推介:| 學英文 | Esse益生菌護膚品 | 駿寶燃氣工程 Chun Po Gas | 解夢分析師證書 | 銅鑼灣乾炒牛河 |

發新話題

炮房仝人鞠躬

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-21 00:40 發表

之前也文也武扮0晒話事人要吹雞約出泥傾計,轉個頭又話被人恐嚇又話要備案.....呢d唔係叫契弟叫咩?
佢蝦女人我地不如佢平機會備案LOR

引用:
原帖由 帶子洪郎 於 2007-3-21 00:09 發表

去報警都up 得出...唔怕笑大人個口
大家可以幻想下扎哥去報案ga情況...

扎哥:阿sir...我泥報案!
sir: 點呀?
扎:我比人恐嚇...有人嚇我會人間蒸發...
sir:咩人?
扎:叫apeapeape...
sir:?.........西 ...
真係以為換張任達華就係大佬呀?!
突然間諗起有個人叫黃子揚, 出面唔夠人黎就返去自己屋村球場搵d細路蝦

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-21 00:18 發表

係呀! 係凶架喇! 寫定平安紙啦笨!
佢唔好留返d錢去沖涼
講兩句要去報警真係一個好夠薑既紙紮大佬

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-21 01:03 發表

玩下接龍先.........

扎哥返歸條氣越諗越唔順,於是狂打電話比班朋友........

扎:xxx,拿,係咪兄弟先?
xxx:(開始煩厭) 唉,又點呀?
扎:拿,你大佬我晌出面比人當狗咁玩,幫唔幫拖先?
xxx: ...
「哦」字傳神.
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-21 00:40 發表

之前也文也武扮0晒話事人要吹雞約出泥傾計,轉個頭又話被人恐嚇又話要備案.....呢d唔係叫契弟叫咩?
佢呢d叫做蝦下女人既紙紮契弟
咁又係圍村佬咁多個, 唔蝦女人蝦你地咩

引用:
原帖由 芝華士女朋友kay 於 2007-3-21 08:00 發表

佢呢d叫做蝦下女人既紙紮契弟
咁又係圍村佬咁多個, 唔蝦女人蝦你地咩
總之佢就係詹瑞文對住jer jer啦

你等下啦~~~~~~~~~~~~~~
God's mill grinds slow but sure.

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-21 13:17 發表

妖....唔好咁啦.....咪忘記你個list有我個名架.............
................

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-21 13:50 發表

笑?你借比我law!
一百幾十無問題啦

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-21 13:50 發表

笑?你借比我law!
....唔多過 5 舊,應該好多朋友幫到手 ge

我笑到唔曉停......呵呵)))))

引用:
原帖由 loksiu 於 2007-3-21 14:21 發表

以我咁好人緣, 咁多朋友幫忙來計, 真係好難明白自言自語, 無人理睬... 果種感受.
尼個社會好多尼種人啦!咪又一樣可以自得其樂~~

引用:
原帖由 apeapeape 於 2007-3-21 16:01 發表

不如大家晌應下扎哥,一人捐五舊............................比我著草啦
費事又見到扎哥...日日出 post 追五舊啦...

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。