推介:| UGG | baby product | MD skinical | 環保袋訂造 | PROTOP | 鈙利亞阿勒頗手工古皂 | UGG Boots | Sheepskin Boots |

發新話題

炮房仝人鞠躬

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-20 17:28 發表

入泥比人摳2棍就雞咁腳走拿?好心你扯行馬至入泥踢館啦....仲話約人出去3口6面傾掂佢.....自己咩底呀?想人間蒸發牙?呢個社會好多壞人架!小朋友!
去報警都up 得出...唔怕笑大人個口
大家可以幻想下扎哥去報案ga情況...

扎哥:阿sir...我泥報案!
sir: 點呀?
扎:我比人恐嚇...有人嚇我會人間蒸發...
sir:咩人?
扎:叫apeapeape...
sir:?.........西人泥嫁?
扎:唔知....
sir:佢恐嚇你?佢知你住邊嗎?知你o係邊返公嗎?
扎:佢知我係xocat sauna版浦開...
sir:咩係xocat sauna 版?
扎:咁出名你都唔識...我o係果邊係大哥泥嫁...你味係真係玩我sin...?
sir:你返去諗下你up mud sin la....大哥

引用:
原帖由 mtr613 於 2007-3-20 15:21 發表
又係呢句, 無黎新意...S9H  
你話你自己o里~~~~~~~~
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-20 16:59 發表

一叫就黎....你比一般自來狗更乖wor....

sit! sit! sit!
今次你轉數特快.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-20 17:19 發表

狗即係狗, 淨係識學人.
咪就係, 過招時被人帶住, head 住.

我米就係話俾人帶住lor

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-21 00:30 發表

錯! 狗可能以為自己帶著人行, 不過隻狗唔記得條狗帶係在別人手中.
一間扎哥又話去保護動物協會告你

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。