然堅持休骨一個月,點解?因為我覺得樓上骨已經開始變質,按摩已經成為點綴,漸漸令有要求的我產生厭倦 但當今日聽到某位朋友既一席話,令我改變原來既想法 ...
4136兄終於出現在這裡了! 謝謝你這位不是新手的新手的分享!哈哈 童童年紀輕輕推按得兩手好骨,又人靚聲甜,的確很難得

回復 2063# 的帖子

歡迎Fung哥仔及多謝你的報告! : )

回復 2066# 的帖子

哈哈,差兄我是新手呢
童童那手骨真的不得了,係我至愛zoe休息期間我唔再有煩惱了

回復 2067# 的帖子

多謝James哥

引用:
原帖由 4136fungfung 於 2014-3-29 11:40 發表 哈哈,差兄我是新手呢童童那手骨真的不得了,係我至愛zoe休息期間我唔再有煩惱了
無可否認,受過該場的正規訓練出來,是不同的

大家好,祝福大家有個愉快的週末!今日有新同事yo yo,加入, 再加尋日新同事琪琪,前日新同事童童,  再加舊同事夢兒,文文,miki,nana,kitty

今天有開門嗎?

回復 2072# 的帖子

逢周日休息。今日有開,反工同事有夢兒,文文,yo yo,miki,nana,Joey,童童 kitty,kiko

上年既今日,第一次上紫荊,轉眼間已經一年了

fung fung 我以為你早過我添

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。